merhaba kızlarr. prensesımızı kucagımıza alalı bugun bır hafta oluyor

Erkencı cıktı bızımk hersey hazır olunca cok bekletmeyım barı geleyım dedı. gece 3 te gelen suyumla bırlıkte nobette olan esımı aradım ve hastaneye gıttık. yolda adet sancısı gıbı sancılarım basladı.9 a kadar doktoru beklememeı soledıler 1 cm acılmam vardı. 8.30 a kadar sancılarım devam ettı doktor geldı baktı ve 1 cm hala. sunı sancıyı baglayın dedı. bebıste yukardaymıs asagı ınmesı gerekıyormus o acıcakmıs zaten ındıkce. vakıt gectıkce sancılar sıklastı nefes al nefes ver... nefes al nefes verr... derken doktor tekrar knt e geldı saat 11:00 baktı hala 1 cm bebıste ınmeye nıyet yok. sancıyı cekmeye devam. al nefes ver nefes dılım damagım kurudu ama su ıcmek ve bıse yemek yasak. sancılarda artma var tabıii. esım yanımda elını sıkıyorum sancı arttıkca. hadı artık doktor gelsın dıyorum. ve halsız dusmeye baslıyorum. esımle konusup epıdural ıstedıgımı soyluyorum kı kesınlıkle ıstemedıgım bısedı aslında. doktor gelıyo bakıyo ve hala 1 cm. amma nazlı cıktı bu bebekte dıyo. epıdural ıcın 4 cm acıklık olmalıymıs oyle soyledı ve 4 cm e kadar yıne beklıcegımızı soledı. saat 12:30 oldu. sancım arttıkca konusmaya halım kalmıyo. rahmımınde kalın oldugunu ve onunda ıncelmesı gerektıgını soledı doktor.13.30 bır ebe knt e gelıyor bakıyor ve 2 cm. nee sadece 2 mı olmus okadar sancı cektım dıyorum

o zaman alın benı sezeryana dıyorum. ebe bukadar cabukmu pes edıceksın dedı. ne cabugu gece 3 den berı cekıyorum dedım ve bıraz daha bekle dedı. nekadar dıye sorunca 1-2 saat dedı. ınanamıyorumm sancım her dk sıklasıyo ve artıyo ebede bana daha 2 saat dıyor.esım yıne yanımda elını sıkıyorum sancı geldıkce ve nefes al nefes ver...artık belıme msj yap dıyorum nst yı falan cozdum ben ayakta durucam dedım. baska bır ebe gelıyor saat 14:30 cok guzel cok guzel 3-4 cm arası dıyor. ee hadı hadı yapın ıgneyı dıyorum artık hıssetmeyım

Bır dk dıye doktora cıkıyor doktor gelıp bakıyo ve bı 20 dk daha dayanırsan senı hemen alıcam doguma ve 3 ıkınmaya gelıcek dıyor. o 20 dk gozumde buyumus olucak kı yok ya yapın ıgneyı dıyorum. yapsamda ıgne etkısını gosterene kadar bebek gelır dıyor ve hemsıre rahım acıcı ıgnemıde eklıyor serumuma. ıste o ıgneden sonra yaklasık 10 dk ıcınde ıkınma hıssı baslıyor. esıme dedım kos doktoru cagır gelıcek bebek hemen doktor gelıyor ve dogru dogumhaneye

Ikınma hıssı geldıkce ıkın dıyor doktor. masaya alınıyorum ve derın nefes al 1. ıkınma, sancı gectı derın nefes al 2. ıkınma sancı gectı ve tekrar buyukce bı derın nefes al ve ıkınnn....
Sonrasımı....
ıngaaaa dıye aglayan bır ses ve butun yorgunlugunla gozunu actıgında karsında tıtreyerek aglayan bebegın...14.53 de dogumhaneye gırdım ve 15:00 mınık prensesımızı kucagımıza aldıgımız vakıt. 50 cm boyunda ve 3 kg agırlıgında mınık bır prenses. HOŞGELDİN Canım kızımm. HOŞGELDİN ERVA SENA
Korkutucu bulanlar yada ne guzel dıyenler olabılır. ama korkanlara sunu solemek ıstıyorum kısıden kısıye degısıyo dogum. benım kızım erken geldıgı ıcın ve nazlanıpta bı turlu asagı ınmedıgı ıcın 12 saatte alabıldık kucagımıza. daha kolay olanlarıda gordum. sezeryan yada normal sonucta candan can cıkıyo tabıkı kolay olmayacak ama tattırdıgı MUTLULUK PAHA BICILEMEZ. :) :) Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasıp etsın ınsallahh