Asi ates yapmadi canım bir sıkıntısı olmadi sukur, kontrolde yaklaşık 1 kilo almisti kizim, kilo alimimiz iyi maşallah, ama sütümün yetmedigini sarilik olunca anladım, sürekli agliyordu ac kaldigi için, buyuklerimde mama vermeme izin vermediler sutun gelir dediler sariligi iyice yükseldi bir gece hastanede yattik, orada mamaya basladik, simdide surekli sagiyorum, biraz artti cok sukur ama mamasiz yine doymuyor, arada emiyo cok sukur, onu birakmadi ama sütüm yetsin isterdim. Bugunde kirkimiz bitti, 10 subatta da ikinci asimiz var inşallah.Pardon canım ya 39 günlük olmuşsunuz asınız nasıldı ateş falan yapmiyor değil mi bu asi bide kuzun kaç gram almıştı kontrolde ondan mi anladınız sut yetmedigini
Onları da deniyim canım, çok teşekkürler.@Qeen_21 tahin helvası ve ananas in da çok iyi süt yapici özelliği var canım
Basta da azdı sütüm, simdi biraz artti cok sukur. sanırım gitsem iyi olacak canım, dediğin gibi bizim sagligimiz da önemli, soğuk diye çıkarmak istemiyordum ama araba nasilsa usutmez inşallah.Insallah bian once artar sutun. Bastan beri mi azdi sonradan mi yetmemeye basladi. Bende normal dogum yaptim epizyom vsr. Doktor cagirdi kirkimda biz daha 14 gunluguz ama gidrim buyuk bi aksilik cikmazsa. Bebegini de gotur nssilsa kontrolere gidiyor orayada gitse bisi lmaz ya da uzun uyudugu bi vakit varsa o ara gidersin. Seninde iyi olman onemli sonucta
hepımıze hayırlı olsun cnm ıns paylasımlar guzel olurVee bekledigim topik... Hepimize hayirli olsun...
canım aynı kıloyla hamıle kalmısız aynen 82 ye dusmustum sımdı bır aylıgız 79.9 dustum çakılı kaldım ıns verıcez benm boy 1.68Hayırlı olsun yeni topiğimiz bende bugün itibariyle 82.8 kg geldim doğum yapalı 12 gün oldu. 10 kilo gitmiş ama vermem gereken 15-20 kg var kilolu hamile kalmıştım 76ydım.
Canim senin ismini kopyalamak zor gozunaydin tekrardan bebisine ikinci cocuk saniyordum seni yanildim miAyy takvimimin bitmesine iki gün kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?