2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

@Qeen_21 tahin helvası ve ananas in da çok iyi süt yapici özelliği var canım

Pardon canım ya 39 günlük olmuşsunuz asınız nasıldı ateş falan yapmiyor değil mi bu asi bide kuzun kaç gram almıştı kontrolde ondan mi anladınız sut yetmedigini
Asi ates yapmadi canım bir sıkıntısı olmadi sukur, kontrolde yaklaşık 1 kilo almisti kizim, kilo alimimiz iyi maşallah, ama sütümün yetmedigini sarilik olunca anladım, sürekli agliyordu ac kaldigi için, buyuklerimde mama vermeme izin vermediler sutun gelir dediler sariligi iyice yükseldi bir gece hastanede yattik, orada mamaya basladik, simdide surekli sagiyorum, biraz artti cok sukur ama mamasiz yine doymuyor, arada emiyo cok sukur, onu birakmadi ama sütüm yetsin isterdim. Bugunde kirkimiz bitti, 10 subatta da ikinci asimiz var inşallah.

Basta da azdı sütüm, simdi biraz artti cok sukur. sanırım gitsem iyi olacak canım, dediğin gibi bizim sagligimiz da önemli, soğuk diye çıkarmak istemiyordum ama araba nasilsa usutmez inşallah.

canım sayfan hayırlı olsun ben özellikle bakmadım yemekleri canım ister diye:) yani yazdıklarınızı benim hemen göğsüm şişiyor bir şeyi canım isteyince:) birde düzenli öğünüm yok bir kahvaltıyı aksatmıyorum diğerlerini atıştırıyorum oğlum emmeye başlasa düzene sokucacanım sayfan hayırlı olsun ben özellikle bakmadım yemekleri canım ister canım sayfan hayırlı olsun ben özellikle bakmadım yemekleri canım ister diye:) yani yazdıklarınızı benim hemen göğsüm şişiyor bir şeyi canım isteyince:) birde düzenli öğünüm yok bir kahvaltıyı aksatmıyorum diğerlerini atıştırıyorum oğlum emmeye başlasa düzene sokucacanım sayfan hayırlı olsun ben özellikle bakmadım yemekleri canım ister diye:)

canım ben engel olmuyum yazın siz
mesajım yine saçma çıkmış:)
15 günde 9 kilom gitti ama benim fazlam çok 15 kilo kadar:) kilolu hamile kaldım çünkü 69 la kaldım boyum 1,60

Hayırlı olsun yeni topiğimiz bende bugün itibariyle 82.8 kg geldim doğum yapalı 12 gün oldu. 10 kilo gitmiş ama vermem gereken 15-20 kg var kilolu hamile kalmıştım 76ydım.

Bende maalesef 83 kilo hamile kalmıştım doğuma 97 ile girdim şuan 88 kiloyum
Allahın izniyle 70 kiloya inmem lazım inşallah anlatırım :)

Vee bekledigim topik... Hepimize hayirli olsun...
hepımıze hayırlı olsun cnm ıns paylasımlar guzel olur

Hayırlı olsun yeni topiğimiz bende bugün itibariyle 82.8 kg geldim doğum yapalı 12 gün oldu. 10 kilo gitmiş ama vermem gereken 15-20 kg var kilolu hamile kalmıştım 76ydım.
canım aynı kıloyla hamıle kalmısız aynen 82 ye dusmustum sımdı bır aylıgız 79.9 dustum çakılı kaldım ıns verıcez benm boy 1.68

kızlar bugun bır aylık olduk kanamam nerdeyse bıy-tmek uzere ben hafıften spora baslayım dıyorum kızımda evde ebru sallı yapmıstım sımdı onunla ugrasamam sonra olurda lessi sansoe arastrdm cok faydasını gormus herkes 15 dk ve 45 dk vıdeosunu ındırdım bı 15 dk dan yarın baslıcam evde elıptık bısıkletım var ondada 15dk yaparsam super olur http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-spor-leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/bu lınkte lessie anlatmıslar videolarıda youtube dan ındırdım ben

[QUOTElboymom, post: 39031136, member: 613381"]kızlar bugun bır aylık olduk kanamam nerdeyse bıy-tmek uzere ben hafıften spora baslayım dıyorum kızımda evde ebru sallı yapmıstım sımdı onunla ugrasamam sonra olurda lessi sansoe arastrdm cok faydasını gormus herkes 15 dk ve 45 dk vıdeosunu ındırdım bı 15 dk dan yarın baslıcam evde elıptık bısıkletım var ondada 15dk yaparsam super olur http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-spor-leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/bu lınkte lessie anlatmıslar videolarıda youtube dan ındırdım ben[/QUOTE]

Ne kadar olumlusun 1 aylıksın spora başlamayı düşünüyorsun ben doğum yapalı 3 hafta oldu sanki 3 aydan önce kendine gelemem gibi geliyor :)
İnsanı gaza getiriyorsun teşekkürler seni okumak güzel :)

Benim boy 160 geçmiş senelerde leslie yapmıştım ama çabuk sıkılıp bırakmıştım spor yapmadan olmazmıki zaten emziriyoruz abur cuburda yefiğim yok bebeğe gaz olur diye tek kalorili yefiğim petibör

Ayy takvimimin bitmesine iki gün kalmış
Canim senin ismini kopyalamak zor gozunaydin tekrardan bebisine ikinci cocuk saniyordum seni yanildim mi sporsuz gobek kaslarini toplamak zor kiloyu veririz de .ben aburcubura bayiliyorum ama tutuyorum kendimi lessie ilk kez deneyecegim bende bakalim nasil daha oncede n tecrubelisin kendini zinde hissedersin vakit gecer yap gitsn :)
pellinnn canimilk cocukta oyle oluyor insan biraz zor bi piskolojide oluyor ama iki cocukla toparlanip onlara yetmem lazim hem onlarla oyun oynayamamiz lazim hadi sende toparlan cok iyi hissedersn kendini

Ay 80.0 kg cakili kaldim yaaabebisim 5400olmus sutum yariyor demekki 1800gr almis onumzdeki gunler biraz daha dikkat etsem nolur acep bi spora balayim dietisyene gidiyim bakalim sizi seviyoum

Kizlar beni kim gorse niyf bu kadar gobegin kalmis diyor mormal dogum bile yapmissin fazla bcastirmailar hastanede kaanamam fazls olur diye korktular heralde çünkü cok kanamam oldu. 6. Gun devam ediyor ped takihyorum siiznde devam ediyormu masil durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…