Merhaba arkadaşlar oğlum43 günlük oldu.ilk haftalar güzel geçti fakat son 2-3 haftadır kolikle uğraşıyoruz internetten bakmadığım şey kalmadı damla falan aldık yarım saatte bir emmek istiyor uyku yok zombi gibi oldum yıpratıcı geçiyor günler kilo alımı da maşallah gayet güzel 10 günde700 gr almış. Eşim dedi güzel bir çocuk Dr buldum götürelim bir sıkıntısı var çocuğun çözemiyoruz bugün gittik ve iyi ki gittik Dr çok memnun kaldım ben sormadan bütün sıkıntılarımı çözdü baştan aşağıya bir güzel muayene etti. Gazı çok fazla dedi bir gaz masajı yaptı oğlum nasıl gaz çıkarıyor kesinlikle gaz ilacı kullanmıyoruz hemen kes dedi çocuğun zekasını etkiliyor bağırsaklarının işlevini azaltıyor 3 ayda vücudun kendiliğinden çözeceği sıkıntıyı daha da uzatıyor zaten bir işe de yaramıyor dedi. Gelişimi çok iyi ve iştahlı bir bebek bu korkma mama da var hem sen rahat et dinlen geç çocuk dedi emzirme arası en az2 saat olması lazım.sütünün kalitesi güzel ama çocuk iştahlı anlıyormusun dedi. Tosun olmuş bu maşallah dedi sizlerin bu ayda boy kilo ne allahım nazarlardan saklasın hepimizin meleklerini. Bir de mamalara çok para vermeyin bebelac
Canim dr yaptigi masaji biraz anlatir mısın? Her yerini ovdu mu, yuz ustu mu yapti ?
Ben kizima ilk gece emzik verdim, huysuzdu emzigi verince rahatladi, almadim agzindan bi sure sonra kendisi atip uykuya devam etti. Halada oyle, uyutmaya calisinca mizmizlaniyo, emzigi veriyorum gozler kaymaya basliyo, uyku arasindada atiyo emzigi. Avent in 0+ emzigini almistim, 2li satılıyor.