2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kızlar bu arada ciddi kilo kaybımu var galiba içime atmışım naptin bilmiyorum yiyorum içiyorum ama ona rağmen 5 kilo verdim 2 ayda dahiliye ye gittim herşey temiz beni diyetisyene yönlendirdi zaten 50 kilo biseydim 45 olmuşum eşim uygun bir dille anlatmaya çalışıyor garibim tartinin üstüne cikmayonca anlamadım bide. Çarşamba diyetisyene gidiyorum ve tedaviyi bıraktık ortak bir karar ile çünkü eşim dun ki konuşmada sen yoksan bende yokum dedi, seni iyi görmek istiyorum ve herkese ben istemiyorum diycem dedi, ben halledecek bundan sonrasını dedi ve kendimi iyi hissedene kadar birakiyoruz zaten hiçte canım istemiyor, yeni planlar yaptık martta bir ile gezmeye sonrada buna benzer seyahatler ve önümüzdeki ay odamizin birinı yeniden düzenlemek istiyordum ama para nedeniyle bekliyorduk onu da yapicaz. Bundan sonrası Allah büyük.

Kızlar bu arada ciddi kilo kaybımu var galiba içime atmışım naptin bilmiyorum yiyorum içiyorum ama ona rağmen 5 kilo verdim 2 ayda dahiliye ye gittim herşey temiz beni diyetisyene yönlendirdi zaten 50 kilo biseydim 45 olmuşum eşim uygun bir dille anlatmaya çalışıyor garibim tartinin üstüne cikmayonca anlamadım bide. Çarşamba diyetisyene gidiyorum ve tedaviyi bıraktık ortak bir karar ile çünkü eşim dun ki konuşmada sen yoksan bende yokum dedi, seni iyi görmek istiyorum ve herkese ben istemiyorum diycem dedi, ben halledecek bundan sonrasını dedi ve kendimi iyi hissedene kadar birakiyoruz zaten hiçte canım istemiyor, yeni planlar yaptık martta bir ile gezmeye sonrada buna benzer seyahatler ve önümüzdeki ay odamizin birinı yeniden düzenlemek istiyordum ama para nedeniyle bekliyorduk onu da yapicaz. Bundan sonrası Allah büyük.
sana söylemek istediğim hep buydu zaten, tedavilerin arasında zaman bırakmıyordun vücudun kendini toplaması için.
Bunları yapmakta geç bile kaldın, önce sennnnnn. sen olmadan hiçbirşey zaten olamaz.
Kendine gelince sende anlayacaksın zaten. bu birşeyden vazgeçmekte değil tabiki. belki sürpriz olacak, bilemeyiz ki!!

bu arada ben c.tesi dra gittim 75 gün oldu ve hala lekelenme dışında adet göremiyordum, yine bana aynı ilacı verdi 4tane bu sefer hani şu rahim ağzını genişletip düşük yada adet yapan. bugün düzgünce adet oldum sonunda yarın kontrol var, adet olamasaydım enjektörle çekcem demişti korkmuştum vala gerek kalmaz umarım. bide belki yeniden histereskopi yapabilirm dedi napcam bilmiom :KK43::KK43:

sana söylemek istediğim hep buydu zaten, tedavilerin arasında zaman bırakmıyordun vücudun kendini toplaması için.
Bunları yapmakta geç bile kaldın, önce sennnnnn. sen olmadan hiçbirşey zaten
Kendine gelince sende anlayacaksın zaten. bu birşeyden vazgeçmekte değil tabiki. belki sürpriz olacak, bilemeyiz ki!!
Kız ben her tedavi arası en az 2 ay birakiyordum zaten :KK54:cogu da 3 ay oldu genelde daha ne olsun oda ideal ama sizin gibide 6 ay 1 sene ara verecek durumda değildim çünkü rezervler alarm durumunda

bu arada ben c.tesi dra gittim 75 gün oldu ve hala lekelenme dışında adet göremiyordum, yine bana aynı ilacı verdi 4tane bu sefer hani şu rahim ağzını genişletip düşük yada adet yapan. bugün düzgünce adet oldum sonunda yarın kontrol var, adet olamasaydım enjektörle çekcem demişti korkmuştum vala gerek kalmaz umarım. bide belki yeniden histereskopi yapabilirm dedi napcam bilmiom :KK43::KK43:
Ay Meryem tatlım senin bu doktoru yöntemleri bana çok ilginç geliyor niye herkese verdiği ilacı vermiyor bildigin adet söktürücü den sonda bunları denemiyor bir açıklaması varmı bu yazdıklarını kaç yıldır şu forumdayim ilk defa duydum :KK57:
Daha başımıza ne gelecek acaba. O nasıl bir şeymiş öyle iyi ki gerek kalmamis

Kız ben her tedavi arası en az 2 ay birakiyordum zaten :KK54:cogu da 3 ay oldu genelde daha ne olsun oda ideal ama sizin gibide 6 ay 1 sene ara verecek durumda değildim çünkü rezervler alarm durumunda
Canım biraz ara sana iyi gelecek. İnş bekleme süresinde kendiliğinden olur. Sanki bana da üst üste tedavi oluyormuşsun gibi gelmişti nedense. Ya da biz baya ara verdiğimizden seninki bize hızlı geldi sanırım. Ben de bu tutmazsa biraz ara vericem. Hem bedenen hem de ruhsal olarak yoruldum.

Canım sevindim adet olduğuna.. çok şükür. İnşallah bundan sonra daha sağlıklı hamileliğin olur.

mavi zeyus mavi zeyus tatlım üst üste zaten olamaz çünkü opudan sonra en az 2 ay öneriyor doktor kaldı ki maddiyatimizda bu arayı vermemizi gerektiriyor sizin ara uzun olduğundan öyle gelmiş olabilir. Ha şu var ben son 2 aşılamayı ara vermeden oldum beli oda aklınızda kalmış olabilir ama o durum eşimi tupe ikna etmek için ve olmadığına ikna etmek amacıyla hızla geçilmiş bir basamak. Başka çarem yoktu adamla inatlasmistik. Ama tüp cok farkli öyle araliksiz yapmam mümkün değil iğneleri acisi geçmiyor bir kere :)

Kizlar durumlar vahim. Progestan igneden sonra kalcam mosmor oldu şişti ve acıyor. Napcam bilmiyorum :KK43:
Denizlilisrsy de o tarz şikayetleri olmuştu iğneden acaba deri altında dağılması da ondan mı oldu yavaş yavaş masaj yapsan kolonyalı mendille canın çok yanıyorsa yanlış birşey yapmamak adına doktorada danışabilirsin. Ulaşmak adina numarasi yok mu doktora yada hemsirene

Teşe
Kizlar durumlar vahim. Progestan igneden sonra kalcam mosmor oldu şişti ve acıyor. Napcam bilmiyorum :KK43:
Bu ne ilacı canım bende bugün gobekten başladım hem menagon hemde gobekten yiyorum yalnız gobekteki ni vurduktan sonra kalca daki acıyı çok aradım bu nasıl bi yanmadir ınsalah sonuna değer bu kadar cektiklerimiz
kkür ederim canim Sağol

Evt canım iğneler çok yorucu. Hepsinin saati farklı. Keşke normal yolla hamile kalabilseydik.. kalanlar çok şanslıymış.
Canım Allaha sayısız sükürler olsun benim tedavisiz bir doğumum kızım var Allah tez vakitte herkese nasip etsin herkese dua ediyorum kardeş istiyoruz 3. Deneme

Denizlilisrsy Denizlilisrsy ozgskne2011 ozgskne2011 canlar 6 yumoş döllenmiş. İnş sonraki günlere bölünürler. Önemli olan hücre sayısı. İnşallah 1-2 tanesi transfere kadar yaşar. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.
Çok güzel arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız hep olumlu düşün bizde dün kontroldeydik izmir medical o kadar yoğun ki neredeyse butun gunumuzorada gecti sürekli bişeyleri beklemekten kısmetse perşembe opu pazar transfer yas 41 yumurtamız 3 veya dört olacak az şansımız var slında yaştan dolayı ama denemeye değer dedik

Back
X