2015 Nisan Anneleri

Ciddi misin? Hastane çıkışları pahalı oluyor genelde. 30 lira deyince şoka girdim valla:) Ben de bakayım. Kumaşları nasıl canım pamuklu dimi

Ceyhan karpuzu gibi de olmasınlar ama hatun:) Bebeler memeden kesildigi zaman yerden toplayarak gezeriz mazallah:KK53:

hastane cikislari pahalo 30 kusurden baslio oda tam takim degil taminida alsan 100 kusur oluyor bide begenme derdi var ya ben bi tane rizede beyaz kumasi guzel. takim begendim 100 kusur 50 kusurlukde vardi beyefendi aldirmadi bana tabi ozamanlarda 1 aylik bi kac gunluk felandim ama bence yavasdan yapmak lazim son dakka insan unutur ii degil diyolar tamam ama 9 ay icinde biraz biraz alsan dag olur birden fiatda agir gelir adama hayalde kurma diyolar ama minim tepiklerken nasjl kurmam annisler ya cicili bicili cicekli renkli seyler hosuma gidio yavrum benimya bende bi es var hic birsey aldirtmiyor ya

Kizlar babaannesi almis bunu cok seker degilmii benim kucuk adamim bunun icinde mi olcak inanamiyorum yq:KK37:

Eklentiler

• 20141001_202356.webp
    20141001_202356.webp
    122,1 KB · Görüntüleme: 104
Estağfurullah kuzum. Sonuçta ağır iş yapmıyoruz, ağır kaldırmıyoruz. Esas riskli olan bunlar. Gerçi benim doktor öyle üst rafa uzanıp bir şey alayım deyince bebek düşmez böyle şeylerle gelmeyin bana bile demişti:) Pek rahat bu konularda:) Sen gönlünü ferah tut, farkında olmadan gerinmeyle hiçbir şey olmaz miniğine inşallah:)
Amiiin inş canim miniklerimiz saglicakla sarilsinlar bizee :)

Maasallah maasallah cok tatli olmussun. Ayni bodyi almisiz bu arada. Ben de bikac gun once aldim.sarip sarmaliyo sicak tutuyo sevdim :)
Bende kirmizisini aldim önünde ogluş var :) L beden aldim ayyy S den nerelere vardim :) M tam olmuştu kadin L al daha gobus büyücek dedi bnmki azicik bol bu yüzden;)

kızlarrr bnm minik kızım maşallah çok hareketli hiç uyumuyo diyebilirim devamlı kıpır kıpır özellikle geceleri benide uyutmuyor :) saat 10.30 olunca başlıyoruz tepinmeye karnımı açıp izliyorum dışardan o kadar net belli oluyoki hareketleri karnım inip inip çıkıyo çok hoşuma gidiyo :) bu duygu şahane bişey yaaa rabbim tüm kadınlara bunu tattırsınnnnn :KK71::KK71::KK73::KK73::D:D

Kiz ben kaç kere yedim bisey olmaz tavuk faydali ki ye canin çekmiş :KK66: arada cips bile yiyorum bn napim canim istiyor..
bende bişey olacağını sanmıyorum hwem ciğ et diğil yaa :) ben pek yemiyorum gerçi ilk ayımda yemiştim o zaman tiksindim şimdi hiç yiyesim gelmiyor :(

kızlarrr bnm minik kızım maşallah çok hareketli hiç uyumuyo diyebilirim devamlı kıpır kıpır özellikle geceleri benide uyutmuyor :) saat 10.30 olunca başlıyoruz tepinmeye karnımı açıp izliyorum dışardan o kadar net belli oluyoki hareketleri karnım inip inip çıkıyo çok hoşuma gidiyo :) bu duygu şahane bişey yaaa rabbim tüm kadınlara bunu tattırsınnnnn :KK71::KK71::KK73::KK73::D:D

evet arkadasim benim kizimda gece cok haraketli oluyor cok hosuma gidio benimde onu hissetmek cok guzel birsey iyiki var minik benim bu ask buyuk ask esden farkli birsey

hanimlar ben krem karnima henuz hic kullanmadim daha catlaklarimda olusmadi siz ne durumdasiniz kremlerde okadar ise yaramii.diorlar

evet arkadasim benim kizimda gece cok haraketli oluyor cok hosuma gidio benimde onu hissetmek cok guzel birsey iyiki var minik benim bu ask buyuk ask esden farkli birsey
eş mi oda neymişşş :-):-):-) eşim duymasınnn :rolleyes::rolleyes:

Back
X