2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bir şey soracağım size. Adını tam bilmiyorum ama bebeği hastaneden çıkarırken falan kullanmak üzere bebek taşıma çantası alacak mısınız?
canım port bebeyi diyorsun benim ilkten var çok gerekli bence, dr a vs kontrole götürürken iyi oluyor

indir.webp bunlardan

slm kızlar cuma doktora gittim oğlumun boyu 33,5 kilosuda 880 gr dedi doktor 26 haftaya göre normalmiş yalnız yan yatıyor doktor dönebilirde dönmeyebilirde dedi allahım inşallah döner şeker yüklemesinide bana bıraktı ben çok ısrar etmiyorum ama yaptırsan iyi olur dedi ama yinede sen bilirsin dedi 50lik yaptıracam sanırım hafta içi birgün birde eminönüne giitik oğluma hastane çıkışı falan aldım ama resimleri çekemedim inşallah çekebilirsem sizinlede paylaşırım

Benden böyle işte sizler nasılsınız bebişler kasılmalar başladı dimi doktor günde 4-5 defa kasılma normal dedi hatta bazılarının 10a kadar çıkıyomuş sıklıklarını takip etmek gerekiyomuş benimde kasılmalar oluyor ama öyle düzenli değil

Birde benim ilk doğumumda sancım olmamıştı buda öylemi olur dedim yok dedi bunda farklı olabilirmiş sizde 2. doğumu yapıpta farklı durumlar yaşayan var mı?

canım başka dr seçeneğin yok mu, dr la anlaşmak çok önemli anlıyorum duygularını, şöyle yanına girince adını unutmayan şikayetlerini hatırlayan sevecen samimi sıcak dr olacak yoksa bu süreçte çekilmiyor, benim dediğim erkek dr öyle biri, geçen gün eltim için acile gittik adımı hatırladı adam asla unutmuyor ilgisi çok iyi, şimdi gideceğim bayanda soğuk nevale ama çarem seçeneğim yok maalesef

canım ben istanbul'da yaşıyorum.. burada bu standartlarda bir doktor muayenesi en az 150 tl.. bizim buradaki ortalama özel hastaneler devletten çok beter olabiliyor.. ben testlerimi zeynep kamilde yaptırdım. oradaki muameleden bin kat daha memnunum.. Eşim bebeği görsün içselleştirsin istiyorum. Özele gidiş sebebim bir tek o aslında.. Geçen muayenede ayaklarını gördüm ellerini göremedim hiç dedim, burada renkli ultrason yok dedi...

canım ben istanbul'da yaşıyorum.. burada bu standartlarda bir doktor muayenesi en az 150 tl.. bizim buradaki ortalama özel hastaneler devletten çok beter olabiliyor.. ben testlerimi zeynep kamilde yaptırdım. oradaki muameleden bin kat daha memnunum.. Eşim bebeği görsün içselleştirsin istiyorum. Özele gidiş sebebim bir tek o aslında.. Geçen muayenede ayaklarını gördüm ellerini göremedim hiç dedim, burada renkli ultrason yok dedi...
anladım canım eşin için gidiyorsun yani oraya sende haklısın tabi, zeynep kamile iyi diyorlar tabi ben bilemiyorum,senin dr saçmalamış ama renkli ultrason denilen şey 3 boyutlu ya da 4 boyutlu değil ki daha adını doğru söylemiyor kaldı ki 2 boyutlu ultrasonda her şeyi gayet net görünüyor benim ilkteki dr um iyiydi tek tek parmaklarını bile gösteriyordu ağzı burnu vs, bazı dr lar maalesef bizim heyacanımızı anlayamıyorlar, kanısıksıyorlar çünkü, sende zeynep kamile de gidebilirsin birde oranın ultrasonunu dene bakalım ne diyecek orda ki dr

aynen:KK47::KK47::KK47:

maşaallah oğluna canım, o da almış sonuçta takmıyorsun değil mi, emzirirken tatlıyı çok yemezsen patır patır gidiyor kilolar
yok valla takmıyorum. karnım biraccık çatlamış ilk gördüğümde ona biraz taktım sora dedim ben kremimi sürmeye devam edeyim de çatlarsa da artık yapcak bişi yok napalım :D bebişlerimizin canı sağolsun

yok valla takmıyorum. karnım biraccık çatlamış ilk gördüğümde ona biraz taktım sora dedim ben kremimi sürmeye devam edeyim de çatlarsa da artık yapcak bişi yok napalım :D bebişlerimizin canı sağolsun
iyi canım takma tabi:) dediğin gibi sen sürde çatlayan zaten çatlıyor benim karnım harita gibi:KK48:

slm kızlar cuma doktora gittim oğlumun boyu 33,5 kilosuda 880 gr dedi doktor 26 haftaya göre normalmiş yalnız yan yatıyor doktor dönebilirde dönmeyebilirde dedi allahım inşallah döner şeker yüklemesinide bana bıraktı ben çok ısrar etmiyorum ama yaptırsan iyi olur dedi ama yinede sen bilirsin dedi 50lik yaptıracam sanırım hafta içi birgün birde eminönüne giitik oğluma hastane çıkışı falan aldım ama resimleri çekemedim inşallah çekebilirsem sizinlede paylaşırım

Benden böyle işte sizler nasılsınız bebişler kasılmalar başladı dimi doktor günde 4-5 defa kasılma normal dedi hatta bazılarının 10a kadar çıkıyomuş sıklıklarını takip etmek gerekiyomuş benimde kasılmalar oluyor ama öyle düzenli değil

Birde benim ilk doğumumda sancım olmamıştı buda öylemi olur dedim yok dedi bunda farklı olabilirmiş sizde 2. doğumu yapıpta farklı durumlar yaşayan var mı?
canım maşaallah oğluna, döner tabi canım daha çok erken son gün bile dönebiliyorlar

yüklemeyi bugün yaptırdım bakalım ne çıkacak sonucum

canım ikinci daha kolay oluyor hep öyle diyor çevremdekiler

Saglik ocagina gittim enfeksiyon falan yok deei sonuclari ldim kwndi doktoruma da gosterecegim persembe koku artik dogum yaklainca olabilir dedi olmadi sebamed genital bolg temizleyici kullanirim ..tansiyon normal kilo toplamda 8aldim ama sonradan almaya basladim 18.haftada75kiloydum 83oldum 30.hafta basliyor bugun

Herkese Günaydın annisler.gunaydin diyorum evime anca geldim.bi guzelll ac karnimi doyurdum malum 3 gundur kahvaltida yumurta peynir gormekten gina gelmişti :KK43: aslında yumurtaya normalde bayilirim ama hamilelikte tiksiniyorum gibi bise.ilk baslarda hele agzima suremedim.:KK45:
simdi gelelim seker yuklemesine sabah 7de ciktim evden ilk kanimi aldilar.sonra o berbat seyi ictimm berbat diyorum cunku benimki 100luktu.:KK43:
Icerlerimde yandi suda yasak otur assa kalkma oyyy anam oyyy ilk 1 saat icerisinde kötü gibi oldum.esimi aradım geldi canim kocam :KK14: ama kiyamadim gece isteydi sabah cikti dayanirim dedim ama korktum biraz.afakanlar basti hastanede resmen.disari çıktım temiz hava iyi geldi esimi cagirmasamda olurmuş ben bayilirim diye korktum.:KK43:
simdi 4 gozle sonucu bekliyorum.listeyede uymadim ben sadece dun aksam makarna yedim corbada icmedim yoğurdu mu yedim onceki gun Hic yemedim öğlen ve aksam listeden pogaca falan yedim kisir yedim banane yaaa:D
oglen aksan yemedim yediklerimle kapattım arayi insallah sonuç etkilenmez :KK51:
bu arada cay ve kahve konusulmus kizlar cayy ozellikle cayy yasakmi ya ben iciyom.ozellikle sabah 3 bardak :KK43: kahvaltida cayi içerim ama aklima takildi simdi.o_O
kahveyidebara sira canim isterse.turk kahveside binde bir.arada sirada rahatlamak icin limonlu soda.sadece 1 sefer gecenlerde kola ictim ama napim canim cok istedi.kızımın binyerinde yaraciklar cikardi mazzallah.normalde icmem kolayi ama bu nasil bi istekse canim istedi valla.ve bi kutu kolayi devirdin esimde kizdi napim dedim canim istedi seytan durttuydu :KK50:

kızlar herkese merhaba bu arada bugün gezdik dolaştık bebek odamızı çilekten aldık ama başka modelini aldık evdeki hesap çarşıya uymadı
beğendiğimiz softy modeline 4600-4800 civarı fiyat çıkardılar oda bize çok geldi en son baby kotton modeline karar kıldık cibinki uykuseti falan hepsini baby koton aldık takım olsun dedim şimdi sıra duvar kağıdı telaşında 10 gün sonra teslim olucakmış 10 gün içinde duvarları da halletmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
internette mykağıtçımdan 3 model beğendik numune istedik 3 gün sonra gelir en geç onlardan seçip beğendiğimizi alırız artık haftaya da usta çağırır hallederiz hayırlısıyla inş üstümden yük kalktı baya şimdidedn
Güle güle kullanın. Baby koton modelini ben de beğenmiştim. :)

Herkese Günaydın annisler.gunaydin diyorum evime anca geldim.bi guzelll ac karnimi doyurdum malum 3 gundur kahvaltida yumurta peynir gormekten gina gelmişti :KK43: aslında yumurtaya normalde bayilirim ama hamilelikte tiksiniyorum gibi bise.ilk baslarda hele agzima suremedim.:KK45:
simdi gelelim seker yuklemesine sabah 7de ciktim evden ilk kanimi aldilar.sonra o berbat seyi ictimm berbat diyorum cunku benimki 100luktu.:KK43:
Icerlerimde yandi suda yasak otur assa kalkma oyyy anam oyyy ilk 1 saat icerisinde kötü gibi oldum.esimi aradım geldi canim kocam :KK14: ama kiyamadim gece isteydi sabah cikti dayanirim dedim ama korktum biraz.afakanlar basti hastanede resmen.disari çıktım temiz hava iyi geldi esimi cagirmasamda olurmuş ben bayilirim diye korktum.:KK43:
simdi 4 gozle sonucu bekliyorum.listeyede uymadim ben sadece dun aksam makarna yedim corbada icmedim yoğurdu mu yedim onceki gun Hic yemedim öğlen ve aksam listeden pogaca falan yedim kisir yedim banane yaaa:D
oglen aksan yemedim yediklerimle kapattım arayi insallah sonuç etkilenmez :KK51:
bu arada cay ve kahve konusulmus kizlar cayy ozellikle cayy yasakmi ya ben iciyom.ozellikle sabah 3 bardak :KK43: kahvaltida cayi içerim ama aklima takildi simdi.o_O
kahveyidebara sira canim isterse.turk kahveside binde bir.arada sirada rahatlamak icin limonlu soda.sadece 1 sefer gecenlerde kola ictim ama napim canim cok istedi.kızımın binyerinde yaraciklar cikardi mazzallah.normalde icmem kolayi ama bu nasil bi istekse canim istedi valla.ve bi kutu kolayi devirdin esimde kizdi napim dedim canim istedi seytan durttuydu :KK50:
Şeker yüklemesinde ilk saat insan biraz fena oluyor ama zaman ilerledikçe geçiyor. Benim yükleme için gittiğim gün herkes şeker yüklemesine gelmişti herkes eşiyle gelmişti dedim burada Ocak annelerinden var mıdır acaba:) burada hep dendi ya eşinizde gidin diye yalnız gelen hiç yoktu.
Çay ve kahvede kafein olduğu için azaltmaya çalış bence. Ben kahvaltılarda çay yerine süt içiyorum. Çay Demir emilimini engelliyormuş. 3 ay kaldı zaten biraz sabır edeceğiz. :)

Saglik ocagina gittim enfeksiyon falan yok deei sonuclari ldim kwndi doktoruma da gosterecegim persembe koku artik dogum yaklainca olabilir dedi olmadi sebamed genital bolg temizleyici kullanirim ..tansiyon normal kilo toplamda 8aldim ama sonradan almaya basladim 18.haftada75kiloydum 83oldum 30.hafta basliyor bugun

şükür temiz çıkmış

ayy canım açlık zor bende bugün yaptırdım hala başım dönüyor ağrıyor hiç dayanamıyorum hamileyken açlığa

canım çayı yemekten bir saat önce ya da sonra içmek lazım yediklerimizdeki demiri emmesin diye ama ebnde içiyorum kahvaltıda napıyım dayanamıyorum çok seviyorum:( kahveyi arada içiyorum, günde belli bir sayıya kadar serbest ikiside

bu arada sağlık ocağındaki ebem yüzümü çok soluk buldu, bugünlerde benim de dikkatimi çekiyordu rengim açıldı iyice, en son ne zaman kan değerlerine bakıldı dedi hatırlamıyorum ama 16 haftalıkken falandı dedim keşke şeker için kan verirken baktıraydık dedi rengin iyi gelmedi bana dedi, bir ara gidip kan vericem

ofizmir geçmiş olsun canım

kızlar zaman geçtikçe doğum konusu iyiden iyiye germeye başladı beni normal doğum düşünen kimler var ve önceden normal doğum yapanlar bizi aydınlatın tecrübeli annişler

drum tamamen bana bıraktı hangisini istersen yaparım dedi biraz şaşırdım açıkçası normal doğum taraftarı deil mi acaba die korktuğumdan sanırım birazda :KK48:işime geldi ,bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bazı drlar normal doğumun rskli olduğunu söylüyor en iyisi Bi fakülteye gitmek:KK51:
Biz daha doktorumla bu konulara girmedik. O yüzden endişe yok bende. Herhalde Ocak gelince hepimizi telaş ve heyecan saracak. Sezeryan da kolay değil sonrası eziyetli oluyor yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla. Ilk olduğu için benim cahil cesaretim var. Normal istiyorum. Sen de şimdiden bu konuya takılma bence. Daha üç ay var:)

Bu bilgiler çok önemli canım, teşekkürler. kasılmalar neredeyse hepimizin problemi.
Hamilelik programında artık kasılmaların başlayacağını, vücudun kendini doğuma hazırladığını, önemli olan kasılmanın sıklığı olduğu yazıyor. Çok sık olursa tehlikeliymiş gerisi normalmiş.

Back
X