• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kizlar benik.esimin dogum gunu onumuzdeki ay gerci ne anlar . incelikden supriz birseylr yapmak istiyorum ama ne yapcamida.bilmiyorum bana kalsa.biseler yaparim boyle evle ilgili ama evde bize ait olan tek sey yatak odamiz kaynana kayinpeder ev kalabalik hafta sonu daha kalabalik oluyo kocamla hic yanliz kalamiyoruz esim tatil istemiyor ben isi biraktim masraf die ailesi icin bana dio sana sirt donerim onlar yok die ailesini istemedimi daha ona hic demedim ama istemiyorum cunku dun babam geldi babam birak bilgisayari karsinda adam var konusalim cocuk gibi bune dedi babasi demek adam yerine koymuyorum seniki dedi bakmiyorum babam baya alindi babasindan nefret ediyorum. annesi bu gun ne telefon o kadar bakiosun manitan mi var dedi bende bi arkadasim yeni hamile cocunu kaybedebbilir die konustuk o hemen ölürse ölsün ne var cok birsey oldu olmadi bi sacma konusma basladi dedim ilk cocuk herkez icin heycan die oyle yerler vuruyorki ne kabalik acikcasi sogudum ama esime yeter artik ayir evide demedim sadece ailesinin benim aileeme karsi daha ii olmasi istedim yani anlicaniz supriz yapacam ama nasil gece olmadan suslenemem odam disinda birseyde yapamam disari cikalim desem kocam ne gezdirir ne anlar vasat tam ne yapcam sasirdim ya

Meryemcim inan artik kelime bulamiyorum ben. Ama kusura bakma da boyle kocaya ben bi halt yapmam. Babana da cok uzuldum ya o nasil bi terbiyesizlik oyle. Ya herseyi gectim koca olsun, kayinvalide kayinpeder olsun ama insana insan oldugu icin deger vermek lazim. Bunun aksi davranani ben de insan yerine koymam.

kızlar dun dr a gıttım. cok sukur memnun kaldım. herseyı ınceledı sordu sorusturdu. ayrıntılı usg ıcın 6 aralık a gun aldım. cok sukur bebsım ıyı . 378 gram . 1 hafta onden gıdıyo. veeeeeee cinsiyetimiz kesınlestı KIZZZZ. allaha hakkımda hayırlısını vermesı ıcın dua ettım . cok sukur.

Kocaman olmuş tospaaaaa:) Allah hayırlı uğurlu etsin kuzum:) Maşallah tospaa prensese:)

• Beğen
Reactions: nix
Amin bitanem... Bizlere nasip etti çok şükür, isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Ben alırım canım

Amin bitanem

Geçici bir süreç yaşıyoruz canım. Eşim de bazen öyle hissediyor. Ama anladı ve alıştı artık. Her şey düzene girecwk inşallah

Öyle valla. Eşim bazen bebeği benden daha çok sev tamam mı diyor. Ama bunu öyle acıklı söylüyor ki aslında kıskanıyor, ona ilgimin azalacağından korkuyor ve böyle diyerek kendini alıştırmaya çalışıyor:KK69: Zaten ekşın da yok adam Medine fukarasına döndü:KK75:

Kuzuuuummm çok şükür atlattın ayrıntılıyı... Allah hep güzel haberlerle güldürsün yüzümüzü inşallah:D
Kac tane alabilirsin canim..

Canım bugün ebemiz günde 4 bardak süt iç dedi.

Bu arada araba kazası demişsin. İnşallah iyisindir. Çok geçmiş olsun canım

tşk ederim cnm bende bişi yok çok şükür ama araba hasar gördü.korktum birazcıkta stres yaptım sanırım karnım agrıyo :(

benimde burda kımsem yok eşim doğuda şark hızmetinde ailem baska sehırde :cry:

aynen ben de uzaktayım 1 tane akrabam bile yok

Weryew bence hiçbir şey yapma eşine. Şu durumda hak etmiyor. Üstelik babasının senin babana yaptığı edepsizlikten sonra. Kayınvaliden de çok edepsizmiş. Ne o öyke manitan mı var diyor bir de. Hiç mi aile terbiyesi görmemiş bunlar

Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlar ayrintili ultrasonu Dr unuzmu yapiyor bazi arkadaşlar radyloga görüntüleme merkezine gitmişler özel hastanenin kadim doğum uzmanları girmiyor mu
BAHSETTİĞİN DURUMDAYIM LİNA KADIN da doktorlar bu konuda bilgili birinin girmesini istiyorlar radyoloji uzmanı geliyormuş ayrı bir bölüme geçiliyormuş orda bakılacak

yalnızca 1 kılo almama ragmen ayaklarım agrıyo 2 -3 gundur . sısmeyede basladı galıba malum calısınca ayakda durmak veya sureklı oturmaktan. umarım cok sısmez ya aksamları ayaklarımı yuksege uzatuyorm bıraz ıyı gelıyo

Canım hepimiz aynı durumdayız bende memleketimden ayrıyım ailemden, yeni taşındık bu şehre komşular kendi halinde , arkadaşım yok doğru dürüst kadınlar kulubündeki kızlarla konuşup biraz sosyalleşiyorum bilgisahibi oluyorum inan kendimi yanlız hissetmiyorum o zaman, iyiki bulduk birbirimizi doğumdan sonrada vakit buldukça konuşuruz hep, hem yakın arkadaşına bile bu kadar şeyleri sorup öğrenemezsin. Gecende benimde aklıma kadınların günü geldi çocukken annemle giderdik 29 yaşındayım daha hiç gün grubum olmadı gitmedim ahhh diyorum kadınlar pastayı böregi dolmayı yapsa beni çagırsa bende yemeye gitsemm, günü bir tarafa bırak annenle aynı şehirde olsan canının çektiği herşeyi yapar hoop hazır sofraya oturursun ama böyle biz yemek yapmasak 1 tabak yemek veren bile yokkk
. Aynen öyle ben bide kalabalık aileden geldim.öyle çok ozluyorumki hepsini abimleri yil basi geliyor hepsi toplanacaklar ben yine yokum.offfff neryse ya benimde oğlum gelecek onunla vakit geciricem kimseye ihtiyacım olmayacak.

Kac tane alabilirsin canim..

5 cüz falan rahat alırım kuzum. Dağıtamadığın cüzler olursa onları da paylaşabilirim.

tşk ederim cnm bende bişi yok çok şükür ama araba hasar gördü.korktum birazcıkta stres yaptım sanırım karnım agrıyo :KK43:

Çok geçmiş olsun bitanem tekrar. Boşver arabayı, neyse ki size bir şey olmamış. Strese girersin tabi kolay değil. Ama içini ferah tut, rahatlamaya çalış. Bebeğin de rahatlar o zqmqn annesi.

Bir dahaki kontrolün ne zaman? Doktor bakarsa için tamamen rahatlar

Weryew bence hiçbir şey yapma eşine. Şu durumda hak etmiyor. Üstelik babasının senin babana yaptığı edepsizlikten sonra. Kayınvaliden de çok edepsizmiş. Ne o öyke manitan mı var diyor bir de. Hiç mi aile terbiyesi görmemiş bunlar
Bi kaynana nazil olurda geliniyor boyle konuşma cesaretinden bulunabilir?yemin ederim bana boyle bisey söylesinler oğlunun askindan geberecegimi bilsen cikarim o evden kaynana olacak kadinida linç ederim orada.kimse namusuna laf edemez.oturup dua edecegine senin gibi gelini bulmuş bu zamanda kim bir oturuyor allah askina.büyük sabirli biriymissin.k.bakmadan bide aptalmisin sen ne suprizi yapilan.ya yapmayan bayanlar size değer vermeyen insanlara değer vermeyin ayakları üzerinde duran karakteristik insanlar olun olalim.

Canım seni üzmek istemem ama eşin süprizi hiç hak etmiyor, sen ona süpriz yapıp hediye alsan belki masraf oldu diye düşünür bilemiyorum, bana kalırsa masraf diyede başının etini yiyeceklerine bir yaş pasta yap evde yeter hediye alma, Güzel bir kışlık kıyafet al demek geiyor içimden sma hediyene belki eşin kayınvaliden kaç paraya aldın masraf diyecekler seni yine üzecekler bence hiç önemseme şuan el üstümde tutulması gereken sensin ama hepsi yerden yere vuruyor babana da saygı göstermiyorlar hiç hediye falan alma . Eger degerini anlayıp degişirse gelcek yıl gğzel bir hediye alırsın, Ayrıca sen ona verilecek en güzel hediyeyi vermişssin bir yavrunuz olacak

evet aslinda hak etmiyor ama daha 6 aylik evliyiz hic birsey yapamadik hic birsey yasamiyoruz gece yattimiz yerde bile konusamiyoruz cocumuz hakkinda bile konusamiyoruz hersey masraf deme basladi cocumuz icin ayirdimiz parayi bile cocuga birsey aldirtmiyor bunaldim hafta sonu amcamlar gelio . onunda esi olmus 2.cocugu var kucuk surekli onu bak bunu bak bize hic vakit yok oda doktor telle ilgilenmekden cocuk bakmiyo bize atiyo hafta sonu tatilimizde bile esimle olamiyorum ev dolu kardesim var bi halamdaha var iki haftadir bakiyoruz yani ben evlilikden hic birsey anlamadim esim cok cimri olma basladi babasi anneside bizi uzer gitmez degisik birsey boyle dun esimle konusma calistim dedim bi basbasa kalsak bi kere ya biseler yapsak ne suslenebiliyorum ne tv bakabilirsin ne rahat giyinebilirsin adam dohalgaz bile.yakmio para gidecek die bunaldim ya esimde ailesiz yapamio tatil yok dio hic birsey yok yemek yapsam istedim olmuyor hep laf laf sogudum ya esim ilerde duzelir dio dedim artik cocumuz olacak yaslaniyoruz ya buyuduk diyorum buyuduk anne baba oluyoruz diyorum anlamiyor benle ilgilenmiyor suslensen ustune atlar tek derdi uckuru yoksa biz hic umrunda.degiliz ki

5 cüz falan rahat alırım kuzum. Dağıtamadığın cüzler olursa onları da paylaşabilirim.

Çok geçmiş olsun bitanem tekrar. Boşver arabayı, neyse ki size bir şey olmamış. Strese girersin tabi kolay değil. Ama içini ferah tut, rahatlamaya çalış. Bebeğin de rahatlar o zqmqn annesi.
Bizi bizden başka kimse anlamaz.keşke ayni sehirlerde olsaydik.
Bir dahaki kontrolün ne zaman? Doktor bakarsa için tamamen rahatlar
ben de ailemden uzaktayım eşimde sürekli şehir dışında :KK43:

günaydın herkese.
çok geri gidip okuyamadım ama moraller bozuk sanki:110: şunu söyleyebilirim çocuk olunca o size gerçekten arkadaş oluyor merak etmeyin :KK66::KK66: tecrübeyle sabittir.
bu arada oğluşuma aldığım ilk ciciler az önce elime ulaştı, sizlerle paylaşayım istedim, pazartesi sipariş vermiştim bugün aldım, çok yumuşak kumaşlarına bayıldım.
(ilk defa resim yüklüyorum inşallah becerebilirim)

Eklentiler

• DSC_0287.webp
    DSC_0287.webp
    352,3 KB · Görüntüleme: 110
  • DSC_0288.webp
    DSC_0288.webp
    255,2 KB · Görüntüleme: 88
kaldim.cokda icim rahatladi ilk defa bi doktor bebegimle bu kadar cok ilgilendi olcumleri yapti eli aya gosterdi yuzunu kalp atisini baya detayli olcumler yapti.citir geliyor dedi 2 tanede ucretsiz bkacak bidakine cd vereck die biliyorum rapor verdi 3 sayfalik goruntu ve yazilar kilosu boyu olcumlerde sorun varmi yokmi hep yazmis normal die ben cok memnun kaldim o kadar ozele gittim bu kadar detayli bunda gordum tek
onların işi bu canım, tek tek organlarına bakıyorlar, parmaklarını bile sayıyor, omurgası, kalbi, böbreği, dudağı, damağı, gözleri, kafası, karnı, hepsini tek tek ölçü

günaydın herkese.
çok geri gidip okuyamadım ama moraller bozuk sanki:110: şunu söyleyebilirim çocuk olunca o size gerçekten arkadaş oluyor merak etmeyin :KK66::KK66: tecrübeyle sabittir.
bu arada oğluşuma aldığım ilk ciciler az önce elime ulaştı, sizlerle paylaşayım istedim, pazartesi sipariş vermiştim bugün aldım, çok yumuşak kumaşlarına bayıldım.
Ayyyyy teyzesi yerrrr onun cicislerini.güle güle kullansin bitanem çok tatli

günaydın herkese.
yyıldızlıya bayıldımm, güle güle giysin bebeğin, sağlıcakla inşallah...

Back
X