2015 ocak ayında yine yeniden tüp bebek deneyecekler burayaaaa...

zeyneb24

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
15
3
18
Erzincan
Günler yaklaşıyor şimdi vitamin kullanma aşamasındayım. İstedimki paylaşalım bütün duygularımızı, sevinçlerimizi, hüzünlerimizi....bana destek olurmusunuz ve paylaşırmısınız tecrübelerinizi. Bu süreç zorlu bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba bende ocakta yapacağım sanırım. uzun protokol ile başladık. şu anda d.kontrol hapı kullanıyorum bana vitamin vermedi doktorum sen ne vitamini kullanıyorsun?

Canım hayırlı olsun . Bende tedavi aşamasındayım ilk tüp deneyimim de yumurtam boş çıktı. Yeniden denemek ve kontrol için dr.göğşen beye gittim yumurta artığı kalmış içi kan dolmuş ilaç ve vitamin takviyesi tekrar kan testleri istedi . Hayırlısı olsun deyip sabrediceğiz.:-(

Canım geçmiş olsun hepimizin ne hikayeleri var kimbilir Allah yardımcımız olsun. Bende fulya tüp bebekte erbil hocayla başladım. Hakkımızda hayırlısı...5. Denemem benimde...

merhaba bende ocakta yapacağım sanırım. uzun protokol ile başladık. şu anda d.kontrol hapı kullanıyorum bana vitamin vermedi doktorum sen ne vitamini kullanıyorsun?
Canım bana dr omega 3 ve argınmax diye iki ilaç verdi ve 2 ay kullanıp gelin dedi. İkinci ilacı eşimde kullanacak hayırlısı olsun

Bizim problemimizde embriyolarımız 3. Ve 4. Günlerde gerilemeye başlıyor transfere pek kalitelisi kalmıyor aslında 15-16 tanesi gayet iyi dölleniyor ama sona doğru kaybediyoruz. Bu sefer ölmezlerse dondurulmuş deniyecek doktorum. Hayırlısı Rabbim...

Kısmeti varsa olur merak etme.benimde bütün tedavilerim çok iyi geçti hep iyi kalitede embiryolar blast transferi ama 2 tedavimde tutmadı. 7 yıl önce 3.denememde kızım oldu şimdide doğumumdan sonraki 3.denememde hamileyim.yani başarı şansım çok yüksek olmasına rağmen 3. Denememde hep kısmet oldu.tedavisi kötü geçip 1, 2 yumurtayla kötü embiryo transferiyle ilk denemede tutanlar da oluyor.umarim bu sefer kismetindir

İnşallah canımsağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…