ya bak birde o da var ben istemeye geldiklerinde söz yüzüklerini takarız diye düşünüyorum, bir süre sonra da nişan yapılır, siz ayrı ayrı mı yapacaksınız
onda da kararsızım ama daha cok ayrı olun ıstıyorum zaten aynı sehırdeyız aramızda uzak degıl gelıp gıtsınler kız evı naz evı dıye dusunuyorum :)
ee nasıl olcak o zaman isteyecekler, tektaş taktın desek söz de onu cıkarıp tekrar mı takacaksın, yada nişan a kadar başka bir yüzük mü takacaksın ???
ne cok soru sordum dimi
cnm sımdı soyle ısteme ıle soz arası bır hafta olucak ıstemede takmıcam tek tası sozde takıcam nısanda da alyanslar takılıcak dıye dusunuyorumm :):):)
evet cnm oyle dusunuyprum bakalım nasıl olur kısmette ne var :)
ne demek canım her zaman, canım ya ölçüleri ne kadar yaptın ??
kızlar bişey soracağım, sözde uzun elbise mi kısa elbise mi düşünüyorsunuz ???
ya bak birde o da var ben istemeye geldiklerinde söz yüzüklerini takarız diye düşünüyorum, bir süre sonra da nişan yapılır, siz ayrı ayrı mı yapacaksınız
bizde isteme söz aynı akşam ayrı ayrı gerek yok bana göre :)bizde öyle düşündük istemeye gelince yüzük takılır diye:44:
onda da kararsızım ama daha cok ayrı olun ıstıyorum zaten aynı sehırdeyız aramızda uzak degıl gelıp gıtsınler kız evı naz evı dıye dusunuyorum :)
bizde isteme söz aynı akşam ayrı ayrı gerek yok bana göre :)
haklısın canım gelsinler istesinler babamda versin bizdee mutluluktan uçalım:123:
aynen zaten kızı verdikten sonra yüzük takmak için niye bekleyelim ki
karton boyutunda mukavvalar var ya canım onun tamamını kullandım ölçüsü o :)
kısa canım uzun elbiseyle uğraşamam sözde kahve ikramı çikolata ikramı vs diz hizası iyidir :)
uzun elbise nişanda giyeceğim kısmetse :)
bizde isteme söz aynı akşam ayrı ayrı gerek yok bana göre :)
tamam canım, küçük gibi göründü de ondan sordum
bencede bide kızı istencek ee haliyle verilcek sonra hadi güle güle mi diycez :44:
bencede bide kızı istencek ee haliyle verilcek sonra hadi güle güle mi diycez :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?