Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım Allah Mutluluguuzu bozmasın, cok güzel seyler yapmış sevgilin eee konu babana geldi artık ciddi ciddi tarihte soylenmiş
hadi hayırlısı, baban ne dedi peki ?

Günaydın =) ah anneler ne güzel canım hayırlı olsun =) nikah işine de bayıldım, çok romantik güzel bir anı olmuş baban ne dedi peki ben de merak ettim

canım Allah Mutluluguuzu bozmasın, cok güzel seyler yapmış sevgilin eee konu babana geldi artık ciddi ciddi tarihte soylenmiş
hadi hayırlısı, baban ne dedi peki ?

Günaydın =) ah anneler ne güzel canım hayırlı olsun =) nikah işine de bayıldım, çok romantik güzel bir anı olmuş baban ne dedi peki ben de merak ettim

Günaydınnn kızlar... Amin canlarım hepimiz mutlu olalım Babam zaten biliyordu dün akşamda benim ağzımdan laf almaya çalışıyordu annem saolsun bombayı patlattı Babamın yüzü kızardı kendinizden eminseniz olur ama okul bitmeden düğün yok haberin olsun dedi... Bide annenden değil senden duymak isterim anlat herşeyi dedi

Son düzenleme:

canım babanın da bunları demiş olması çok daha güzel olmuş,

ne güzel canım adam şaşırmış bide senden duymak isterim demiş

benimde doğum günümde söz yaptık çok güzel bir duygu...güzel bir pasta almıştık hem söz hem doğum günü kutlaması gibi olmuştu

İnşallah bende yaşıycam o duyguyu sözümüz benim doğum günümde nişanımız sevdiğimin doğum gününde olucak diye planladık

tahmin edebiliyorum canım adam şok üsütüne şok yaşıyor

Babam Allah korusun bi gün kalpten gitcek benim yüzümden öyle şeyler oluyor ki bide pat diye söylüyoruz

canım allahtan karşı çıkmıyor benimki olsa inat eder söylüyorsunuz adam bişey demiyor ki

canım allahtan karşı çıkmıyor benimki olsa inat eder söylüyorsunuz adam bişey demiyor ki

Valla babam alıştırdı bizi böyle biz minicikken hep şey derdi dünyanın en iyi şeyini yapsanızda başkasından duyarsam size kızarım yine dünyanın en kötü şeyini yapmış olsanızda başkasından duyarsam ölürüm ne olursa olsun babam illa duycak yani

bu zamana kadar herşeyimi söyledim bilirde ama söz konusu erkek arkadaşım olunca işler degişiyor canım hayırlısı bakalım onuda deriz

anladım canım =) inşallah zamanı gelince ben de bu şekilde anlatabiliriim =)

kizlar biliyorum konuyla alakasi yok amma 7.1 sac renginin uzerinden 6.35 koyulursa nasil olur acaba. bi fikir bildirirsiniz cok sevinirim.

çok romantiksiniz ya güzel bir süpriz olmuş :) sizin gibi romantik çiften de böyle bir süpriz beklenirdi :) bu mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…