• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Iyi geceler bayanlar uzun süredir kk ya girmiyorum kizim 5 aylik oldu ve ben hamileyim yine nisan annesi olacağım hamile oldugumu ogrenince direk aklima kk geldi aslinda beklediğim bir durum değildi ama bir hafta oldu ogreneli alışmaya calisiyorum nasip diyorum zatennikinci cocugu istiyordum ikiz gibi büyüyecek diyorm ama kzim adina cok üzülüyorum küçük yasta abla olacak yavrum bana güç kuvvet sağlık versin rabbim ikisinede yetebileyim benim gibi aceleci davranan var mi
Canim benim hayirli olsun.o rabbimin sana armagani sevin.ikiz gibi buyuyecekler dedigin gibi.normal dogummu yapmistin sen?

CNm çıkan dişleriniz hayırlı olsun asla erken çıkarırsa diş Zayıf olur diye Düşünme çünkü o dişler zaten ana dişleri dökülüp yerine gelecek . Erken çıkarmasının tek dezavandajı bu zamanlarda huysuz olup emmeden veya yemeden etkilenmeleridir CNm.
Canım facedeki gruba erişemiyorum. Artık bu grubun üyesi değilsiniz diyo. Rüya serine de ulaşamadım. Sen sorar mısın gruba? Bi sorun mu var noldu? Nebat pamuk Aktuğ ben. Şimdiden teşekkürler

Canım sorun galiba benim tlf ilgili şimdilik girebildim. melegim34

Iyi geceler bayanlar uzun süredir kk ya girmiyorum kizim 5 aylik oldu ve ben hamileyim yine nisan annesi olacağım hamile oldugumu ogrenince direk aklima kk geldi aslinda beklediğim bir durum değildi ama bir hafta oldu ogreneli alışmaya calisiyorum nasip diyorum zatennikinci cocugu istiyordum ikiz gibi büyüyecek diyorm ama kzim adina cok üzülüyorum küçük yasta abla olacak yavrum bana güç kuvvet sağlık versin rabbim ikisinede yetebileyim benim gibi aceleci davranan var mi
Canim hayirli olsun, sag salim yavrunu kucagina alirsin insallah. Iki kardes ne guzel buyucekler beraber. Sen kendine iyi baktintan sonra insallah sag salim buyutursun ikisini de.:nazar::KK46:

Hayırlısı budur inş . CNm hatta bir YAŞ ara ile olması daha iyi belki aklı kesip kıskanması olmaz . Benim oğlum ile kızım Arasında üç YAŞ var ve oğlum kızımı acayip kıskanıyor . Oğlumun bana bir bakışı var anlatamam Başlarda boynu bükük içine Çekingen bir çoçuk gibi oldu daha yeni yeni alışıyor fakat kıskançlık devam ediyor ki bu bana çok tedirginlik veriyor . Bazen oluyor onları yalnız saniyelik bırakıyorum ve oğlum Kızın üzerine çullanıyor . Demem o ki tatlım bu şekilde birlikte büyüyecek olmaları çok daha iyi . Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş . Seni çok tebrik ediyorum .

Kizlar hamil! Kalan arkadas normal dogummu yapmisti?ben cok korkuyorum bu ay hamile kalabilirim diye hasta olmadim daha:(((((sezeryan benimki.doktorum 1 yil mutlaka bekle dedi.normalde 2 yil dusunulmemesi lazimmis anne icin riskliymis.esimde buzlugu benim as erdigim seylerle doldurup duruyor piskolojik olarakta cokmus durumdayim hazir degilim daha ben:((((gobegime baktikca kotu oluyorum ama yavrumu gordugumdede deger bosver diyorum.offffff offff kadin olmak cok zor.

Hayirli olsun tebrik ederim canim beraber buyuyecekler ne guzel. Planlayarak olmadi sanirim ama vardir bunda da bi hayir Rabbim herseyin en iyisini bilir bizim icin. En azindan aralarinda cok yas farki olmayacagi icin kiskanma durumlari daha az olur sanirim:)

Kizlar hamil! Kalan arkadas normal dogummu yapmisti?ben cok korkuyorum bu ay hamile kalabilirim diye hasta olmadim daha:KK43:((((sezeryan benimki.doktorum 1 yil mutlaka bekle dedi.normalde 2 yil dusunulmemesi lazimmis anne icin riskliymis.esimde buzlugu benim as erdigim seylerle doldurup duruyor piskolojik olarakta cokmus durumdayim hazir degilim daha ben:KK43:(((gobegime baktikca kotu oluyorum ama yavrumu gordugumdede deger bosver diyorum.offffff offff kadin olmak cok zor.
Canim korunmuyor musun peki

Calisananneleer nasıl gidiyor tavsiye ediyormusunuz ekim de ise baslamam gerek bebeğim alti aylik oluyor o zmn. Kararsızım. Nasi dayanicam hasretine bilmiyorum. On yil onu bekledim şimdi onu birakip ise gitmek istemiyorum. Ama ona daha iyi bi hayat sağlamak icin calismam gerek. haftasonu calismiyrm. Sabah 9 bucuk akşam 4 bucukta ckcm normalde 6 ama bibucuk saat sut iznimi kullanicam. bi akil verin tecrubelerinizi yazin

Calisananneleer nasıl gidiyor tavsiye ediyormusunuz ekim de ise baslamam gerek bebeğim alti aylik oluyor o zmn. Kararsızım. Nasi dayanicam hasretine bilmiyorum. On yil onu bekledim şimdi onu birakip ise gitmek istemiyorum. Ama ona daha iyi bi hayat sağlamak icin calismam gerek. haftasonu calismiyrm. Sabah 9 bucuk akşam 4 bucukta ckcm normalde 6 ama bibucuk saat sut iznimi kullanicam. bi akil verin tecrubelerinizi yazin

benim sıpa 4 ay 28 günlük oldu, 15 gündür işe geri döndüm, öncelikle ilk risk , sütün sürekli sağılmadan ötürü azalması, o yüzden geceleri ve evde olduğunuz günler bolca emzirin, dışarıda 3 saatte 1 sağıyorum ama 3. sağmadan süt bariz şekilde azalıyor;

sütün saklanması da ayrı mesele; iş yerinde buzdolabı var ise oraya koyarsınız, nakliye sırasında ise termal çanta kullanmanız gerekiyor, bu çantalar sütü 4 saate kadar ılık tutabiliyor;

bebek anneyi görünce çok mutlu oluyor, akşamları bol bol beraber vakit geçirin, hatta 2 gecedir - gündüz o kadar çok özlüyorum ki- bebeğimi koynumda uyutuyorum, sütün artmasına da yardımcı oldu;

gün içinde işe dalıp sakın öğün atlamayın/ suyu ihmal etmeyin, ben kahvaltıyı atladım 2 kez sütüm yarı yarıya azaldı, çok üzüldüm kesilecek diye neyse ki normale döndü yeniden

canım ben işe başlayalı 15 inde 1 ay olacak ve ben cumartesi de çalışıyorum malesef sabah 8 de gidiyorum akşma bir gün 4te bir gün 6 da çıkıyorum yani senin şartların bende çok daha iiymiş. öğlen kızım geliyo emiyo hasret gideriyoruz sabah emzirip bırakıyorum 9.30 - 10 gibi anneannesi sütünü içiriyor aralarda yoğurt meyve veriyor iki gündür mamaya başladık bi kkerede mama veriyoruz hatta ben bebe bisküvisi alıp mamaya katıcam daha doyurucu olur. dediğin gibi çalışmamızda onlar için sonuçta zor ama yapacak bişey yok :( senin kim bakacak miniğe?

Canim bende ise başlamadım ücretsiz izin aldim.evet maddi açıdan büyük bir kayıp ama değer. En azından 1 yaşına yaklaşsin dusuncesindeyim

benim sıpa 4 ay 28 günlük oldu, 15 gündür işe geri döndüm, öncelikle ilk risk , sütün sürekli sağılmadan ötürü azalması, o yüzden geceleri ve evde olduğunuz günler bolca emzirin, dışarıda 3 saatte 1 sağıyorum ama 3. sağmadan süt bariz şekilde azalıyor;

sütün saklanması da ayrı mesele; iş yerinde buzdolabı var ise oraya koyarsınız, nakliye sırasında ise termal çanta kullanmanız gerekiyor, bu çantalar sütü 4 saate kadar ılık tutabiliyor;

bebek anneyi görünce çok mutlu oluyor, akşamları bol bol beraber vakit geçirin, hatta 2 gecedir - gündüz o kadar çok özlüyorum ki- bebeğimi koynumda uyutuyorum, sütün artmasına da yardımcı oldu;

gün içinde işe dalıp sakın öğün atlamayın/ suyu ihmal etmeyin, ben kahvaltıyı atladım 2 kez sütüm yarı yarıya azaldı, çok üzüldüm kesilecek diye neyse ki normale döndü yeniden
Sagmayi düşünmüyorum. Sabah 9 gibi emzirip saat 1 de isyerime getirtip emzirmeyi düşünüyorum evim ise on dk. Aksamda 4 bucuk ta cikarsam sagmama gerek kalmaz 4 saatte bir emmis olcak evdeyken ve gecede sik sik emzirirsem sorun olmaz heralde. Zaten 6 si bitmis olacak ek gidayada basladik cok tesekkur ederim tecrubelerin icin

canım ben işe başlayalı 15 inde 1 ay olacak ve ben cumartesi de çalışıyorum malesef sabah 8 de gidiyorum akşma bir gün 4te bir gün 6 da çıkıyorum yani senin şartların bende çok daha iiymiş. öğlen kızım geliyo emiyo hasret gideriyoruz sabah emzirip bırakıyorum 9.30 - 10 gibi anneannesi sütünü içiriyor aralarda yoğurt meyve veriyor iki gündür mamaya başladık bi kkerede mama veriyoruz hatta ben bebe bisküvisi alıp mamaya katıcam daha doyurucu olur. dediğin gibi çalışmamızda onlar için sonuçta zor ama yapacak bişey yok :KK43: senin kim bakacak miniğe?
Oglene kdr ananesi ogleden 4 bucuga kdr Babasi ve dedesi. :) bu durumda canimi sikiyor yabancı istemiyorum. Annem ogleden sonra calisiyo. Esim isleri bozuk ogleden sonra o gelip bakicaak isi olursa dedesi bakcak.gunluk yemesi gereken herseyi hazirlayip birakicam. Zaten iki yaşında kres düşünüyorum. Bilmiyorum cok kararsızım. yilbasina kdr ücretsiz izin hakim var daha belki verirlerse onuda kullanirim. Offf ne zor anne olmak.

Canim bende ise başlamadım ücretsiz izin aldim.evet maddi açıdan büyük bir kayıp ama değer. En azından 1 yaşına yaklaşsin dusuncesindeyim
Yilbasina kadar ücretsiz izin hakkim var belki bnde kullanırım o zaman on aylik oluyo. Tabi isyerim kabul ederse. Beynimi yiyip duruyorum. Bi oyuncak olmus 50 lira buyuyor hersey kuculdu giysisi oyuncagi doktoru gezmesi eğer calismazsam bunlar dan kismak zorunda kalicam :(

Back
X