2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

senin kaynanada yaraya merhem yemin ederim.

he valla sorma :KK50::KK14::KK14: delirtcek beni bide cevapta vermiyorum kırılmasın üzülmesin diye kız 70 in üstünde yaşı her hastalıkda var bana canım benim diye hitap ediyor kayınpederim kıskanmış 50 yıldır evliyiz bana canım demedin hiç fdiye bana açıklamasını yapıyor o oğlum diyo kocamı gösterip bu el kızı canım demezsem yarın bana bbakmaz diyee
intihar sebebi yemin olsun

hay maşallahhh rabbim acısını göstermesin inşallah darısı bize olsun tez zamandaaaa :KK73:

ayyy allah evladını sizlere bağışlasın maaşallah,
bizede nasip eysin bizede,

Aminnnnn gönülden aminnn inşallah Allah hepinize nasip etsin ama önce siz kendinize inanın ve çevredekilerin kinayelerini, olumsuz tavırlarını görmezden gelin, bu gibi durumlarda insanlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşur, aldırış etmeyin asla.

sakineeeee gözümden yaş geldi gülcem diye allah seniiiiiii :KK70::KK70:

konumuz genel aslındada çoğunluğumuz :KK46: ve :anneadayı: ne yazıkki dertliyiz biz birazcık fazla birazcık fazlada hassiyetimiz var ne yazıkki :KK37: gözlüklerle bakabilelim diye uğraşıyoruz işte
benimde karnım ağrıdı kendime gülmekten, ne biliyim ya dikkat etmemişim, hep sorunlarla geliniyor ya öyle zannettim direk daldım olaya birde öyle alışmışımki olayı anlatacak zannettim okuyunca bir kahkaha, kocam bana garip garip bakıp iyimisin dedi yaw

Hmmm son mesajlardan anladığıma göre de patavatsız kayınvalideler tuz biber oluyor.
Allah büyüktür, dertlenmeyin, böyle söyleyince davulun sesi uzaktan hoş gelir diyeceksiniz ama yok inanın öyle değil, çevremde birçok mutlu sonlar yaşandı, inşallah Allah'ın izniyle sizler de bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:nazar:
Asla umudunuzu yitirmeyin ve hep pozitif yaklaşın, olumsuz düşünmeyin.

bizde umutluyuz o mutlu sonları yaşayanlardan olucaz eninde sonunda da hani dedik yeterince sosyal hayatta iş olsun aş olsun aşk olsun bu bebek işleri olsun yıpranıp yoruluyoruz herşeyi yeterinde araştırıp öğrenemiyoruz sanalda olsun sosyal hayatımızı aratmıcak en azından sıcak bir ortamımız olsun birbirimize desteğimiz bilgimiz bilincimiz artsın diye uğraşıyoruz ama illaki sosyal sanal fark etmiyo bi kaynana heryerde bulunuyor muhalefet yaratıcak :KK55:

Aminnnnn gönülden aminnn inşallah Allah hepinize nasip etsin ama önce siz kendinize inanın ve çevredekilerin kinayelerini, olumsuz tavırlarını görmezden gelin, bu gibi durumlarda insanlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşur, aldırış etmeyin asla.

işte her zaman aldırış etmemezlik olmuyor ne yazıkki de idare ediyoruz kadınlar güçlüdür evel allah herşeyin altından kalkabiliriz

he valla sorma :KK50::KK14::KK14: delirtcek beni bide cevapta vermiyorum kırılmasın üzülmesin diye kız 70 in üstünde yaşı her hastalıkda var bana canım benim diye hitap ediyor kayınpederim kıskanmış 50 yıldır evliyiz bana canım demedin hiç fdiye bana açıklamasını yapıyor o oğlum diyo kocamı gösterip bu el kızı canım demezsem yarın bana bbakmaz diyee
intihar sebebi yemin olsun
ayyy inanmıyorum ya :)
garantici kadın işte, kız ona bişey olmaz kolay kolay hemde olmasın zaten Allah sağlık sıhhat versin, eski toprak onlar bizim gibi değilki

ayyy inanmıyorum ya :)
garantici kadın işte, kız ona bişey olmaz kolay kolay hemde olmasın zaten Allah sağlık sıhhat versin, eski toprak onlar bizim gibi değilki
olmaz bencede ben evleneli 2 kere ameliyat oldu taş gibi maşallah karnından 9 kilo miyom tarzı bişey çıkardılar en son şimdiye kdr tam 12 ameliyat oılmuş bakarım bacım ben kıyamam kimseye canım demesede olur asıl zıt olduğum şey bu zaten yapmacık olaylar gerçek ol yaşın geçmiş başın geçmiş hacı olmuşun 2 kere ne diye yalan dolana giriyon artisttt

işte her zaman aldırış etmemezlik olmuyor ne yazıkki de idare ediyoruz kadınlar güçlüdür evel allah herşeyin altından kalkabiliriz
Haklısınız ama sizler güçlü olmaya devam edin, Allah'ında izin ve yardımıyla inşallah bebeklerinize kavuşursunuz fakat az çok bildiğim kadarıyla stres olumsuz etkiliyor, minimum seviyelerde olsun stresiniz.
Yaşlarınız ortalama kaç bilmiyorum fakat inanın benim bir tanıdığım sizlerden çok daha büyüktü Bebeğini kucağına aldığında ki, birçok deneme ve tedavi sonrasında hiç ummadığı bir anda kavuştu oğluna.
Başka bir tanıdığımın ikizleri oldu, bu siteden de çok Arkadaşımın mucizesine şahit oldum, hep umutlu olun olur mu:KK36:

Haklısınız ama sizler güçlü olmaya devam edin, Allah'ında izin ve yardımıyla inşallah bebeklerinize kavuşursunuz fakat az çok bildiğim kadarıyla stres olumsuz etkiliyor, minimum seviyelerde olsun stresiniz.
Yaşlarınız ortalama kaç bilmiyorum fakat inanın benim bir tanıdığım sizlerden çok daha büyüktü Bebeğini kucağına aldığında ki, birçok deneme ve tedavi sonrasında hiç ummadığı bir anda kavuştu oğluna.
Başka bir tanıdığımın ikizleri oldu, bu siteden de çok Arkadaşımın mucizesine şahit oldum, hep umutlu olun olur mu:KK36:
ay işte tam olarakta ilacımız bu, ne gerek germeye, tartışmaya değilmi.
huzur, sukunet ve paylaşmak birde mutluluk tabi,
siz kalın bence burda, böyle büyük tavsiyelerine ihtiyacımız varmış bizim ama böylelerine.

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu arada benim bugun adet günüm cok belim agrio ha geldi gelecek ama bekleyemedim bugün test yaptım tabii ki negatif
canım benim ya, gelse bir türlü gelmese bir türlü. benimde öyle oldu bu ay sen yoktun bilmiyon, 4 gün leke geldi ancak adet oldum tabiki benimkide negatifti, napalım tatlımamanı var demekki,

Bu arada benim bugun adet günüm cok belim agrio ha geldi gelecek ama bekleyemedim bugün test yaptım tabii ki negatif
yapmayın bacılarım şu testleri yaw yapmayın yahu ben hamilelikte aşılamanın 10 günü yaptım gördüm tek çizgiyi sonra kara kara düşündüm kan tahlilinini yaptırıncaya kdr nasıl söylicem diye hatta kan tahlilini yaptırmaya sonuç almaya falan yanlız gittim eşim doktorla telefonla konuşurken içinemi doğdu nedir arkadan aramaya başladı valla bu testler doğru değil bakın yapıp yapıp bunalıma sokmayın kendinizi

Back
X