canım biz erken geçtik alması gerek gram dan az alinca mama falan mi versek deyince dr eşimde mama vermeyelim çocuk hevesli dedi bende hafif başladım 3ogun az az veriyorum çoğu geçmedi iki üç kişi ancak başladık sutun yetiyorsa bekleya bizde de aynı sorun var. neden böyle oluyor acaba ? bu arada ek gıdaya geçenler olmuş erken değil mi?
ohh gule gule kullansın abdullah bey kangurusunda bol bol gezsıniyi gecelet kızlar misafirim gitti benda abdullahı yatırıyorum oğluma çeyrek getirmişlerdi güzel geçti sohbetimiz ..
bu arada ben en sonunda astım kestim biçtim şeytanında bacağını kırdım momfortbaby kanguruyu aldım
huyum kurusun birşeyi beğenmiyim almıyorum almıyorum sonra bana bir esiyor tekrar alıyorum neyse oğlumun canı sağolsun ben o olsun diye dünya kadar para haecadım momfortbaby ler ona kurban olsunmama sandalyesinide en güzelinden alıcam allaaah bana gaz geldi gece gece şidi internette ne beğenirsem alacam
sonrada eşimle ikinci dünya savaşını çıkarırız sabah bizi gazetelerden okursunuz (internetten alışverişin dozunu kaçıran eş vahşeti diye)
neyse ya gece gece yine çenem düştü ben birde mama sandalyelerine bakayım....
hepiniz öpüldünz bebişlerinizide ısırdım:)) ben bebekleri ısırarak sreviyorum
canım ins taşınır başbaşa kalırsınız o zaman herşey daha güzel olur aile apartmanı zordur elbet güzel yanları da var ama annemler amcamlarla altlı ustlu oturdu hep beraber büyüdük ama annem çok yıprandı elti kaynana çok yakın olmayacak zor oluyorGirlboymomm inşllh arkadsn için hayırlısı olur .. Benm için yaZmamişin ama yazmk istedm bizimki mahalle baskusıyla olan bişey degil cnm eşimle oncesnde tanışarak birbirimizi begenerek ve snrasnndada bir sene nişanlı kaldktn snra evlendik ama çogu zmn buda yeterli olmuyr bnm yasım kuçuktu evlndgmde 18 de evlndm ama eşim 25 ti aramzda yedi yas var o bnden çok olgun ve tecrubeli onunda etkisi var bna halen çocuksnn daha der bilmyrm valla çogu zmnda ailesi içşn kavga ediyrz aynı binadayz surdn bi tasınsaydık hayırlarla..