2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

Hamilelik çok kolaymış zor olan doğum ve sonrası. Biz 20 günlük olduk göğüslerim acıyor dikişlerim ağrıyor ve çok halsizim hiç bir şey yapamıyorum sadece emziriyordum ya da üstümü sağıp veriyorum . Zor günler geçse artık

evet canım yaaa zombi gibiyim heralde eşim sen iyi misin diyip duruyor. şöyle 3 gün uyusam deliksiz anca kendime gelcem sanki. hele böyle iç çeke çeke ağlamıyo mu içim gidiyo valla tuzu biberi oluyo tüm yorgunluğun üstüne

Slm kızlar bende bu cemaata katılayım.. Malum o ca sıkıcı kılolarla bende ugrasıyorum..
Su ana kadar 9 kılo gitti.. 73 kıloyum.. Bu kıloyu vermm lazım.. 160 boyum var zatenzzz
İnş gider bi an önce.. Süt olsun diye kısaöıuorum hiçbişeyden ama en cok sıvı tüketmeye calısıyorum.. Gece 1 lt ye yakın su iyorum meyve suyu fala elstra işte..
Güzel saglıklı beslwnîp bu kıloları vericemize inanıyorum..
Bir ayımız bitsin yada 40mız cıksın leslie sansone yapcam.....
Cok faydasını gördüm daha önce.. Yürüyüş yapar gii adımlarla ewde spor yapıyodun.. Zaman ilerledikce mekik falan cekicem.. İnş gidicek bu kılolar
Öncesi aonrası resimlerimi atcam
Hatta tartı fotoşarnıda atalım
Bu arada A adenmira canım cocuk acıktıkca emzir .. Artık hem sütün birikir gögsün dinlendigi içîn hemde artık 2 saatte bir emzirmene gerek yokzz o acıktıkca uyanıyo zaten..

Hosgeldin @Mrv5534. Deneyimletini bekliyoruz cnm benimde eliptik bisiklet var biraz o biiraz senin lessi den birazda mekik tamamdir bu arada hazir meyve suyu icme hee cok sekerli. Katkili hosaf daha iyi olur cnm

Sabah 79.9ciktim hafta sonu kacirmistm biraz iki gun dikat ettm yani tatli yemeyip hurma ve sutlu tatli ile gecistirdim 600gr gitti ...ben. 70olsam filinta gibi oluyorum ins olucam yavas yavas

sağol mervecim ama uyandırmazsam 6 saate kadar uyuyor korkuyorum. ama dünde 2 saatte 1 emince gazdan hiç uyuyamadı öyle 1 saat yarım saat filan ancak uyudu ama coğunda kendi uyandı. bugün 7 de emdi mesela 11 de baktım uykusunda el kol hareketleri yapıp huzursuzlanmaya basladı kaldırdım. valla bilemedim ben bu işi insallah düzene girer tez vakitte.

Sabah 79.9ciktim hafta sonu kacirmistm biraz iki gun dikat ettm yani tatli yemeyip hurma ve sutlu tatli ile gecistirdim 600gr gitti ...ben. 70olsam filinta gibi oluyorum ins olucam yavas yavas
bende dün 52 ydim 51.4 olmuşum bugün. 45 le hamile kalmıştım. 50 de kalmak istiyorum 1.57 boyum. ama daha cok bu ayva göbek canımı sıkyo bide şu göbeğimizin ortasındaki iz. bide karnımın rengi toptan biraz koyulmuş sanki. bunlar ne zaman geciyor ki. geçiyor dimi

Yeni topiğimizin hayirli olsun, bende sütümü arttırmak icin uğraşıyorum. 39 günlük olduk bugün. Mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum uzulerek. Birde pompayla sagıyorum, bu saatten sonra artar mı bilmem ama inşallah arttirabilirim. Simdiye kadar 12 kilom gitti, 18 almistim ama daha çok vermem lazim, kilolu hamile kalmistim ben.
Birde normal doğum yapan anneler, kirkiniz dolunca drunuz gitmenizi istedi mi ve neden? Bu benim ilk doğumum ve ònemli değilse gitmek istemiyorum, kizimi birakmam gerekecek.

Insallah bian once artar sutun. Bastan beri mi azdi sonradan mi yetmemeye basladi. Bende normal dogum yaptim epizyom vsr. Doktor cagirdi kirkimda biz daha 14 gunluguz ama gidrim buyuk bi aksilik cikmazsa. Bebegini de gotur nssilsa kontrolere gidiyor orayada gitse bisi lmaz ya da uzun uyudugu bi vakit varsa o ara gidersin. Seninde iyi olman onemli sonucta

A adenmira sen çok zayıfsin kilo zaten kalmaz ayva göbek için acele etme çok yenısın kirkin cikana kadar baya gider renk konusu muamma cano hamilelik çizgisi kayboluyor ama çatlaklar beyazlilar ve duruyor ama zayıf olursan gozune batmaz

cnm 6 saatte çok fazla en fazla 3 saate olmadı 4 saate uyanması lazım sarılık falan olmasın dikkat ettin mi

canım bende kilolu hamile kaldım beraber verıcez merak etme.. Sutunu artırmak için dereotu ye bol bol yogurta katip.. Bulgur pilavı yanına kuru soğan dene mutlaka bide yeşil mercimek çorbası ... Ben kızımda kırk gün kontrolüne gitmedim ilk doğumun korkusuyla ama gidilse iyi olur rahim ne kadar toparlanmış bakılıyor.. Ben 5.gun kontrolüne gittim doktorum bi daha gerek yok dedi ultrason ve alttan bakmıştı rahim temiz dedi ... Gitsen ii olur ... Bu Arada siz asi oldunuz mu kaç günlük oldunuz

Pardon canım ya 39 günlük olmuşsunuz asınız nasıldı ateş falan yapmiyor değil mi bu asi bide kuzun kaç gram almıştı kontrolde ondan mi anladınız sut yetmedigini

cnm 6 saatte çok fazla en fazla 3 saate olmadı 4 saate uyanması lazım sarılık falan olmasın dikkat ettin mi
Evet canim banada fazla grldi zaten. 15. Gun kontrolumuz var yarin. Doktora hem bu uyku halini sorcam hemde gaz icin oneri isticem bakalim. senin onerdigin damlayida sormayi dusunuyorum. Biogaia ve adini hatirlamdigin bi damla daha onerdiler bakalim doktor ne dicek paylasirim burdan mutlaka. 5. Gun kontrolumuzde sarilik cok dusuktu kilo alimi iyiydi cok sukur Sarilik icin tetikte olmama gerek varmi dedim doktor gerek yok demisti. Simdide bakiyorumda oyle gozume xarpabn bisi yok. Nasil oldu bilmiyorum canim futbol topu gibi bir gobegim vardi hersey gobekteydi 14 kilo aldim kiz olmasina ragmen yanlar popo bile hic buyumedi ama catlak olmadi cok sukur. Cok duzenli olmasada biooil kullanmistim ben. Ama gobek inince farkettim beyaz tenliyim ben normalde ama karnim ozellikle o cizginin etrafi boyle kirliymis gibi kahverengi duruyo. Hergun yikaniyom ama gecmiyo

I imspecial sen daha tecrubelisin bilirsin benim canim surekli balli sut ve sutlac cekiyo ki normalde hic sevmem. Sutum oluyo baya belki arkadasada faydasi olur

Inşallah en kısa zamanda toparlanırıZ hayatımı n düzeni kaçtı sanki tekrar düzene girsin ve kendimi iyi hissedeyim istiyorum Allah yardımcımız olsun

Benim de göbeğim de o kirli çizgi var sanırım geçiyormuş zamanla
benim bebeğim de çok uyuyor ya ben uyandırınca da çok huysuz oluyor ama sarılığı yok ilk başta biraz sarardı ama geçti inşallah birşeyi yoktur
benim en büyük sorunum göğüslerim çok acıyor

Ben aslında olumlu bir insandım ama doğumdan sonra böyle oldum
bide kontrolüm vardı bugün doktor Rahimde birşey görmüştü ilaç vermişti geçmemiş alttan onu aldı bugün çok gerildim :s

iyileşmek istiyorum ne zaman tam iyileşir im ben :s

olumlu hallerime dönmek istiyorum :)

canim ilk 3 gun benimde goguslerim cok yara oldu cok acidi. Garmastan pomad surup avent kalkanla kapadim. Bi de bebegin dogru emerse yara daha kolay iyilesiyor. Ama ilk gunler o dogru enerken daha cok canin yaniyor. Ben esimin elini sikiyodum bi elimle bi elimlede gogsumu tutuyodum bebegide baska biri. Aciyo diye gogsunu geri cekiyosan sadece ucu kaliyodur bebegin agzinda. O zamanda yaralar gecmiyor. Biz 3 gunde hallettik cok sukur insallah sizde en kisa surede halledersiniz. Sabretmekten baska yapacak bisey yok. Cok zormus gercekten ama zamanla alisiriz umarim

canım bio gay i kizima kullanmıstım etkisi oldu ama canlı bakteri galiba fiyatina 40tl gibiydi diğer damlalar hep aynı etkiyi yapıyor yağ var içinde icerigi nerdeyse aynı önemli olan düzenli kullanmak geçecek ins kizima göre gaz olayı daha iyi oğlumun o yüzden kasmıyorum artık.. Kahverengilik geçiyor ... Ama beyaz çatlak kırmızı çatlak duruyor senin geçici canım

geçmiş olsun canım insan normal doğum yapinca jinekoloji doktorunu görmek dahi istemiyor senin olumlu halin lohusalıkta sonuna kadar geri gelecek moralini yüksek tut ilk bebekte bende oyleydım yalnız şunu unutma hicbirsey eksisi gibi olmayacak zamanla daha güzel olacak uyku konusu hep eksik kalacak bebıs biraz büyüyünce gündüz uyursunz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…