2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Insallah kuzum ya insallahhhh yarin bi olsa telefonum bi çalsa rahatlicam belirsizligi sevmiyom ben yahu esimde tutturdu yumurta dondurma yaptirmayiz tutmazsa eger bi problem vardir her islemi bastan yaptiririz zaten benim eskerlerde sorun vikti bi daha yaptiririz bastan diyo :KK43: anam.agladi adam sen ne diyon desemde faydasi yok sanki cinssss
şok olmuştur adam biz bile şaşırdık ama şu açısından her şerde bir hayır vardır diorum çünkü sen demiştin ya ilk tüpten sonra eşim para yok falan der gibi şeyler belki nazlanacaktı bu durum karşısında ikinciye ikna etmeye gerek kalmayacak, tabiki ne ikinciye gerek kalsın inşallah tutsun nede eşindede sendede sorun ççıksın ama olumsuzu yaşaya yaşaya insan polyonna oluyor ;) ararlarsa haber ver bende merak ediyorum

şok olmuştur adam biz bile şaşırdık ama şu açısından her şerde bir hayır vardır diorum çünkü sen demiştin ya ilk tüpten sonra eşim para yok falan der gibi şeyler belki nazlanacaktı bu durum karşısında ikinciye ikna etmeye gerek kalmayacak, tabiki ne ikinciye gerek kalsın inşallah tutsun nede eşindede sendede sorun ççıksın ama olumsuzu yaşaya yaşaya insan polyonna oluyor :KK66: ararlarsa haber ver bende merak ediyorum
Dogru soyluyosun tatlim ya sabahtan beri telefon elimden dusmuyor hala aramadilar yahu bi aksilik olmasa bari
Bu arada kizlar ben sevgililer gunu hediyeminkayinpederimden aldim kayinvalideme eltime bide bana birer tektas almis adam yazik biraz benim yuzsuzlugumden oldu ama neyse... dun oglun bana hediye almaz falan demistim ustune alindi herhalde :)

Dogru soyluyosun tatlim ya sabahtan beri telefon elimden dusmuyor hala aramadilar yahu bi aksilik olmasa bari
Bu arada kizlar ben sevgililer gunu hediyeminkayinpederimden aldim kayinvalideme eltime bide bana birer tektas almis adam yazik biraz benim yuzsuzlugumden oldu ama neyse... dun oglun bana hediye almaz falan demistim ustune alindi herhalde :)

Ee yumoşlardan ne habeer

Benimde eşim bana tlfn aldi ama sevgililer günü diye değil batarya bozuktu dün birbirimize ulaşmakta sorun yaşadık ondan :KK34:
Yumoslardan haber yokmu

Denizlilisrsy Denizlilisrsy bi haber var mi tatlimm
ozgskne2011 ozgskne2011 canim ben tuhaf bi adet düzeni icindeyim bu aralar zor gözüküyor nasip tabi ama haftaya olması gereken adet cuma günü geldi ama olmakla olmamak arasında direniyo yani normal mi bilemedim kürtaj olali iki ay bitti
Ya belki başka bir kanamadır bu.. adet değildir belki.. hadi inşallah..

mrym5579 mrym5579 mevsimden dolayı olabilir çünkü bende daha dün adet oldum gectide kacgun geçti saymadim, işyerinde bir arkadaşımda gecikti ilk defa diyor o normal ama tedavi falan görmüyor sanırım kış tan bahara geçerken oluyor gibi geldi bana.ama mavi zeyus mavi zeyus haklı seninki baya erken olmus, ara kanama gibi sanki

Kızlar normalde cumartesi günü olmam gereken rahatsızlığım bugün başladı kanamam o kadar çok değil ve çok şükür eskisi gibi ağrı sancı da yok sadece biraz belim ağrıyor sizce neden erken oldum bu ay bide bu arada geçen ay 6gün gecikmeli olmuştu o etkilemiş olabilir mi düzenim iyice bozuldu vallahi bende ne yapacağımı şaşırdım bu yüzden tedaviyi bile öteki aya ertelemek zorunda kalacağız.

Back
X