Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

babanın tepkisi iyi olmuş :) senden duymak isterim demiş bi de :) daha ne olsun darısı bana ben de böyle söylerim inşallah :)

çok romantiksiniz ya güzel bir süpriz olmuş :) sizin gibi romantik çiften de böyle bir süpriz beklenirdi :) bu mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah
Amin canım inşallah hep böyle devam ederiz
babanın tepkisi iyi olmuş :) senden duymak isterim demiş bi de :) daha ne olsun darısı bana ben de böyle söylerim inşallah :)

Ayy görsen halimizi babamla karşılıklı oturuyoduk annemde çaprazımızda biz birbirimize bakıyoruz babamla donduk kaldık annemde kıss kıss gülüyor
Söylersin canım yaa pat diye söyle şoka girdikleri için bi tepki veremiyorlar

annenin söylemesi de iyi olmuş pat diye şimdiden alıştırır :) benim de mi öyle yapmam lazım ne :annem çıtlatsın arada :)

Kızlar markafoni yada trendyoldan alışveriş yapanınız var mı?
Bazen ciddi indirimler oluyor bir iki defa gördüm çok pahalı şeyler 14 liradan başlayan fiyatlarla

annenin söylemesi de iyi olmuş pat diye şimdiden alıştırır :) benim de mi öyle yapmam lazım ne :annem çıtlatsın arada :)

kesinlikle doğru yol bu canım anneler bu iş için ideal ben kendim söyliycekktim ama şimdi düşünmüyordum annem saolsun

Bazen ciddi indirimler oluyor bir iki defa gördüm çok pahalı şeyler 14 liradan başlayan fiyatlarla

ben alıyorum canım tavsiye ederim :) buarada babana söylenenlere ve sevdiğinin yaptıklarını çk beğendim allah mesut etsinnnn canım

markafoni yi takip ediyorum çok güzel şeyler var çeyizlik :) ama hiç almadım cesaret edemedim herhalde :)

ben alıyorum canım tavsiye ederim :) buarada babana söylenenlere ve sevdiğinin yaptıklarını çk beğendim allah mesut etsinnnn canım
amin canım hepimizi inşallah bu ay bütçem kısıtlı kitap filan alcamda:26: bayadır takip ediyorum çok güzel şeyler varda daha önce hiç almadım bi miktar biriktirsem o büyük indirimler bi sürü şey alırım heralde
ben de bu yoldan gitmeliyim öyleyse =)
kesinlikle tavsiye ediyorum
markafoni yi takip ediyorum çok güzel şeyler var çeyizlik :) ama hiç almadım cesaret edemedim herhalde :)

bende takip ediyorumda hala almak nasip olmadı

çoğu kız babasına söylemekten utanır, korkar. Senin baban da bu konuda gayet anlayışlıymış. Benim babam da küçüklüğümden beri başkasından duyacağıma senden duyayım derdi. Ve ben erkek arkadaşımı ilk babama söyledim, o akşam da ayrıldık Neyse ki yine beraberiz ve ben yine ilk babama söyledim, anneminse 5 6 ay sonra sevgililer gününde haberi oldu

ben de bir gün alacam ama ne zaman bilmiyorum=)

sen utanmadın mı babana söylerken ben utanıyorum ve korkuyorum iyi cesaretmiş sendeki de :)

ilk lise sonda söylemiştim ama şaka gibi bi durumdu
lise hayatım boyunca peşimde koşan bi çocuk vardı
mezuniyette çocukla resim çektirmişim dans etmişim tabi hiç hatırlamıyorum oo gece çok fenaydı neyse benim 2 yakın arkadaşım var face şifrelerimi filan biliyolar çocukla dalga geçcez diye ilşkisi var yapıyolar sonra çocuk geceki resimlerimizi filan koyuyor.. bunudsa kuzenim görüyor ama 28 yaşında adam babamdan korkmam ondan korkarım abilik yaptı bana neyse bu görüyo resimleri yorumları filan eve bi geldi tuttu beni kolumdan doğru odaya kapattı kızdı biraz babana söyliycem dediii ayy benim paçalarım bir tutuştuuu
napsam napsam diye düşünüyorum ben söylerim sen söyleme filan dedim neyse akşam oldu herkesi eve topladım 2 kuzenim 2 halam bi komşumuzun kızı annem kardeşim filan
söyledim babama biri var dedim adam evden çıktı gitti sonra aradı gelirken ne alıyım ne stresten bütün gün bişey yememişsindir dedi
herkesi eve toplama nedenimde babam bana saldırır filan diye nasıl abarttım bu kadar olayın üstüne terk etti o çocuk beni sanki ortada bişey varmış gibi:)

Son düzenleme:

aynen canım gzel indirimler var ben geçen gün dıaşrda beğendim bir banyo takımını 60tl ye aldım çokçok uyguna geldi. normal sitede 80 tl idi gnc indirimi vardı 20lira kargo ila 66 gibi bişey ödedim. mağazada ise 150 liraydı :)

sen utanmadın mı babana söylerken ben utanıyorum ve korkuyorum iyi cesaretmiş sendeki de :)

Sonradan öğreneceğine yol yakınken söyleyeyim alışsın dedim, iyi ki de söylemişim işler ciddiye binince daha zor oluyor. Babam tabi tepki gösterdi başkasını bulamadın mı bula bula o adamın oğlu mu diye

en basitinden bende baharat takımı begenmiştim 80 liraydı sitedi bi gördüm 15 lira o an dedim ki işte benim aradığım altın madeni burası

babanın tepkiside harikaymış

Çocuk kendi kendine gelin güvey olmuş desene benim de babamdan çok halamın kocası tepki gösterdi ona ne oluyorsa, babam da ben sana güveniyorum kimse birşey diyemez dedi

:) süper tepki göstermiş :) zamanı gelince iyice kabullenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…