- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Maşallah bebegine canım bayagı ense yapmış yatıyor prenses bizimki de kız galiba kesin olmamakla beraber rabbim saglık versin yavrucuklarımızaBu da benim sıpam bitanem doktor kız olabilir dedi ama kesin değilmiş 2li tarama testi zamanındaki hali 24 ekimde nasip de yine görüşeceğiz meleğimle o zaman tekrar resmini koyarım
valla öyle yayılmış ama kontrolde kıpır kıpırdı teyzesi ağlamamak için zor tuttum kendimi nasıl güzel bir duygu değil mi allah her isteyen bayana nasip etsin inşallahMaşallah bebegine canım bayagı ense yapmış yatıyor prenses bizimki de kız galiba kesin olmamakla beraber rabbim saglık versin yavrucuklarımıza
Ayyy maşallah ya kocaman olmuş kuzu. 1 mm den ne günlere geldik çok şükür ya:) bana da kız gibi geliyor seninki ama hadi hayırlısı inşallah:) ben de dayanabilirsem 17 de gitcem inşallah gebe bacaklarını acarsa Benim sipa kesin cinsiyetini ogrenirim. Ama inşallah her şeyden önemlisi bebislerimiz inşallah sağlıklı olsunlarKızlar ben bugün dr agittim aslında 2 hafta sonra kontrolüm ama 10gun once gitmiştim kontrole merak ettim özledim bebegimi belki cinsiyetini gösterir dedik ama yine kapattı bacagını hiç açmadı , bebişimin boy 8.2 olmuş 14 haftalık dedi dr kalp atışını dinledik o da güzeldi bide daha önce bası soldaydı şimdi başını saga yatırmış bayagı dönmüş demekki küçük prenses benim şçime kızmış gibi doğuyor bu kadar ayaklarını kapatmasından Eki Görüntüle 1265610
Canım maşallah cimcimeye:) kız senesi beni vurmadi gibi ama bakalım hayırlısı:) ooo 24 ekime kocaman hanim bir kız olur inşallahvalla öyle yayılmış ama kontrolde kıpır kıpırdı teyzesi ağlamamak için zor tuttum kendimi nasıl güzel bir duygu değil mi allah her isteyen bayana nasip etsin inşallahbu yıl kız senesi sanki her taraf küçük prensesler dolacak gibi
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi mühim değil canım hem hep prenses olmaz yakışıklı prenslere ihtiyaç varCanım maşallah cimcimeye:) kız senesi beni vurmadi gibi ama bakalım hayırlısı:) ooo 24 ekime kocaman hanim bir kız olur inşallah
Sagol canım şükürler olsunAyyy maşallah ya kocaman olmuş kuzu. 1 mm den ne günlere geldik çok şükür ya:) bana da kız gibi geliyor seninki ama hadi hayırlısı inşallah:) ben de dayanabilirsem 17 de gitcem inşallah gebe bacaklarını acarsa Benim sipa kesin cinsiyetini ogrenirim. Ama inşallah her şeyden önemlisi bebislerimiz inşallah sağlıklı olsunlar
Oy kuzuya bak, ben de dayanamıyorum yaa selale0101 sürekli iyi mi değil mi düşünmekten. Bayramdan önce Çarşamba muayene etti. 29 ekim haftası çağırdı ama çatlayacağim o kadar uzun ki zaman oof off. Daha önce gidip sağlıklı mı değil mi görmem lazım.Kızlar ben bugün dr agittim aslında 2 hafta sonra kontrolüm ama 10gun once gitmiştim kontrole merak ettim özledim bebegimi belki cinsiyetini gösterir dedik ama yine kapattı bacagını hiç açmadı , bebişimin boy 8.2 olmuş 14 haftalık dedi dr kalp atışını dinledik o da güzeldi bide daha önce bası soldaydı şimdi başını saga yatırmış bayagı dönmüş demekki küçük prenses benim şçime kızmış gibi doğuyor bu kadar ayaklarını kapatmasından Eki Görüntüle 1265610
Canım allaha şükür bebişlerimiz saglıklı sıhhatlı büyüyorlar gidip gördüğümde herşeyin yolunda oldugunu gördüm içim rahatladı, drlar 3 hafta sonra 1 ay sonra gel diyor ama zaman gecmek bilmiyor demi , bende dr a soru sorma bahanesiyle işten izin alıp gittim ama inan 10 gun öneceki halinden cok daha degişmiş insan şaşırıp kalıyor kafasını bile başka tarafa koymuş, benim yaşadıgım şehirde özel hastane yok sadece devlet var o yüzden amannn dedim sanki paraylamı bakıyor gidim bebişime bakim dedim zaten dr o kadar yogunki benim bir hafata 10 gün önce geldiğimi bile unutmuş hemen yat kontrol edelim dedi bebişimi tekrar gördüm istersen sende git canım bunlar tatlı meraklarOy kuzuya bak, ben de dayanamıyorum yaa selale0101 sürekli iyi mi değil mi düşünmekten. Bayramdan önce Çarşamba muayene etti. 29 ekim haftası çağırdı ama çatlayacağim o kadar uzun ki zaman oof off. Daha önce gidip sağlıklı mı değil mi görmem lazım.
Bizim özel yaa hiç unutacağa benzemiyor.Canım allaha şükür bebişlerimiz saglıklı sıhhatlı büyüyorlar gidip gördüğümde herşeyin yolunda oldugunu gördüm içim rahatladı, drlar 3 hafta sonra 1 ay sonra gel diyor ama zaman gecmek bilmiyor demi , bende dr a soru sorma bahanesiyle işten izin alıp gittim ama inan 10 gun öneceki halinden cok daha degişmiş insan şaşırıp kalıyor kafasını bile başka tarafa koymuş, benim yaşadıgım şehirde özel hastane yok sadece devlet var o yüzden amannn dedim sanki paraylamı bakıyor gidim bebişime bakim dedim zaten dr o kadar yogunki benim bir hafata 10 gün önce geldiğimi bile unutmuş hemen yat kontrol edelim dedi bebişimi tekrar gördüm istersen sende git canım bunlar tatlı meraklar
Masallah canım Allah saglık sıhhat versin bebişineBu da bizim minik ama 2.hafta onceki halimiz... bu bulanti istifralar bitsin artik... gunde 1 di 2 ye cikti.. 11.hafta bitti bugun bebisler saglikli olsun da gerisi bos..
Bende sizin gibiyim canim araştırma hastanesinde bir Dr um var birde ikili test için gittigim tip ta doktorum var.. İkisid cok iyi birini birakamiyorum..Tiptaki gecen hafta bir ay sonra gel dedi cinsiyeti için ama vakit nasil geçecek bilmiyorum haftaya artik araştırmadaki Dr undan randevu aldim TSH değerini ölçmek için bu bahane ile de bebeğimi gorurum annelerde caremi tükenir asla..ahh ah elimden gelse hergun USGye gitmek istiyorum ne yapalim çok merak ediyoruz sagliklimi iyimi diye :)Canım allaha şükür bebişlerimiz saglıklı sıhhatlı büyüyorlar gidip gördüğümde herşeyin yolunda oldugunu gördüm içim rahatladı, drlar 3 hafta sonra 1 ay sonra gel diyor ama zaman gecmek bilmiyor demi , bende dr a soru sorma bahanesiyle işten izin alıp gittim ama inan 10 gun öneceki halinden cok daha degişmiş insan şaşırıp kalıyor kafasını bile başka tarafa koymuş, benim yaşadıgım şehirde özel hastane yok sadece devlet var o yüzden amannn dedim sanki paraylamı bakıyor gidim bebişime bakim dedim zaten dr o kadar yogunki benim bir hafata 10 gün önce geldiğimi bile unutmuş hemen yat kontrol edelim dedi bebişimi tekrar gördüm istersen sende git canım bunlar tatlı meraklar
Bende aynen canım usg eve alınsa sürekli bebişimi izlerim. Ama teknoloji gelişiyor ilerde oda olur anneler sürekli bebeklerini izlerlerBende sizin gibiyim canim araştırma hastanesinde bir Dr um var birde ikili test için gittigim tip ta doktorum var.. İkisid cok iyi birini birakamiyorum..Tiptaki gecen hafta bir ay sonra gel dedi cinsiyeti için ama vakit nasil geçecek bilmiyorum haftaya artik araştırmadaki Dr undan randevu aldim TSH değerini ölçmek için bu bahane ile de bebeğimi gorurum annelerde caremi tükenir asla..ahh ah elimden gelse hergun USGye gitmek istiyorum ne yapalim çok merak ediyoruz sagliklimi iyimi diye :)
Maşallah kuzucuga boyu 11.8 cmmi yazıyor boyu bayagı uzun olacak herhalde , cinsiyetine birşey söyledimi canımmavidelisi .!.:Kizlar burayı unutmuşuz yahu :) bizim de son iki testten var görüntümüz 12+1 den selamlar teyzelereee
Canim nasilsin cok sevindim hamileliginin guzelnilerlemesine kasim annesi olamadik insallah Rabbim saglicakla nisan annesi olmayi nasip eder :)Canım maşallah cimcimeye:) kız senesi beni vurmadi gibi ama bakalım hayırlısı:) ooo 24 ekime kocaman hanim bir kız olur inşallah
maşallah annesi ya kuzunaKizlar burayı unutmuşuz yahu :) bizim de son iki testten var görüntümüz 12+1 den selamlar teyzelereee
maşallah kuzuya büyümüş erkek demişti sanırım değilmi..allahım hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin..Gunaydinnn... 12+5 günlüğüz
kesin erkek demedi canım ama bizim çok ısrar etmemizle bi çıkıntı var ama bu haftalarda kızlardada o çıkıntı olabilir dedi sence ne ?maşallah annesi ya kuzunacinsiyeti belli değil daha dimi..büyümüşler bunlar..
maşallah kuzuya büyümüş erkek demişti sanırım değilmi..allahım hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?