- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.281
Teşekkür ederim canım dua dan başka elimden bişi gelmiyo rabbim biran önce kavustursun inşallahİnş iyi geçer canım. Sakin olmaya çalış. Bol bol dua et..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım dua dan başka elimden bişi gelmiyo rabbim biran önce kavustursun inşallahİnş iyi geçer canım. Sakin olmaya çalış. Bol bol dua et..
Canım teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur..mavi zeyus tatlım hayırlısı olsun inşallah, herşey çok güzel ilerlemiş sonucu da güzel olsun inşallah.
bol bol dua et içinden geldiği gibi, rahatlatırsın kendini.
Canım yumoşlara bakacaktır. Bi de tahlil isteyebilir.Beni doktorum adetliyken muayene için çağırdı bugün akşam 5 dee gidicem neye bakıcakki acaba ya
hormon tahlili de yaptır gitmişkenBeni doktorum adetliyken muayene için çağırdı bugün akşam 5 dee gidicem neye bakıcakki acaba ya
Beni doktorum adetliyken muayene için çağırdı bugün akşam 5 dee gidicem neye bakıcakki acaba ya
Sağolasın Allah razı olsun
Kızlar transferimi oldum şimdi uzaniyorum
Canım yumoşlara bakacaktır. Bi de tahlil isteyebilir.
yooooo yeni tedaviyede başlamıyorum ama çağırdı neden bende bilmiyorum açıkcası öğrenicez bakalım bugünYeni tedaviye mi başlıyorsun canım, neye karar verdiniz ara vermeyi düşünüyodun sanki ben mi yanlış hatırlıyorum?
mrym'in dediği gibi yumoşlara bakacaktır
Amin canim teşekkürler güzel dileklerin içinHadi bakalım :) peş peşe güzel haberler bekliyoruz inşallahh, dinlen bol bol
Hayırlı olsun hergun seni yavruna bıraz daha yaklastırsın inşallahKızlar transferimi oldum şimdi uzaniyorum
Sağol canim benim cumlemizin ayin 19 nda test var inşallah tutarHayırlı olsun hergun seni yavruna bıraz daha yaklastırsın inşallah
İnşallah herşey çok güzel olacak canım Rabbim tamamına erdirsin :)Kızlar transferimi oldum şimdi uzaniyorum
Teşekkür ederim canım amin inşallah güzel haberler veririz birbirimizeİnşallah herşey çok güzel olacak canım Rabbim tamamına erdirsin :)
Hayırlı olsun canım. İnşallah tutat. Kaç tane koydular?Sağol canim benim cumlemizin ayin 19 nda test var inşallah tutar
Belki debu ay kist fln olmuştur. O yüzden ağrımıştır. İyi ya sancın varken doktora gidiyotsun işte. Bunu da sorarsın. Doktoeun seni çağırmasını da ilginç buldum. Ben hiç hastasını durup dururken çağıran bi doktor görmedim.çok sancım oluyor yahu bi aksilik çıkmasa bari iyice korkmaya başladım hiç adet sancısı çekmeyen ben 1 haftadır sancı çekiyorum