sorma ama toprlandım buralar sayesine, canım birde benim negatif tüp denemem var eylülde aldım sonucu şimdi hem maddi hem manevi dinlenme sürecindeyim yarında rapor çıkarmak için hastaneye gideceğim yumurta tezervim çık düşükmüş benim salak doktor ona bakmadan sebepsiz bu aşılamayla olacak dedi hakikaten ilk aşılamada tuttu ama boş gebelik oldu ve 9. haftada bebek oluşmayınca aldılar. bizde bir tuttuysa bir daha tutar dedik güvendik ölece kaldı, bak adama diyorumki boş gebelik iki sebepten olurmuş ya genetikten yada kalitesiz yumurtadan benim yumurtalara birşey olmasın diyorum adam diyorki yok yok nadirde olsa denk gelir arada bende güvendim sonuçta ondan iyimi bilcen demi ama hep sordum durdum aadam bıktı bizi genetik tahliline gönderdi bizi 500 lira bayıldık kocamla oda geldimi normal ozamanda dedik adam haklı, gelgelelim demiyorki bırde yumurta rezervlerine bakalım. en son ben yeter uleyn dedim adama kocama tabi psikoloji bitmiş durumda doğru tüp merkezlerine sonra bir vesile ile öğrendikki hakikaten benim yumurtalar tükenmek üzere ve kalitesiz çıldırdım çıldırdım tani birde negatif tüp geçirdim

tabi hala doktorumu gidip parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. ay ne uzun yazdım demi.
kısa ve öz ikinci tüp için bekliyorum olursa raporla olmazsa parayla artık