2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar rabbim izin verirse bende ocak annesi olcam belkide aralık bakalım kısmet ben 2012 ekim annesiyim ayrıca ;) sat 26 mart kızım henüz 1 buçuk yaşında sürpriz bir gebelik yaşıyorum :) yalnız kahverengi lekelenmem başladığı için iğne kullanıyorum inşallah sağsalim bebişimi kucağıma alabilirim rabbim bizlere bağışlasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh ohhh maşalllah gelmesin zaten eee idrar da da mı bakmadın bn çatlarımmm
tüp bebeği yaptırdık idrarda bakmayın dediler 10 gün sonra kanda bakın dediler ben 5. günden itibaren hep idrarda yaptım hep silik çizgiyi gördüm :)

:) canım ben galesızce beklıyorum hala kımselerede solemedım esımınde haberı yok daha:) yarın falan alıyımda tes yapıyım garı:1:

Slm kızlar rabbim izin verirse bende ocak annesi olcam belkide aralık bakalım kısmet ben 2012 ekim annesiyim ayrıca ;) sat 26 mart kızım henüz 1 buçuk yaşında sürpriz bir gebelik yaşıyorum :) yalnız kahverengi lekelenmem başladığı için iğne kullanıyorum inşallah sağsalim bebişimi kucağıma alabilirim rabbim bizlere bağışlasın

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım bende 2012 hazıran annesıyım

Sat kaç Ahu

faranjit ve öksürük şikayetiyle bu gün doktora gittim.
ilaç yazacağında hamilelik şüpem var dedim adetime henüz 3 - 4 gün var beta hgc 132,68 cıktı
doktor hamile olduğumu :52: ilaç yazamayacağını söyledi.
dahiliye doktorundan :49: olduğunu öğrenmek garip bir duygu
rabbim tüm cocuk isteyenlere nasip etsin inş.

:32: tebrikler canım

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım bende 2012 hazıran annesıyım

Sat kaç ahu telden ilk kez giriyorum alıntı yapamadım sanurum hehhe :)

Şimdi yaptım evet hayırlısı olsun bakalım

Folikplus kullanan midesi rahatsiz olan varmi

11.05 cnm ama koku hassasiyetim olustu buaralarkivilk bebekteki en buyuk belirtimizdi esim kis kis guluyor ben kkuyor dedikce bisiler

Folidoce kullanıyorum ben ilk gebeliğimde de kullanmıştım sıkıntı yaşamıyorum

rabbimin ikinci mucizesi

merhaba bayanlar benim 21 aylık bir kızım var şimdi ikinci bebeğime hamileyim. son adet tarihim 30 mart iki gün önce doktora gittim keseyi gördü ama daha çok küçük dedi ve kan testinde sonucum 2430 çıktı. yumurtlama bir kaç gün erken olduğu için değerim biraz yüksek. benim günlerime yakın hamile arkadaşlar var mı sizin beta hcg değeriniz kaç çıktı ?

Merhaba, ben de ocak 2014 annesiyim. Konunun acildigini yeni gordum. Hepiniz evlatlarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Mutluluklar :)

Back
X