2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Evet yagli igneler oldugu icin aci veriyo ama sonradan hepsi son buluyo ben hele igneden korkan ben o kadar igne vuruldum genede vurulurum bebisimiz gelsin yeterko
Ben hastalıktan gebersem bile iğne hayatta vurdurmayan ben şimdi saatini geçirmeden koşa koşa hastaneye gidip vurduruyorum annemë soyluyorum inanasi gelmiyo kadının sen vurdurtmazsin diyor

Sen ne yaptın opu oldu mu canım?

bayanhope bayanhope sen ne yaptın canım

Arada kaçırdıysam kusura bakmayın canlar, tedavideki tüp arkadaşlara kolaylıklar ve güzel sonuçlar diliyorum
Canım benim 3 embriyom da öldü :(( transferim iptal edildi gücümü toplamaya ve yine de halime şükretmeye çalışıyorum ,,

Kontrolden yeni geldim toplamda 6 yumurtam varmış ama bunlardan 3 u güzel gelisiyormus 12 ml olmuşlar iki menagon 2 de gobekten iğne verdi ay bu igneler canıma okudu kızlar hastanede bi kadın vardı yaşlı yani belli kadın sonucunu ogrenmeye gelmişti bugün pozitif ti ya allah vermek isterse bi tane yeter o yeterki ol desin

Çok üzüldüm Ne desem bilemiyorum rabbim hakkında Hayırlısı ni nasip etsin senin sorunun neYDÜ canim
canım bizde sperm tane ile çıkıyo ,,,ilkinde 3.gün 2 tane kaliteli embriyo oluştu ama gebelik olmadı bu sefer 19 yum.toplanmıştı 10 u olgun çıktı fakat ancak 3 ü döllenebildi onlarda benimle kalamadı :(

canım bizde sperm tane ile çıkıyo ,,,ilkinde 3.gün 2 tane kaliteli embriyo oluştu ama gebelik olmadı bu sefer 19 yum.toplanmıştı 10 u olgun çıktı fakat ancak 3 ü döllenebildi onlarda benimle kalamadı :KK43:
Hayırlısı canım morelini bozma elbet olcak birgün yaş kaç senin benimde 3 iyi yumurtam var ama ben genede umutluyum bugün kontrole gittim endrometrium gayet güzel durumda dedi yumurtam bi döllense içim rahat edecek

Hayırlısı canım morelini bozma elbet olcak birgün yaş kaç senin benimde 3 iyi yumurtam var ama ben genede umutluyum bugün kontrole gittim endrometrium gayet güzel durumda dedi yumurtam bi döllense içim rahat edecek
yaş 30 canım ilkinde çok iyiydi her şey olmadı şimdi transfer bile olamadım,,döllenince her şey bitmiyomuş bu sefer bunu öğendim ,,inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenir ve bölünürler duacıyımm..

Canım ilgilendiğin için çok tşk ederim :) evt bugün oldum opuyu. 10 yumoş toplandı. Şuan dinleniyorum ve beklemedeyim. Uyandığımda ilk söylediğim şey "ben bunu bi daha yaptırmicam" oldu :KK70:

İnşallah bir daha gerek kalmaz yumoşlarin güzelce gelişip annelerine tutunurlar inşallah canım.

yaş 30 canım ilkinde çok iyiydi her şey olmadı şimdi transfer bile olamadım,,döllenince her şey bitmiyomuş bu sefer bunu öğendim ,,inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenir ve bölünürler duacıyımm..
evet canım döllenmesi yetmiyor, hücrelere ayrılıp bölünmesi de önemli. inşallah bir daha ki sefere herşey daha güzel olur.

Back
X