2015 ocak ayi anneleri nerdesiniz???

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
Slmlar herkese 9ocak 2015 te sezeryanla dunya tatlisi bir kiz evladi bagisladi rabbim cok sukur dun alt disimizin birini patlatik bugunde yanindaki patlattik ama gece uykularimiz biraz zorlasti bu durumu yasiyanlariniz varmi acaba?

Benim oğlum 30 Ocak doğumlu.5. Ayımız doldu haftasına alt iki dişinide patlattı.büyüdükçe düzenleri değişiyor.oğlumun gece uykusu değil ama gündüz uykuları düzensizleşti çok uyumuyor

Benim oğlum 30 Ocak doğumlu.5. Ayımız doldu haftasına alt iki dişinide patlattı.büyüdükçe düzenleri değişiyor.oğlumun gece uykusu değil ama gündüz uykuları düzensizleşti çok uyumuyor
Geceleri 2/3 kez uyaniyo ama gunduzleri 2 saatte bir yarim saat uyuyoo ayrica emeklemek istiyoo

Büyüyorlar aslındahergün birşey öğreniyor şaşırtıyor bizi.bizimkide zıplamayı keşfetti hoppalaya bayılıyor
hoppalayi bende cok istiyorum bklim kismet bebisim cok terliyo adana sicaginda askim hem dis hem emeklemk istiyo yoruluyo kiyamiyoruz...:KK43:

hoppalayi bende cok istiyorum bklim kismet bebisim cok terliyo adana sicaginda askim hem dis hem emeklemk istiyo yoruluyo kiyamiyoruz...:KK43:
Fisherprice yağmur Ormanı hoppala aldım çok eğlenceli tavsiye ederim ikinci el aldım sahibindenden sıfırı yok piyasada zaten 2-3 ay binecekler gerekte yok açıkçası.kıyamam ona bu Sıcakta eziyet çekiyor inşallah kolay atlatır

Fisherprice yağmur Ormanı hoppala aldım çok eğlenceli tavsiye ederim ikinci el aldım sahibindenden sıfırı yok piyasada zaten 2-3 ay binecekler gerekte yok açıkçası.kıyamam ona bu Sıcakta eziyet çekiyor inşallah kolay atlatır
Aminn allah,herkesin yardimcisiolsun cnmm cocuk buyutmek,anne olmak zor gercekten..

X