Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slmlar herkese 9ocak 2015 te sezeryanla dunya tatlisi bir kiz evladi bagisladi rabbim cok sukur dun alt disimizin birini patlatik bugunde yanindaki patlattik ama gece uykularimiz biraz zorlasti bu durumu yasiyanlariniz varmi acaba?
Benim oğlum 30 Ocak doğumlu.5. Ayımız doldu haftasına alt iki dişinide patlattı.büyüdükçe düzenleri değişiyor.oğlumun gece uykusu değil ama gündüz uykuları düzensizleşti çok uyumuyor
Benim oğlum 30 Ocak doğumlu.5. Ayımız doldu haftasına alt iki dişinide patlattı.büyüdükçe düzenleri değişiyor.oğlumun gece uykusu değil ama gündüz uykuları düzensizleşti çok uyumuyor
Fisherprice yağmur Ormanı hoppala aldım çok eğlenceli tavsiye ederim ikinci el aldım sahibindenden sıfırı yok piyasada zaten 2-3 ay binecekler gerekte yok açıkçası.kıyamam ona bu Sıcakta eziyet çekiyor inşallah kolay atlatır
Fisherprice yağmur Ormanı hoppala aldım çok eğlenceli tavsiye ederim ikinci el aldım sahibindenden sıfırı yok piyasada zaten 2-3 ay binecekler gerekte yok açıkçası.kıyamam ona bu Sıcakta eziyet çekiyor inşallah kolay atlatır