2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

Kızlar bel ağrısı çeken varmı Gece sağa sola dönerken perişan oluyorum

Bayadir giremiyorum çok yoğun geçiyor günler ayrıca dr a gittik bugün ve kesin bir oğlum daha oluyor. Allah nasip ederse ömer faruk olacak adı; ) bu arada artık dr en az 3 ultrason resmi veriyor ama hepsi de birbirinden anlamsız ve şekilli duruyor. Bu arada 170 gr ve 17 cm olmuşuz. Ultrasonda 17 görünüyorduk

Kızlar görüntüler çıktıda çok net değil ama bakalım oğluşumu seçebilecek misiniz? :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1415820895575.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 197
  • PhotoGrid_1415820910663.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 183
Bu benim oğluşum teyzeleri maşallah deyin ne olur.32 haftalıkken çekti dr teyzemiz.beyaz tenli ve seyrek saçlı sarışın doğacak yorumunu yaptı dr.umuz.Rabbim sağlık versin bizlere bağışlasın evlatlarimizi inşallah

Oy maşallah yumurcak olmuş resmen, uyusun da büyüsün inşallah :) Az kaldı evlatlarımıza kavuşmamıza. Bizim de yarın muayenemiz bakalım yüzünü gösterecek mi? :)

Oy maşallah yumurcak olmuş resmen, uyusun da büyüsün inşallah :) Az kaldı evlatlarımıza kavuşmamıza. Bizim de yarın muayenemiz bakalım yüzünü gösterecek mi? :)
Su hafta oldu ben de ilk defa gördüm kuzucugu:)aynen az kaldı canım . hayırlısıyla kavusunca her şeylerini göreceğiz ama insan nasıl sabirsizlaniyor di mi:))hadi hayirli güzel haberler al bebisinle ilgili

Su hafta oldu ben de ilk defa gördüm kuzucugu:)aynen az kaldı canım . hayırlısıyla kavusunca her şeylerini göreceğiz ama insan nasıl sabirsizlaniyor di mi:))hadi hayirli güzel haberler al bebisinle ilgili
Bak bu bizim 7 Şubat'taki görüntümüzdü canım. Bu hafta gösterir mi bilmem.

Eklentiler

• 20150207_135347.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 113
Masallah ne guzel pozlar wermisler benim bebegim hic wermio hep yonu donuk hic goremedim bu gidislede doguma kadar goremicem sanirim catliyorum meraktan

Masallah ne guzel pozlar wermisler benim bebegim hic wermio hep yonu donuk hic goremedim bu gidislede doguma kadar goremicem sanirim catliyorum meraktan
Doğumda gösterecek demek ki gül yüzünü annesi, bizimki de göstermedi bu hafta. Boşver sürpriz olsun zaten yenidoğan bile iki üç birşeye benzemiyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…