ayyy biraz önce annem babama ne dese beğenirsiniz kızlar
kardeşimden okuldan filan bahsediyorduk babam bana senin planların ne kızım dedi okuldan filan bahsettim bende eee başka? dedi babam annemde bi anda konu açılmışken kızımızın doğum gününde söz planlıyorlar yani ağustos sonu gibi misafirlerimiz olacak kısmetse dedi
kardeşimden okuldan filan bahsediyorduk babam bana senin planların ne kızım dedi okuldan filan bahsettim bende eee başka? dedi babam annemde bi anda konu açılmışken kızımızın doğum gününde söz planlıyorlar yani ağustos sonu gibi misafirlerimiz olacak kısmetse dedi
canım Allah Mutluluguuzu bozmasın, cok güzel seyler yapmış sevgilineee konu babana geldi artık ciddi ciddi tarihte soylenmiş
hadi hayırlısı, baban ne dedi peki ?
Günaydın =) ah anneler ne güzel canım hayırlı olsun =) nikah işine de bayıldım, çok romantik güzel bir anı olmuşbaban ne dedi peki ben de merak ettim
Günaydınnn kızlar... Amin canlarım hepimiz mutlu olalımBabam zaten biliyordu dün akşamda benim ağzımdan laf almaya çalışıyordu annem saolsun bombayı patlattı Babamın yüzü kızardı kendinizden eminseniz olur ama okul bitmeden düğün yok haberin olsun dedi... Bide annenden değil senden duymak isterim anlat herşeyi dedi
canım babanın da bunları demiş olması çok daha güzel olmuş,
ne güzel canım adam şaşırmış bide senden duymak isterim demiş
O an görmeliydin babamın yüz ifadesini
O an görmeliydin babamın yüz ifadesini
benimde doğum günümde söz yaptık çok güzel bir duygu...güzel bir pasta almıştık hem söz hem doğum günü kutlaması gibi olmuştu
benimde doğum günümde söz yaptık çok güzel bir duygu...güzel bir pasta almıştık hem söz hem doğum günü kutlaması gibi olmuştu
tahmin edebiliyorum canım adam şok üsütüne şok yaşıyor
İnşallah bende yaşıycam o duyguyu sözümüz benim doğum günümde nişanımız sevdiğimin doğum gününde olucak diye planladık
Babam Allah korusun bi gün kalpten gitcek benim yüzümden öyle şeyler oluyor ki bide pat diye söylüyoruz
canım allahtan karşı çıkmıyor benimki olsa inat eder söylüyorsunuz adam bişey demiyor ki
Valla babam alıştırdı bizi böyle biz minicikken hep şey derdi dünyanın en iyi şeyini yapsanızda başkasından duyarsam size kızarım yine dünyanın en kötü şeyini yapmış olsanızda başkasından duyarsam ölürümne olursa olsun babam illa duycak yani
bu zamana kadar herşeyimi söyledim bilirde ama söz konusu erkek arkadaşım olunca işler degişiyor canım hayırlısı bakalım onuda deriz
Aman dersin canım bişey olmuyor kısa bir şok geçiriyorlar sonra kendilerine geliyorlar
Teşekkür ederim canım :) inşallah güzel ilerler buradan bütün deneyimlerimi paylaşıcam sizinle darısı başına alıma gelenleri de soracağım tek yer burası :) babamı ikna etmemiz çok zor oldu canım yaa babam bu konularda öyle sertti ki biz beş senedir birlikteyiz tanıştığımızda ben lise ikinci sınıftaydım sevgilim üni ikinci sınıfta. babamın hep dediği şey hayatında erkek arkadaş olunca okul hayatı biter cümlesiydi sınav zamanı geldi ve ben Türkiye'de hatırı sayılır bir üniye dereceyle girdim. Şu an üçüncü sınıfım sevgilim de sosyal bilgiler öğretmeni atandı benim memleketime kadrolu oldu çok şükür. babama sürekli baskı yaptık baba artık tanışma söz olsun falan diye garibim sonunda dayanamadı gelsin erkek arkadaşın tanışalım dedisanırım artık büyüdüğümün farkında :) biz babama şap diye söylemedik canım 3 senedir hep laf arasında belli etmeye çalıştık. Böyle gerçekleşti bu aşama =)
Şu tutkalı bulursam bende deneyeceğimteşekkür ederim tatlım
ben geldimmm ben geldimmmmm
hemde evlendim
harika bi gün geçirdik kızlar sabah buluştuk eminönünde kahvaltı yaptık ordan kabataşa gittik şansımıza sabah hava güzeldi
küçük bi tekneye bindik biraz açıldık tabi ben bişey anlamadım kaptan kılıklı adam nikahımızı kıydıo an tam komediydi benim elimde gelin buketi beyaz şal başımda herşey hem çok komikti hem çok güzeldi
ordan geri döndükbi gelin arabasına şapşal arabasını ciddi ciddi süsletmiş
çemberlitaş sinemaları var hemen tramvay duragının karşısında kocaman salonları var ama her zaman boş
neyse ben film izliycez sanıyorum kocaman ekranda bizi gördümayyy o an nasıl utandım anlatamam
önce kendini anlatmış sonra beni... ama uzun uzun mesela mesajlarda sinirlediğimi cümlenin sonuna koyduğum noktadan anlıyomuş (ve düşündüm gerçekten öyle)zeytinli açmayı hiç bi yerde yemek tek bi pastane hariç böylee bir sürü ayrıntıyı anlatmış beni ne kadar iyi tanıyormuş çok şaşırdım
sonra beraber çektiğimiz 2 video izledikve günüm bitti biraz önce beni eve bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?