Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KOÇ BURCU BEBEĞİKoç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
AYNENEyvah eyvah vay halimize desene cnm :)
canım doktor bana yeme dedi zaten bende pek sevmiyodum artık yemiyorum hiç..Kizlar sucuk yemek zararli mii
İyice pişirdikten sonra sorun olmaz diyorlar ama yinede pek faydalı bişey değil ya çok yeme canımKizlar sucuk yemek zararli mii
Bende yemeyeyim bari... Arada canim istiyor gibi oluyor gecen gece yedim napim çok istedim..canım doktor bana yeme dedi zaten bende pek sevmiyodum artık yemiyorum hiç..
Kizlar sucuk yemek zararli mii
Gecen gece yemistim en iyisi yememek...İyice pişirdikten sonra sorun olmaz diyorlar ama yinede pek faydalı bişey değil ya çok yeme canım![]()
Çok canın isterse nefsini körlemek için 1 2 taneden sorun olmaz canım bende geçen gün kokoreç yedim napayım engel olamadım arada olur kaçamakGecen gece yemistim en iyisi yememek...![]()
İşte bazen bnde de istek oluyorcanım benim canım istiyor istedikçe yiyorum ama iyi pişmiş olmalı
Bebek kız mı canım ?off benimde canım sıkkın ya. dün bebişimizin cinsiyetini öğrendik annemler havalara uçtu. ama ne kayınvalidem, ne kayınbabam, nede görümcem aramadı bile beni. ben anlamıyorum cidden iki tarafında ilk torunu ama bunlarda hiç heves yok sanki. zaten ayda yılda bir arıyorlar, insan bekliyor yinede![]()
evet canım ama onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. bana karşı hep böyleler varsa yoksa ogulları.. onla konuştular zaten ama benle değil.Bebek kız mı canım ?
İşte bazen bnde de istek oluyormaalesef...
Kokoreç bende yemistim 7. Haftamda ama simdi burada yok memlekete gidince yine azcik yerim yaa :)Çok canın isterse nefsini körlemek için 1 2 taneden sorun olmaz canım bende geçen gün kokoreç yedim napayım engel olamadım arada olur kaçamak![]()