2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Sen ne yaptın opu oldu mu canım?

bayanhope bayanhope sen ne yaptın canım

Arada kaçırdıysam kusura bakmayın canlar, tedavideki tüp arkadaşlara kolaylıklar ve güzel sonuçlar diliyorum
Canım ilgilendiğin için çok tşk ederim :) evt bugün oldum opuyu. 10 yumoş toplandı. Şuan dinleniyorum ve beklemedeyim. Uyandığımda ilk söylediğim şey "ben bunu bi daha yaptırmicam" oldu :D

Negatif sonuc alinca yada kayip yasayinca insan once yikiliyor ama tekrar denemek icin pozitifi yakalayabilmek icin yeni tedaviye sabirsizlaniyor yarin doktorla gorusucez bakalim ne denicek ne kararlar alinicak..
Aynen canim ikinci hamileliligim cok kotuydu kusmadan bulantidan oluyodum diyodum ay ikinciyi yapamam sanki bitaneyi kucagima aldimda mal mal konusuyodum kurtajdan snr daha deneyemem baya ara vercem diyen ben iki gun snr ne zmn basliycaz ne zmn deniycez diye baskilara basladim ama mecbur yaz sonrasini bekliycez ayyy o duyguyu tatmayi istiyorum

Canım ilgilendiğin için çok tşk ederim :) evt bugün oldum opuyu. 10 yumoş toplandı. Şuan dinleniyorum ve beklemedeyim. Uyandığımda ilk söylediğim şey "ben bunu bi daha yaptırmicam" oldu :KK70:
Ehe gecmis olsun minnak yumoslarin simsiki tutunsunlar insallah sana evet agrili oluyor bende bagirmisim uyanirken yumurtalirimi gorcem ben diye hoplamisim yataktan :)))

Back
X