2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ya kızlar benim Seffaf akıntı larım var yumurtladigimdaki gibi ama bu daha sıvı halde bu normalmi tedavimin 7 günü bugun dün orgalutran iğne vuruldum gobekten bide menagon böyle olmasi normalmi
normal çünkü östrojen salgılıyo her bir yumurtan ondan dolayı da akıntın olur.

Screenshot_2016-03-02-17-52-15.webp
kızlar bugün kan aldı doktor cumartesi opum var değerler nasıl sizce doktor sorun olursa ararım demişti aramassan sorun yok demektir dedi

Teşekkür ederim ederim canım doktoru adım ostrojen hormonu artıyor ondan dedi böyle olmasi iyi birey dedi içim rahatadi
Kiz bugün muayneye gittim üç yumurtam var birde solda 17 ml olmuşlar endrometrium kalınlığı 10 çok güzel dedi cumartesi opu olcam dua edin lutfen
inşallah iyi geçer opun, Allah yardımcın olsun.

Ay canum ne güzel inşallah güzel haberler alirsin benimde cumartesi çok heyecanliyim ya yumurtalar boş çıkarsa offf
Olumlu düşünmeye çalış canım benimde kaç gündür içimde tuhaf bir korku vardı sanki bütün yumurtalarım çatlayacaktı ve hiç birni tpolayamayacaklardı sacma olduğunu biliyordum ama atamıyordum içimden 3 -4 derken beş toplandı elimi kasıklarıma koyup dua ettim hep eşim iğnemi vururken de ya şafii deyip duamızı da edip vurduk hep bol bol dua et bizi ALlahtan daha iyi dimleyecek bir zat yok benim de bi tanesi boş çıkabilir dedi doktor buna da şükür tek yumurtayı bekleyen insan da çok Allah yardımcın olsun

Back
X