Canim tek basina bu olmuyor diye biliyorum bebek olunca basindan beri meyve ve sebzede ekleniyor buna haberin olsun ama yanlis bilgi vermeyim ben dukani pek beveremem zaten tek yapa agim evdeki olan gidalaran az beslenmek ve tatli hamur isinden uzak durmak yada olabildigince azaltmakEmzirme donemi icin risklimi bilmem ama iki ay gecsin ara ara bu 12 kg verdiren dukan dietini yapmayi planliyorum
Hosgeldin cnm hic korkma butun kilolar gidecek ilk hafta cok gitmiyor gibi horunuyor kilolar senbu iki hafta dikkat etme ekmek de ye boll dereotu ye su ic hurma sut ic yogurt ye ilik dus al tasacak sutun ins yavas yavas artiyor benm 28.gun cogaldi kilonda onumuzdeki hafta baya gitmis olacak yeter ki su icyeni topigimiz hayirli olsun.bende dogum yapali 5 gün oldu.bebislerimm cok minikler anne sütumle beslemek istiorum ama bütun kilolarimda kaldi bana.bakalm napacam.simdikij sütun artmasini bekliorum
Sende benim gibi yalnizsin galiba tum isler sana kalmis. Allah kolaylik versin cok zor. Esim varken iyiydi gene arada bebegi ona birakiyordum. Simdi oda ise basladi. Valls sonrasi dogumdan daha zormus ama cok sukur halimize sagligimiz yerinde olsundabu arada kosturarak evi topladim spordan sayilirsa yemek yaptim ahmetin altii degistirdim bol bol emxirdim suan da bacagimda ters yatiyor gaz icin cabaliyor
cnm bence gaz yapan seylrin icine azcik kimyon koy gazi aliyor diye duydum bide duzenli omnivit bayb gaz ilaci kullaniyormMerhabalar hayirli olsun yeni topigimiz. Bende 59 la girdim doguma 52 yim simdi bugun 13. Gun. Vucudum baya toparkadi ama hafif bi ayva gobek kaldi sanirim mekik cekmem gerek. Benimde canim surekli balli ilik sut ve sutlac cekiyor yiyorum dayanamayip. Ama bebisim gzz sancifj cekiuor sin gunlerde. Inek sutu gax yapar diyolar napsam scaba
Aynen canim benim bidw 3ySinda kizim var onun oyuncaklarini topla oynaaa pert oluyorumSende benim gibi yalnizsin galiba tum isler sana kalmis. Allah kolaylik versin cok zor. Esim varken iyiydi gene arada bebegi ona birakiyordum. Simdi oda ise basladi. Valls sonrasi dogumdan daha zormus ama cok sukur halimize sagligimiz yerinde olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?