- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
Tabiki sana da 21 ve 22 yi verdim o zaman..Merhaba kizlar gecmis mesajlari pek okuyamadim ama sıkıntısı olanlara Allahim huzur ferahlik nasip etsin. Cüz dagitildigini gördüm bende 2tane alabilir miyim arkadasim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki sana da 21 ve 22 yi verdim o zaman..Merhaba kizlar gecmis mesajlari pek okuyamadim ama sıkıntısı olanlara Allahim huzur ferahlik nasip etsin. Cüz dagitildigini gördüm bende 2tane alabilir miyim arkadasim.
canım benim çok geçmiş olsun sıkıntılı bir durum bu allah kolaylıklar versin sana yardımcın olsun :)Maşallah ben daha 18 lerde seyir ediyorum :)) inş şekerde çıkmaz benim gibi sıkıntıya girmezsin CNm çok sinir bozucu bugün kahvaltıda resmen yemiyerek kalktım off ben yemek istiyorum amaİlk gebeliğimde sinirden ağladığımı bile bilirim şükür çok zor . Allah'tan ömür boyu bunu yapmak zorunda değiliz , Rabbim tüm şeker hastalarına sabır versin inş .
Tamam CNm Allah razı olsun not ettim ..Sana da 20 yi vereyim o zaman canim..
öyle değil mi ay ne biliyim ya paronayak oldum
ooofff offf canim vallahi ben cok uzuluyorum senin bu anlattiklarini icim kaldirmiyor. Nasil bi ailenin icine dusmussun diyecem ama kocan akrabanmis ah be kardesim bile bile boyle bi evlilik yapilir mi hem yasin da daha cok kucuk keske biraz daha tanisaydin en önemlisi de kwndine zaman verseydin bu yasta koca ve kaynana kaynata derdi cekilirmi birde bebegin olacak. Allah yardim etsin sana ve bebegin ins kismetiyle bereketiyle gelip herseyin yoluna girmesine vesile olsun. Fiyecek bisey bulamiyorum cahil ve kotu kalpli insanlarla ugrasmak cok zor ama sen onlarin icinde kalbini karartma dik durmaya calis..
Anlıyorum canım seni evlenmeden önce 3 yıl çalıştım kendi istegimle babama verdi maaşımı ama evlendikten sonra benimde param olsun istedim yine ortak harcadık ama cüzdanımda biraz para olsun kartım bendeolsun istedim ama ilk zaman çok tepki verdi eşim utanmadan babama kadar aradı maaş kartını vermiyor diye d8şün eşim üniversite mezunu ben yükseklisans mezunuyum ama yaşanan şeylere bak, evliliğimizin ilk 1, 5 yılı şiddet gördü arabada evde hep dövdü 5 dk sonra sarıldı barışalım dedi özür diledi şu an şiddet yok ama bağırır çagırır bende aglayıp susuyorum bende eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ben onu kendisinden daha çok seviyorum uzun uzunanlatyım bunları ama 3 yılımız dolacak ben hala evliliğimin oturdugunu düşünmüyorum çünkü halasorumlulugun çoğu bende eşimin kahrınıda çekmek dahil bebegim oldugunda kendi maddi olarak ihtiyacını karşılayacak ama sorumluluk benim uyk5sundan feragat edipte bebegimizi avutacagını düşğnmüyorum, Allaha şükür bende bebegim olacagı için çok şükrediyorum biz en azından aileden uzaktayız başka bir şehirde onların sıkıntısı yok senin yükün daha agır be güzelimula ben 5 ay calistim maasmi hep esim aldi ortak bolundu masraf ama.ayri olmasi daha ii bebek icin pisman degilim cunku beni tek mutlu eden onun olmasi onun heycani nasipdi oldu anne babasi beni.deli ediyor ve bi cozumde yok gibi
kızlarbiz bugün td aşımızı olduk kızlar![]()
aynen öyle herkes çok bilmiş oluyor balım bu durumlarda ben toplamda 6 kilo aldım mesela hiç ekmek yemem ama tabi daha düzgün beslenmeye çalışıyorum çok yiyorsun çok kilo almışsın sen hamileliği 20 kiloyla bitirirsin ayyyyy insanı delirtirler ne dersen de üste çıkıyorlar insan da ister istemez etkileniyoPüf herkes de cok biliyo ya sinir oluyorum boyle igneleyici konusanlara. Hemen herseyi boyle annelige yormuyolar mi hey Allahim. Yavrum sen bakma sagin solun lafina. Ben evdeyim inan 3 saat kipirdamadan yattigimi biliyorum hissetcem diye dusun artik. Uzulme hic bi sorun falan yok
teşekkür ederim bitanesiBizim nisan annisleri pek bi guzeller ya masallah![]()
Anlıyorum canım seni evlenmeden önce 3 yıl çalıştım kendi istegimle babama verdi maaşımı ama evlendikten sonra benimde param olsun istedim yine ortak harcadık ama cüzdanımda biraz para olsun kartım bendeolsun istedim ama ilk zaman çok tepki verdi eşim utanmadan babama kadar aradı maaş kartını vermiyor diye d8şün eşim üniversite mezunu ben yükseklisans mezunuyum ama yaşanan şeylere bak, evliliğimizin ilk 1, 5 yılı şiddet gördü arabada evde hep dövdü 5 dk sonra sarıldı barışalım dedi özür diledi şu an şiddet yok ama bağırır çagırır bende aglayıp susuyorum bende eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ben onu kendisinden daha çok seviyorum uzun uzunanlatyım bunları ama 3 yılımız dolacak ben hala evliliğimin oturdugunu düşünmüyorum çünkü halasorumlulugun çoğu bende eşimin kahrınıda çekmek dahil bebegim oldugunda kendi maddi olarak ihtiyacını karşılayacak ama sorumluluk benim uyk5sundan feragat edipte bebegimizi avutacagını düşğnmüyorum, Allaha şükür bende bebegim olacagı için çok şükrediyorum biz en azından aileden uzaktayız başka bir şehirde onların sıkıntısı yok senin yükün daha agır be güzelim
Ben 1 tane alayim ama anca doguma bitiririm heralde 41 taneyi baska okuyacaklarimda var..kızlar bizde yasin okuyalımmı gebelikte 41 adet yasin okumak gerekliymiş arapca bilmedigim için dinliyorum ben telefodan sureleri, bizde yasin okuyalım kim katılmak ister yasin okumaya,her birimize 41 tane olacak sekilde paylasırız katılan sayısına göre müddet veririz
![]()
Maşallah ben daha 18 lerde seyir ediyorum :)) inş şekerde çıkmaz benim gibi sıkıntıya girmezsin CNm çok sinir bozucu bugün kahvaltıda resmen yemiyerek kalktım off ben yemek istiyorum amaİlk gebeliğimde sinirden ağladığımı bile bilirim şükür çok zor . Allah'tan ömür boyu bunu yapmak zorunda değiliz , Rabbim tüm şeker hastalarına sabır versin inş .
Okuyalım canım :)kızlar bizde yasin okuyalımmı gebelikte 41 adet yasin okumak gerekliymiş arapca bilmedigim için dinliyorum ben telefodan sureleri, bizde yasin okuyalım kim katılmak ister yasin okumaya,her birimize 41 tane olacak sekilde paylasırız katılan sayısına göre müddet veririz.hem türkcesini hem latincesini okuyabiliriz isteyen istediğini okur
toplu yapılan ibadetler daha makbulmus
Ben 1 tane alayim ama anca doguma bitiririm heralde 41 taneyi baska okuyacaklarimda var..
Canım 1cüz de ben alayım :)Ben 1 tane alayim ama anca doguma bitiririm heralde 41 taneyi baska okuyacaklarimda var..