2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Queen_21 Queen_21 Canim Allah yardimcin olsun. Hayirla saglikla en guzel sekilde yap dogumunu insaallah. Gelismelerden de uygun oldugumda haberdar et bizi.. Dualarimiz aeninle canim.

ayyy erkekler neden bazı şeyleri anlamıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eşime dedim evi temizleriz (süpürme ve silme sadece )cumartesi leş gibi dedim tamam dedi önce sonra aklına temizlikçi tutacağımız geldi

yok ben boşuna mı para vercem temizlikçiye temizlemem yok banane temizlemem diye tutturdu :mad: temizlikçi yapacakmış
temizlikçiyi 15inden sonra alacağım o güne kadar evin yüzüne bakılmaz:KK67: zaten 1 haftadır elktrikli tutmuyorum bakılmıyor şimdiden sinir oldum yaa :mad:

kızdım ben yapıcam o zamn dedim bu seferde yapma tamm ben yaparım diyor :mad::mad::mad:

kalktım 1 odayı eğilmeden tek elimle olduğu süpürdüm yaa içime sinmiyor :KK31:
eşşek gibi temizlicek cumartesi :cool:

slm kızlar. kaç gündür foruma giremiyorum başıma neler geldi neler.:KK43:salı günü doktor kontrolüm vardı.hem kontrole gidecektim hemde artık doğum iznine ayrılacaktım.malum köy öğretmeni olunca sallana sallana gitmekten harap olmuştum artık.kontrolde başta herşey iyiydi oğlum 2800 olmuş doktor gelişimi suyu iyi dedi.sonra nst istedi.ama nst de sancım çıkmış.doktor pat diye vajinal muayene istemesin mi:KK57:.kalbim duracaktı:KK42:.elim mahkum gittim ebelerin yanına muayene etti kadın sanırım kendimi çok kastım yoksa o kadar acımayacaktı.ebe daha doğum yok bebeğin başı geride açıklık yok dedi.doktora verdik ebenin sonucunu doktor sana serum verecez sancı durmazsa hastaneye alacam seni demesin mi.:KK57:erken doğum riski varmış.35. haftayı daha o gün doldurmuştuk.serumu taktılar başladık beklemeye o serum bitene kadar okuduğum ayetel kürsinin haddi hesabı yok.okulla uğraşmak yüzünden oğluşumun hiçbişeyi hazır değildi.ne kıyafetleri yıkanmıştı ne çantam hazırdı ne ben müsaittim:cry:.serum sonrası nst de sancı çıkmadı çok şükür.doktor ertesi gün gene geleceksin kontrol edecez dedi.akşam apar topar yıkadık herşeyini oğlumun.ertesi gün gene o nst tantanası.çok şükür nst de sancı çıkmadı da doktor eve gidebilirsin haftaya tekrar kontrol var dedi.ciğer geliştirici iğne vurdular bana.her ihtimale karşı inşallah erken doğum olmazda gerek kalmaz.:cry:evde dinleniyorum şimdi.birazdan yavaş yavaş kıyafetlerini ütüleyecem bebeğimin.çok korktum kızlar ya inşallah bi daha böyle bişey yaşamam öldüm öldüm dirildim.dua edin bize:cry:

arkadaşlar ben medela swing elektrikli göğüs pompası alacağımda . manuel almak istemiyorum. bu ürün manuel değil dimi? bır de süt pompasının kullanımı hakkında bilgi sahibi olan yazabilir mi?

slm kızlar. kaç gündür foruma giremiyorum başıma neler geldi neler.:KK43:salı günü doktor kontrolüm vardı.hem kontrole gidecektim hemde artık doğum iznine ayrılacaktım.malum köy öğretmeni olunca sallana sallana gitmekten harap olmuştum artık.kontrolde başta herşey iyiydi oğlum 2800 olmuş doktor gelişimi suyu iyi dedi.sonra nst istedi.ama nst de sancım çıkmış.doktor pat diye vajinal muayene istemesin mi:KK57:.kalbim duracaktı:KK42:.elim mahkum gittim ebelerin yanına muayene etti kadın sanırım kendimi çok kastım yoksa o kadar acımayacaktı.ebe daha doğum yok bebeğin başı geride açıklık yok dedi.doktora verdik ebenin sonucunu doktor sana serum verecez sancı durmazsa hastaneye alacam seni demesin mi.:KK57:erken doğum riski varmış.35. haftayı daha o gün doldurmuştuk.serumu taktılar başladık beklemeye o serum bitene kadar okuduğum ayetel kürsinin haddi hesabı yok.okulla uğraşmak yüzünden oğluşumun hiçbişeyi hazır değildi.ne kıyafetleri yıkanmıştı ne çantam hazırdı ne ben müsaittim:cry:.serum sonrası nst de sancı çıkmadı çok şükür.doktor ertesi gün gene geleceksin kontrol edecez dedi.akşam apar topar yıkadık herşeyini oğlumun.ertesi gün gene o nst tantanası.çok şükür nst de sancı çıkmadı da doktor eve gidebilirsin haftaya tekrar kontrol var dedi.ciğer geliştirici iğne vurdular bana.her ihtimale karşı inşallah erken doğum olmazda gerek kalmaz.:cry:evde dinleniyorum şimdi.birazdan yavaş yavaş kıyafetlerini ütüleyecem bebeğimin.çok korktum kızlar ya inşallah bi daha böyle bişey yaşamam öldüm öldüm dirildim.dua edin bize:cry:
Cok gecmis olsun canım rabbim yardimcin olsun

Arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum. Kendisi tecrübe edenler ya da çevresinden bilgi sahibi olanlar yardıma ihtiyacım var. Şimdi biz taşınma durumumuz olduğu için oda takımı almadık. Yatak Odamıza bir besik ve sifonyer aldık. Ama besik sabit odadan odaya taşınmaz. Gündüzleri kullanmak için ev tipi ana kucagimi önerirsiniz yoksa sepet besik mi. Yoksa ikisi birden mi. Birde Bu ana kulaklarını bir sürü modeli var Tiny love, Fisher price, kraft dondy ve 4 moms hoşuma gidiyor ama fiyatları 300- 800 arası değişiyor ucuz oldukları söylenemez. Ama sepet besik lerde çok hoşuma gidiyor napsam bilemedim
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi_TLO-4249
bence bu istediğin herşeye cevap verebilir nitalikde,,, hem beşik hem ana kucağı olabilecek bir şey,,,
burada 329 yazıyor ama 249 tl ye kadar internette bulabilirsin,,,

Kızlar su gelmesinden dogumdan konusulmus benim ilk dogumumda 38+5 te sabah 05:30 da namaza kalktigimda suyum bosaldi birden sonra sizinti seklinde devam etti bi sure.ben biraz sogukkanliyimdir dusumu aldim abdestimi alip dualarimi ettim namaz kildim evi toparlayip hazirlandim oyle esimi uyandirdim. Sekizde hastanedeydik 1cm acilma vardi 12:30 da da kizim kucagimdaydi. Kanamaniz olmadiktan sonra hastaneye gitmekte acele etmeye gerek yok bence. En azindan aklinizdaki isleri bitirin oyle gidin. Bu sefer de gidisata gore hareket edecegim kizim oldugu icin gece mi olcak gunduz mu okul saatinde mi yoksa birine mi birakmamiz gerekicek annem gelmemis olursa vs. Bu sefer geride dusunmem gereken biri daha olacak zaten ikinci olunca ilki bu sureci nasil daha az etkilenerek atlatir onu dusunuyosunuz. Allah hepimize saglikla hayirli zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
aynen cnm ilk gebelik gbi olmuyr geride duşunmemz gerekn bir yavruck daha oluyr . Bn biliyrmki doguma gderkn bile aklm oglmda kalck hatta hastanede bizimle kalsa çk iyi olck ynmda ama hastane izin vermz galiba neyse hayırlısı olsun. Bnm de suyum gelmişti gece ilk gebelk oldgu için paniklyp gtmştm ama şimdi dedgn gbi bnde evimi toparlıcm braz vakt geçircm evde sancm sıklaşsn brz oyle gdcm inş.
Kim doğum yaptı acaba bildiğim birisi mi?Ben oğlumu 36 haftalıkken doğurmuştum hey gidi günler :KK51:
bn 39 da dogurntum ikinci biraz erkn gelirmş bklm ne kdr dogru 39 olur yne inş.

Ayyy canim gozunuz aydin. Rabb'im saglikla buyutmeyi nasip etsin insaallah. Sutun de gelmis hemen masaallah.. iyi ki de ciger gelistirici vurulmussun. Darisi da bize olsun en hayirli zamanda. Uygun oldugunda ayrintilari da bekliyoruz senden, bebisin kac kilo vs..
Hayirlu olsun bebisiniz allah bagislasin

Kizlar ya birsey danisicam size..kizimin uyku setini erkek bebege uygun hale dönüstürmek istiyorum..acaba nasil kunas kullanmaliyim.çünkü dokusu incecik bir kumas olmali.bu isten anlayan arkadaslarim vardir muhakkak.yardim edin bana nolurr
nasıl ypmayı planlıysun ustune nevresmmi geçircksn yoksa dikeckmisin. Al bi nevresm geçir ya bşy olmz .
canım hakkında hayırlısı olsun inş gözün aydın

maşallh canım yaa ne saoğukkanlıymışsn ama su boşalınca bebek susuz havasız kalmaz mı yaa ondan çok korkuyorum ben
sanırım benim de ilk işim duş almak olur öyle bir durumda ağlarım dururum anca
bnde aglamiştim ilk dogummda hastaneye gtmeden bni neler bekliyor acep diye ,

İyi geceler kızlar...
Ya bu ismin önüne @ koyup ayriyeten kırmızı renki yazıpsunuz..
Ben deneyim bakayım
@pınar45 canım ütü biraz agır oluyo.. Koltuga otur ütü masasınıds o hizaya getir ve öle ütüle derim.. Ayakta cok zorlanırsın ve uzun sürer cancazım.. Şimdiden kolay gelsin..

Bence mina ve erva güzel isimler..hoşgeldin bu arada yasın suanki zaman göre gayet normal ...

Bugun topikte biraz yas olayı konusulmus.. Arkadaslar yaslar gayet normal hem karıyer hem bebek.. Sank i50 yasındasınız ki öle bile olsa kısmetten öte köy yok..ne zaman nasipse o zaman oluyo bu işler..her yasın bi güzelligi var..
Yasa gelmişkwn KIZ PINAR REKOR TBAFT arkadasta 19 yada 18 yasında ..;)ikinci sensin ama gwnc anne....
hayııırrr gene bnde rekor çunku bnm ikinci bebiş hahahahh ; )

foto cekseydin bakardık:KK48:
artık sagır sultan bile duydu bn foto yukleyemiyrm bebişim telden ; ) ama çk isterdm yuklyp paylşmayı paylşmk istedgm o kdr çok sey varki en çokta gobişimn resmni çekp paylşmk isterdm aaahh ahh tv de filan hayalleri gerçkleştiren programlr oluyoya bnmde bu hayalimi gerçkleştrseler ; )

Gecmisolsun az daha bekleseler ya bu bebislerrr

Su an o kadar komigim ki bni görseniz veya duysanız bana gülmekten altınıza kacırırrsınız gülmekten..
Anneyşe ilgili türküler söleyip hem aglıyom hem gülüyom halime..anlatamam.. Ani insanın siniri bozulurda bi güler bi aglar del gibi... Allahım !!!!

Gerçekmi ya ne güzel.. Rabbmn verdigine karsı gelmek degil yanlış olmasın ama bastan beri burda olanlar bilir bende cok kız istedim kızıma arkadas olsun.. Cok istedimm cokkk.. Hatta 5. Ayıma kadar kıza benzertiler hep..göstermedi kendini.. Erkk diye duyunca i zaman içimdeki hüzün kaybolmadı.. Ama herseyin yisin Allahtan baska kım bilicek ki.. İnan cok sevndim senii adına..rabbim verir kolaylıgunı inşallah.. Hiç düşünmeyelim şimdi boswer.. Anı yasa;)
bnde gluma arkadas olsun çok istedm çoook Allahta gonlume gore verdi çk şukur ; )

Undemiel86
Canım geçmiş olsun.. Ama sen bence hazırlıgın hmn bitirmeye bak.. Yardım eden galan olursa cagır.. Bak evtmvt arkadas geçen erkn dogum riskim var diye yazdı bugun pat dogum.. Hiç belli olmaz..dinlene dinlene yap.. Napıcaksın... İnş zamanında gelir yawrun

Güzel anneler hepinize mutlu huzurlu saglıklı ve bol uykulu geceler....
Hepinizi öptüm.. Bu arada net paketim yenilendi gündüzde burdayım .....
HAYIRLI GECELER[/Cibt OLOR]

Allh seni merwe int paketn olmdgi içinmi giremiodun nete bnde fırsat olmuyr saniydm hoşgldn gundzleri aramiza ayy alişmiştık gece kuşu gbi gecenin bi yarısı yazmlarına

Back
X