- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
bir oğlum var benim kız olmasını çok istiyordum ama sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli3erkekannesi32 valla bilemedim ki ben anlamam hahaha ama doktoru yanıltmayayım erkeğe benziyor diyorum
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canımmbir oğlum var benim kız olmasını çok istiyordum ama sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli
maşallah annesi ya kuzunacinsiyeti belli değil daha dimi..büyümüşler bunlar..
maşallah kuzuya büyümüş erkek demişti sanırım değilmi..allahım hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin..
bence de bebişin erkek canım sağlıkla kucağına al.kesin erkek demedi canım ama bizim çok ısrar etmemizle bi çıkıntı var ama bu haftalarda kızlardada o çıkıntı olabilir dedi sence ne ?
Saol. Canım iyi gidiyor çok şükür ama okul çok zorluyorCanim nasilsin cok sevindim hamileliginin guzelnilerlemesine kasim annesi olamadik insallah Rabbim saglicakla nisan annesi olmayi nasip eder :)
Benide okul zorluyor canim yaa ogrencilerim cok yaramazlar kavga vs de cok nobet gorevimde var baya yoruluyorum. Hamd olsun bebegin gelisimi iyi gidiyormus canim cuma gunu okulan cikinca cok sancim oldu kendi doktoruma gittim doktor %80 erkek dedi. 2li testte ayni hastanedeki baska doktor %70kiz demisti bakalim haftaya cinsiyetimiz netlesicek benim icime hep kiz doguyordu erkek deyince bi tuhaf olmadim degil ins. Rabbim bu sefer yüzumuzu guldurur senin cinsiyet belli oldumu? :)Saol. Canım iyi gidiyor çok şükür ama okul çok zorluyoraMA bugünlere de çok şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Cinsiyet belli mi; ) inşallah canım Rabbim bu kez yüzümüzü güldürür
Benide okul zorluyor canim yaa ogrencilerim cok yaramazlar kavga vs de cok nobet gorevimde var baya yoruluyorum. Hamd olsun bebegin gelisimi iyi gidiyormus canim cuma gunu okulan cikinca cok sancim oldu kendi doktoruma gittim doktor %80 erkek dedi. 2li testte ayni hastanedeki baska doktor %70kiz demisti bakalim haftaya cinsiyetimiz netlesicek benim icime hep kiz doguyordu erkek deyince bi tuhaf olmadim degil ins. Rabbim bu sefer yüzumuzu guldurur senin cinsiyet belli oldumu? :)
Canım benim 11+2gunluken erkek demişti geçen 13+4 gittiğimde pipisini gördü hatta:/kız da olsa çok güzel olurdu ama bakalım yine de belki döner diyorum; )) inşallah sağlıklı olsunlar da. Ben de ikili test yaptirmamistim son gün eşim ısrar edince gittim yaptırdım. Çok şükür iyi çıktı sonuç. Bu sene merkezde bi okula geldim beni velisi öğrencisi hepsi bitirdiherkes de bi kapris. Sürekli her an ayaktayim hiç zaptedemiyorum çocukları
Canım erken hakkaten plan yapmak için ben 37 ye kadar dayanıyim derken 31 haftada dogumumu durdurdular en iyisi sağlıklı olsun onlar da biz de varsın rapor falan alırız. Ben sabırsızlıkla 24.haftayi bekliyorum usandim bu nobettenaynen canim bizdede ögrenciler cok fenalar istanbul cocuklari birde kenar mahalle hep ayaktayim az oturayim birbirlerinin bogazlarina yapisiyorlar cok fenalar bakalim bu gidisle 32.haftada izne ayrilicam tam 15tatilin bitimi 32.haftam ama haziranin 2.haftasi izin bitiyor seminer donemide rapormu alsam acaba diyorum bakalim yada az daha dayanip 37.haftaya sarksammi diyorum karar veremedim daha erken ama simdiden dusunur oldum seneyede evime yakin okula tayin istesem diyorum okulum uzak ve ogrenciler cok beterler hayirlisi bakalim
Canım erken hakkaten plan yapmak için ben 37 ye kadar dayanıyim derken 31 haftada dogumumu durdurdular en iyisi sağlıklı olsun onlar da biz de varsın rapor falan alırız. Ben sabırsızlıkla 24.haftayi bekliyorum usandim bu nobetten((evde hamilelik gecirmek nasıl bir duygu olurdu acaba
Canım dr dan rapor yazdırırsan düşük tehlikesi sebebiyle ayakta durması sakın calıdır diye idarene ver nöbetini kaldırmak zorundalar benim polis arkadaşlarım var onlarında düşük riski oldugu için rapor yazdı dr ayakataki görevlere gitmiyorlar masa başı mesaide çalışıyorlar sen dr dan durum bildirir rapor yazdır bunu dikkatealmak zorundalarSagolsun bizim mudur anlayisli o konuda normalde 6.aydan sonra ama rica ettim doktorumda konus nobet almamaya calis dedi daha once dusuk yaptim icin bakalim.bu hafta degistiler bu haftaya kadar nobet tutuyordum yoksa rica mimmet kaldirdilar nobetimi diger arkadaslarda melike hoca hamile hocam.nobet gorevi vermeyin dediler razilar sagolsunlar ama bu haftaya kadar tuttum
isimli biri olarak bazen sıkıntı yasıyorum.bu nedenle bebegıme ıkı ısım koymayı dusunmezdım:)Kızlar kızıma alin ismini koymak istiyoruz ama bir isim daha eklemek istiyorum karar veremedim fikir verirmisiniz?
Canım dr dan rapor yazdırırsan düşük tehlikesi sebebiyle ayakta durması sakın calıdır diye idarene ver nöbetini kaldırmak zorundalar benim polis arkadaşlarım var onlarında düşük riski oldugu için rapor yazdı dr ayakataki görevlere gitmiyorlar masa başı mesaide çalışıyorlar sen dr dan durum bildirir rapor yazdır bunu dikkatealmak zorundalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?