• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.
Canimo kafana taktigin seyler bebegin doguncs oyle anlamsiz hale gelicek ki sen bile sasiracaksin. Dunya miniginin etrafinda donucek, zaten gelen giden cok olacagindan kendini dinleyemeyeceksin. Strese girmemeye calis, hem sutun gelmez zamaninda hem de bebekler gercekten cok etkileniyo..Bebegini kucagina alacagin gunu dusunup telkin et kendini:) hayirli dogumlar

Kizlar bebisim gögsumun birini tutamiyor ucu cikmio dogal olarak.sagdim biraz taş gibiydi yoksa

Doğurmayip halinden memnun bir ben varım galiba :)
Bugün foto çekimi var sonuna ama masallah patlayacak konuma geldim...

kizlar ankaradan yazan var mi,bnm agustos gbi dogumum ama dogum fotografcisi tutmak istiyorum ama cok pahalilar ...sizlerin dogumlari yakin arastirdiniz mi... bi arkadasim irem günal a cektirmisti cok uygundu fiyati fotograflarda albumde gayet iyiydi,cok ilgilendi dedi ,siz duydunuz mu adini? biliyormusunuz, face e baktim,instagram a baktim iyi fotograflari var. cok isim var aslinda ankarada bi iki arkadasim aradi fiyatlar bana cok yuksek geldi,bilmiyorum ki...bn ilk bebegimde fotografci tutmadim, ama simdi daha yaygin tutmak istiyorum...

Tatlim ben merve tiritoglu ile anlaştım tavsiye ederim

Bende aldım canım kullanicam.içine yumuşak bi yastık koyucam elyaftan yaptiricam daha iyi ve rahat olur diye düşünüyorum.ilk aylarda.
Bende dusundum minderi denicez artik ins bebisler gelsinde saglicakla:)

merhaba kızlarr. prensesımızı kucagımıza alalı bugun bır hafta oluyor :KK70: Erkencı cıktı bızımk hersey hazır olunca cok bekletmeyım barı geleyım dedı. gece 3 te gelen suyumla bırlıkte nobette olan esımı aradım ve hastaneye gıttık. yolda adet sancısı gıbı sancılarım basladı.9 a kadar doktoru beklememeı soledıler 1 cm acılmam vardı. 8.30 a kadar sancılarım devam ettı doktor geldı baktı ve 1 cm hala. sunı sancıyı baglayın dedı. bebıste yukardaymıs asagı ınmesı gerekıyormus o acıcakmıs zaten ındıkce. vakıt gectıkce sancılar sıklastı nefes al nefes ver... nefes al nefes verr... derken doktor tekrar knt e geldı saat 11:00 baktı hala 1 cm bebıste ınmeye nıyet yok. sancıyı cekmeye devam. al nefes ver nefes dılım damagım kurudu ama su ıcmek ve bıse yemek yasak. sancılarda artma var tabıii. esım yanımda elını sıkıyorum sancı arttıkca. hadı artık doktor gelsın dıyorum. ve halsız dusmeye baslıyorum. esımle konusup epıdural ıstedıgımı soyluyorum kı kesınlıkle ıstemedıgım bısedı aslında. doktor gelıyo bakıyo ve hala 1 cm. amma nazlı cıktı bu bebekte dıyo. epıdural ıcın 4 cm acıklık olmalıymıs oyle soyledı ve 4 cm e kadar yıne beklıcegımızı soledı. saat 12:30 oldu. sancım arttıkca konusmaya halım kalmıyo. rahmımınde kalın oldugunu ve onunda ıncelmesı gerektıgını soledı doktor.13.30 bır ebe knt e gelıyor bakıyor ve 2 cm. nee sadece 2 mı olmus okadar sancı cektım dıyorum :KK70: o zaman alın benı sezeryana dıyorum. ebe bukadar cabukmu pes edıceksın dedı. ne cabugu gece 3 den berı cekıyorum dedım ve bıraz daha bekle dedı. nekadar dıye sorunca 1-2 saat dedı. ınanamıyorumm sancım her dk sıklasıyo ve artıyo ebede bana daha 2 saat dıyor.esım yıne yanımda elını sıkıyorum sancı geldıkce ve nefes al nefes ver...artık belıme msj yap dıyorum nst yı falan cozdum ben ayakta durucam dedım. baska bır ebe gelıyor saat 14:30 cok guzel cok guzel 3-4 cm arası dıyor. ee hadı hadı yapın ıgneyı dıyorum artık hıssetmeyım :KK70: Bır dk dıye doktora cıkıyor doktor gelıp bakıyo ve bı 20 dk daha dayanırsan senı hemen alıcam doguma ve 3 ıkınmaya gelıcek dıyor. o 20 dk gozumde buyumus olucak kı yok ya yapın ıgneyı dıyorum. yapsamda ıgne etkısını gosterene kadar bebek gelır dıyor ve hemsıre rahım acıcı ıgnemıde eklıyor serumuma. ıste o ıgneden sonra yaklasık 10 dk ıcınde ıkınma hıssı baslıyor. esıme dedım kos doktoru cagır gelıcek bebek hemen doktor gelıyor ve dogru dogumhaneye :KK70: Ikınma hıssı geldıkce ıkın dıyor doktor. masaya alınıyorum ve derın nefes al 1. ıkınma, sancı gectı derın nefes al 2. ıkınma sancı gectı ve tekrar buyukce bı derın nefes al ve ıkınnn....
Sonrasımı....
ıngaaaa dıye aglayan bır ses ve butun yorgunlugunla gozunu actıgında karsında tıtreyerek aglayan bebegın...14.53 de dogumhaneye gırdım ve 15:00 mınık prensesımızı kucagımıza aldıgımız vakıt. 50 cm boyunda ve 3 kg agırlıgında mınık bır prenses. HOŞGELDİN Canım kızımm. HOŞGELDİN ERVA SENA
Korkutucu bulanlar yada ne guzel dıyenler olabılır. ama korkanlara sunu solemek ıstıyorum kısıden kısıye degısıyo dogum. benım kızım erken geldıgı ıcın ve nazlanıpta bı turlu asagı ınmedıgı ıcın 12 saatte alabıldık kucagımıza. daha kolay olanlarıda gordum. sezeryan yada normal sonucta candan can cıkıyo tabıkı kolay olmayacak ama tattırdıgı MUTLULUK PAHA BICILEMEZ. :) :) Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasıp etsın ınsallahh
Amiin canim insallah cok guZel anlatmissin gözunaydin Allah bagislasin yavrunu masallah size

Kızlar tüm hamilelere, annelere dua ettim inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Bugün 12de ya da 3te sezaryene gireceğim. Dualarınızda bana ve kızımada yer açın lütfen. Allaha emanet olun
Canim Allah yardimcin olsun insallah dualarimiz seninle saglikli hayirli haberlerini bekliyoruz

Herkese merhaba guzel bir gun olsun insallah hepimize dun cati muayenemizi olduk korktugum gibi gecmedi 10 sn surdu . doktorum normal dogum icin uygunsun dedi sukur tabi kismet olursa :) simdi heyecanla bekliyoruz hayirlisi ins :KK51:

Vitae Vitae canım büyük gün geldi demek hakkında hayırlısı olsun Allahım kolaylık versin :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

Arkadaslar bide size sormak istedim.Sezeryanla dogum yapanlar gununden kac gun once kavustunuz meleklerinize

Nasil icim rahatladi, ne guzel anlatmissin. Merak ettigim bisey var; benim cati muaynemem cok aci hissettigim icin ilkinde olmadi ve doktor da sadece iki parmagimla baktim ordan cocuk cikicak dedi. Sen dogum sirasinda ikinirken cati muayenesinde hissedildigi gibi aci hissettin mi?
yok canim ıkınma sırasnda okadar aci hissetmiyosun. doguma girene kadar yapilan aciklik olcmeler daha cok acitti bence

evet canım ben de 8 nisanda doğum yaptım, son anda acil sezaryene aldılar, bebegim yüzüyle girmiş kanala, hala bir soru işareti var kafamda ama dr.um normali zorlamak istemedi, bebek nefessiz kalır diye... sonucta ben de aldim minik kızımı kucağıma, dünya tatlısı yavruma kavuştum sonunda... çok şükür toparlanmak zor olmadi ama sezaryenin zorlukları da var işte, hala ayağa kalkmak zorluyor beni...
sen nasıl oldun , nasıl idare ediyorsun, sana da gecmiş olsun, gözün aydın canım, güle güle büyüt bebegini....
CNm çok şükür günden güne iyiye gidiyor bende halan öyle kalkmakta oturmakta zorlanıyorum hatta yatarken yan tarafına yatamıyorum üç yastık koyup kafama düz yapabiliyorum . Inş bugünlerde geçicek bakalım hayırlısı olsun herşeyin .
Bebek yüzü ile girdi ise kanala sezeryan doğru karar CNm buradan bir arkadaşın başına geldi ki burda herkesi keyfi asla sezeryan yapmazlar onuda sezeryana almışlardı . Yüzü ile kanala giren bebeğin boynu Kırılma ihtimali çok yüksek oluyor CNm . Yani demem o ki için rahat olsun en doğru karar olmuş doktorun kararı.

Gunaydin herkese doguramayanlar olarak psikolojik olarak coktuk sanirim sabah ruyamda oglum dogmus sarisin cok tatli ama hic yeni dogana bensemiyordu sonra oglumun down sendromlu lldugunu fark ediyorum doktkra Allahtan geldi o benim yavrum ne olursa olsun diyorum.bilInc altim sarma duman vaziyette anlasilan :KK43:
CNm hayırdır inş ama ne olur kendini çok strese sokma gördüğüm kadarı ile çok geriliyorsun Buda sana ve bebeğine çok zarar verir . Rabbimin izni ile kavuşacaksın sende oğluna. O zamanını bilir annesi seni üzmeden gelicek inş.

merhaba kızlarr. prensesımızı kucagımıza alalı bugun bır hafta oluyor :KK70: Erkencı cıktı bızımk hersey hazır olunca cok bekletmeyım barı geleyım dedı. gece 3 te gelen suyumla bırlıkte nobette olan esımı aradım ve hastaneye gıttık. yolda adet sancısı gıbı sancılarım basladı.9 a kadar doktoru beklememeı soledıler 1 cm acılmam vardı. 8.30 a kadar sancılarım devam ettı doktor geldı baktı ve 1 cm hala. sunı sancıyı baglayın dedı. bebıste yukardaymıs asagı ınmesı gerekıyormus o acıcakmıs zaten ındıkce. vakıt gectıkce sancılar sıklastı nefes al nefes ver... nefes al nefes verr... derken doktor tekrar knt e geldı saat 11:00 baktı hala 1 cm bebıste ınmeye nıyet yok. sancıyı cekmeye devam. al nefes ver nefes dılım damagım kurudu ama su ıcmek ve bıse yemek yasak. sancılarda artma var tabıii. esım yanımda elını sıkıyorum sancı arttıkca. hadı artık doktor gelsın dıyorum. ve halsız dusmeye baslıyorum. esımle konusup epıdural ıstedıgımı soyluyorum kı kesınlıkle ıstemedıgım bısedı aslında. doktor gelıyo bakıyo ve hala 1 cm. amma nazlı cıktı bu bebekte dıyo. epıdural ıcın 4 cm acıklık olmalıymıs oyle soyledı ve 4 cm e kadar yıne beklıcegımızı soledı. saat 12:30 oldu. sancım arttıkca konusmaya halım kalmıyo. rahmımınde kalın oldugunu ve onunda ıncelmesı gerektıgını soledı doktor.13.30 bır ebe knt e gelıyor bakıyor ve 2 cm. nee sadece 2 mı olmus okadar sancı cektım dıyorum :KK70: o zaman alın benı sezeryana dıyorum. ebe bukadar cabukmu pes edıceksın dedı. ne cabugu gece 3 den berı cekıyorum dedım ve bıraz daha bekle dedı. nekadar dıye sorunca 1-2 saat dedı. ınanamıyorumm sancım her dk sıklasıyo ve artıyo ebede bana daha 2 saat dıyor.esım yıne yanımda elını sıkıyorum sancı geldıkce ve nefes al nefes ver...artık belıme msj yap dıyorum nst yı falan cozdum ben ayakta durucam dedım. baska bır ebe gelıyor saat 14:30 cok guzel cok guzel 3-4 cm arası dıyor. ee hadı hadı yapın ıgneyı dıyorum artık hıssetmeyım :KK70: Bır dk dıye doktora cıkıyor doktor gelıp bakıyo ve bı 20 dk daha dayanırsan senı hemen alıcam doguma ve 3 ıkınmaya gelıcek dıyor. o 20 dk gozumde buyumus olucak kı yok ya yapın ıgneyı dıyorum. yapsamda ıgne etkısını gosterene kadar bebek gelır dıyor ve hemsıre rahım acıcı ıgnemıde eklıyor serumuma. ıste o ıgneden sonra yaklasık 10 dk ıcınde ıkınma hıssı baslıyor. esıme dedım kos doktoru cagır gelıcek bebek hemen doktor gelıyor ve dogru dogumhaneye :KK70: Ikınma hıssı geldıkce ıkın dıyor doktor. masaya alınıyorum ve derın nefes al 1. ıkınma, sancı gectı derın nefes al 2. ıkınma sancı gectı ve tekrar buyukce bı derın nefes al ve ıkınnn....
Sonrasımı....
ıngaaaa dıye aglayan bır ses ve butun yorgunlugunla gozunu actıgında karsında tıtreyerek aglayan bebegın...14.53 de dogumhaneye gırdım ve 15:00 mınık prensesımızı kucagımıza aldıgımız vakıt. 50 cm boyunda ve 3 kg agırlıgında mınık bır prenses. HOŞGELDİN Canım kızımm. HOŞGELDİN ERVA SENA
Korkutucu bulanlar yada ne guzel dıyenler olabılır. ama korkanlara sunu solemek ıstıyorum kısıden kısıye degısıyo dogum. benım kızım erken geldıgı ıcın ve nazlanıpta bı turlu asagı ınmedıgı ıcın 12 saatte alabıldık kucagımıza. daha kolay olanlarıda gordum. sezeryan yada normal sonucta candan can cıkıyo tabıkı kolay olmayacak ama tattırdıgı MUTLULUK PAHA BICILEMEZ. :) :) Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasıp etsın ınsallahh
Canim hayirli olsun gule gule buyut prensesini ne guzel normal dogum yapmak bende cok isterdim kismet olmadi sezeryan gercekten sonrasi cok zor hele benim gibi 3. Olunca dahada bir zor neyseki ben artik dogum hikayesini kokten kapattim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Günaydın herkese kızlar.hic uyuyamiyorum artik.piskolojim bozuldu.herkesten nefret ediyorum.kendimle bile kavga eder duruma geldim.hic kimsem yok tek basimayim hep.evde durmaktan biktim artik.offfff allahım sen yardımcı ol.
Bu günler sayılı günler inan güzel günlerin olucak ve bunları hiç hatırlamayacaksın bile . Uyuyaniliyorsun bol bol uyu tatlım . Doğumdan sonra da uyku çok özlem duyulan şey oluyor. Az kaldı biraz daha gayret CNm. Gelicek dünya harikan ..

Kızlar tüm hamilelere, annelere dua ettim inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Bugün 12de ya da 3te sezaryene gireceğim. Dualarınızda bana ve kızımada yer açın lütfen. Allaha emanet olun
GüZel haberlerle ve kızınÜlkü ile gel inş aramıza. Rabbim yardımcın olsun CNm.

Back
X