2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bu ay ikinci tüp denemem yapıldı. yarın 12.gün. dayanamadım evde test yaptım. sonuc pozitif değilmi. inanamıyorum. yanılma payı varmı. kasıklarımda hafif ağrı var
MasAllah canım gözün aydin allah kucağına sagsalim almayi nasip etsin inşallah darısı bizim basimiza dua et bizim icinde

MasAllah canım gözün aydin allah kucağına sagsalim almayi nasip etsin inşallah darısı bizim basimiza dua et bizim icinde
Çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin. biraz önce hastaneden geldim kan verdim. bakalım değerler nasıl çıkacak

Ya bende adet sancısı gibi sancı oluyo bazen adet olmam demi Şubat'ın 21 nde olmuştum cünku yarın da transferim var bi aksilik olmasa bari yoksa normalmi bu

Insllah iyi sonuçlar çıkacak pozitif ol rica etsem süreci anlatirimisin kaçıncı denemen yasin kaç sorun neydi
inşallah canım. ikinci denemem 5. gün transfer yapıldı. bizde bir sorun yok. belirsiz infertelite diye geçiyor. yaşın 36 .bugün 11.gün kan testi yaptım 217 çıktı. haftaya perşembe keseyi görmek için gidecem. hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese nasip etsin

teşekkür ederim canım. rabbim sanada nasip etsin. 2 embriyo koyuldu. 1 tanesi 1. kalite diğeri ikinci kaliteydi. tekmi ikizmi bilmiyorum.
Darısı bize olsun inşallah ya ben de yarın tüp bebek öncesi istedikleri tahlilleri vericem haftasonuna da büyük ihtimalle adet olucam inşallah ayın sonunda bizim de yüzümüz güler branş nedir? Ben de okul öncesi öğretmeniyim bir

Darısı bize olsun inşallah ya ben de yarın tüp bebek öncesi istedikleri tahlilleri vericem haftasonuna da büyük ihtimalle adet olucam inşallah ayın sonunda bizim de yüzümüz güler branş nedir? Ben de okul öncesi öğretmeniyim bir
ben muhasebeciyim ama çalışmıyorum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah rabbim bu güzel duyguyu yaşatır

Ben ingilizceciyim ortaokulda aslında huzursuzum teog öncesine dedenk geldi dersler boş geciyor diye idareye bir çözüm teklif ettim gecende bi çocuk beni az daha merdivende düşürüyordu risk alamam diğer denemeleri tatilde yapmıştık ama bu olmadı hayırlısı

Back
X