2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oh maşallah ellerine sağlık, gelenlere ziyafet olmuş bu sofra:) arhan ın da mutlu yaşları olsun inş.. Kurabiyelere de bayıldım ben de bunun güllüsünü yapıyordum ama sevgililer gününe aynısını çalıyorum o halde:))

Menü şahane
Şu iki üç gündür ev epey sıcak ben direkt pijama ile yatırıyorum kafası terleyip bunaldıkça uyuyamıyorlar çünkü..

ne isin var canım orda eğer ayni tarihlere denk gelirsek yine görüşürüz inş ya Eki Görüntüle 1741533 tugbanin kurabiyeler silmemişim
Kurabiyelere bayıldımm bayıldımm:) çok güzeller:)

Oh maşallah nice sağlıklı mutlu yaşları olsun mustafanın ailesi ile birlikte.. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin..
Etli çiğ köfte ve projeksiyoonnn... Kalp kalp kalp :))
İşte bunlar harika fikirlermiş:)) keşke benim de aklıma gelseydi özellikle projeksiyon çok güzel olurdu, ben şimdi evdeki boş çerçeveleri doldursam yeter gerçi:)) eşimin doğumgünü de şubat ayında ona da sıra gecesi yapıcam o zaman yerim çiğköfteyi:))
Ellerinize emeğinize sağlık, organizasyona hiç gerek yok bence çünkü sizin kadar uğraşmazlardı e her şey yetenek vs zaten sizlerde mevcut:) ilk bir sene insan diş buğdayı mevlüdü doğımgünü özeniyor sonra yorulup salıyor kendini herhalde:)
Her şey çok güzel ama foto isteriz:)

Canım herhalde 1 hafta on günlük süreç bu.. Doğumgünü gelen çocukta oluyor gibi, çevremdeki bebeklerde de aynısı var, büyüme atağına yoruyoruz biz. Gündüz ağladığı zamanlarda yanına çöküyorum ben de mızıldaması duruyor gibi. Ama bir haftaya geçer inş:) yaşını alan çocuk bi çıldırıyor:)
canım buryaa bi iki resim ekledm evdekinden sana da atayım..

Amin canım.. Bizde de öyle. Kızım buzluktan et poşeti almış dişine koyuyor garibim
Atıyım canım sana da..

Saol cnm inş tertemiz yattık kuzularımızla..erzurum %70 ihtimal seneye bakalım donarm orda
Gamzecim ben erzurumluyum geçen sene benim en samimi arkadaşın tayini akademiden Erzurum'a çıktı..ilk üzüldü ama. Şimdi çok memnun..ama bakıcı sıkıntısı var oralarda..umarım sizin için en iyisi olur..

Benim oğlum çok iştahlı ve emme düşkünü bu bebek olmadığından kolay oldu belki bize. Beslenmesini direkt kesmedim mesela 3 saatte bir kalkıyosa arayı uzattım yavaş yavaş en son 12 de bi de sabah 5 de doyuruyodum sonra kendisi bırakıyor zaten sabah 5 de de istememesi başladı. Tayin işin de inşallah istediğin gibi olur

Ben diyet yanyana yakışmayan kelimeleraz önce tıkındım ne bulsam yerim tam bi ois boğaz olmuşum
ay yok ya sıfır be güzel okmuyor benim için en ideal kilo 38,40 beden
Ay lisede sifır bedendim ablamların kıyafetlerini giyemiyorum diye kilo almak için uğraşırdım:) ah ah bilsem hiç uğraşmazdım:) 40 olsam razıyım nerdeee:)
Hic sevmem sıfır bedenleri
ben seviyorum ya olsam keşke:)
pc açınca bakıcam fotolara tablette ekran kayıyor, güzel çıkmıştırsın sen:)
ayy ne yaptın sen tabi uyumaz pişmiş abdullah sıcaktan:)
Bebeleri yıkadım ahmeti uyuttum..banyoya minik sandalyeyi koydum onda yıkadım çok iyi oldu babda yok bende sıkılıyorum off siz napiyonuz
bende kucağımda yıkıyorum önce ben giriyorum sırayla yıkıyorum yavruları, senin kıpırdak nasıl duruyor sandalyede, bizde de var ondan denesem mi:)

Saol cnm inş tertemiz yattık kuzularımızla..erzurum %70 ihtimal seneye bakalım donarm orda
oo yaklaşıyorsun bana:) eski soğuğu kalmadı sivasın erzurumun:)
bizimki daha olmadı hasta diye erteledim, gecmiş olsun
abdullaha insallah ateslenmez

amin canım inşallah iyi olur bende pek istemiyorum ama arkadaşım olması teselli dedigin gibi bakıcı işi beninkorkutuyir birde iyi biri çıkar ins karsimiza olmazsa kreşe veririm ama bakıcı onceligim...sen mapiyorsun hamilelik naısl

burdada bahar sanki.mevsimler karıştı asiniz hayırlı olsun canim

canım kuzenimde orda 7-8 saatmis en azından ama yolu ordanmis ugrarsak belki senide görürüm kısmet olursa

Kızlarr bakıcımız dün başladı. Okullar açılıncaya kadar haftaiçi yarım gün gelicek. 2 gündür iyiyşz baya ilgili kuzucuğumla hep böyle devam eder inşallahh. Dün 1 saatliğinr yalnız bıraktım gayet güzel geçinmişler çok şükür. Benim geldiğimde uyutmuş. Zaten ben çıkarkende uykusu vardı sıpamın. Biraz evin içinde beni aramış sonra oynamışlar. BensiZ nasıl uyucal diye merak ediyodum yanına yatmış okşayarak uyutmuş :) kendi çocuklarına yaptıklarını falan anlattı sanırım iyi bakıcak oğluma :) inşallah yanılmıyorumdur :) mutluyum :) 1 aydır falan geceleri doğru düzgün uyuyamıyodum dün gece 12:30 gibi uyudum :) sanırım rahatladım bakıcımız iyi olunca :) çok şükürr

Gözünüzaydin canım çok sevindim maşallah

Geceleri hic emziyr musun canim.
Ahhh badta kocam biraknaz ki halime yok cope doner o rahatliyo emsin diyo gecen artik tak etti duzene sokayim dedim.dedim de gamzenin dedigi topa tutarlar linc ederler kp kv esim heosi karisir
Canim gormemisim alintini.Cok ağladığı durumlar olursa teklif ediyorum almiyo nerdeyse hiç emmiyo yani geceleri kilo alımı da aynı gitti eskiyle, fark olsa bırakamazdım zaten gidim gidim yiyo. Şu annelere karışmaktan ne zevk alır millet anlamadım gitti kim olursa olsun babası da olsa anneyle bebiş arasına girmemek lazım

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.

Pinking Tree niye ben göremiyorum hiçbir şey acabaaa. Ne gönderdin ne senin profilinde var. Bekliyorum hamiş bekliyorum
Etli çiğ köfte efsane oldu. Daha öncede yaptırmıştık ustaya zaten, hiç acı yiyemeyen ben rekorumu tek seferde 6 ya çıkardım Ama perişan oldum o ayrı
Fotoğrafların hepsi profesyonel makineyle çekildi yani yine boyutları çok büyük.
Hepsini tek tek küçültmem gerekiyor yüklemek için.
En kısa zamanda halledeceğim. Ama bende foto isterim , hatta göndermezsen yoklemem o kadar
hihami ciiim sizin ne zamandı doum gününüz heyecanla bekliyorum.
nnightsaill çok sevindim içine sinmesine. İnşallah bir anne şefkati ve merhametiyle yaklaşır sever her zaman. Seninde için rahat olur inşallah

Canim ben oceki konulara dikkat etmedim iki aydir filan pek giremiyorum zaten, trdeydim sonrada misafirim var vs kacirmisim, benim yazim uzerine olunca direk uzerime aldim :). O gun, esimle konusu olunca biz dogum gunu kutlarken baska bir bebegin basina gelen uzucu olayi duyunca ister istemez sorguladim kendimi, o duyguyla buraya yazdim, kimseye laf atmadim, ki bilemem burda kim nasil dua edoyor kim ne kadar yardim ediyor... Dedigin gibi dogum gunu kutlamakla baglantisi yok.. Bu tip paylasimlarin yapilmasi icin bu topik var, lohusaliktan mevlude hersey paylasildi dogum hunude bunun bir parcasi,, yaniiii paylasimlara devam foto bekliyoruzz :))

Canim odanin derecesine baglo, 22 filansa ben ince uyku tulumu altina normal pijama uzerine karnini ortevek sekilde orgu battaniye ortuyorum. Tulum cok ince ama elde die pazenden, elyaf vs yok icinde. Seninknde elyaf varsa ince battaniye ort uzerine. Gece genelde battaniye olmuyor tek tulum kaliyor uzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…