en basitinden bende baharat takımı begenmiştim 80 liraydı sitedi bi gördüm 15 lira o an dedim ki işte benim aradığım altın madeni burası
:) süper tepki göstermiş :) zamanı gelince iyice kabullenir :)
anladım canım =) inşallah zamanı gelince ben de bu şekilde anlatabiliriim =)
4,5 yıl oldu zaten artık kabullendi
oo baya olmuş ben yeni sandıım:)
rica ederim canım :) ha bak sen de şeker hamurlu kurabiyelerin tarifini versene ben de onları deneyecem :)
http://www.leylaninkahvedukkani.com/2011/10/ilk-kez-deneyecekler-icin.html canım ben buradan bakarak yaptım malzemelere ve yapılısa, ama o sayıya uymadım ben, güzel anlatmış burdan dene sende bakalım nasıl olcaka :):)
ayrıntılı anlatmış burda deneyecem ilk fırsatta canım saol:)
Yok canım baya uzun süredir beraberiz
maşallah allah bozmasın hiç =)
kızlar şimdi benim aklımı kurcalayan bi durum var
çeyiz için bi liste hazırlayıp almaya başlıycam önce para biriktirip tencere seti çatal kaşık bıçak seti misafir için su seti filan mı alsam yoksa bunları en sona bırakıp her ay ufak tefek bişeyler mi alsam kendime en sona onlar kalsa da babam alır artık çok yük olmadan kısa yoldan halletmek istiyorum bu kısmı elimden geldiği kadar:44:
Modası geçmeyecek şeyler alabilirsin, sonradan keşke bunu almasaydım diyeceğin şeyler. Çok da yardımcı olamadım amaçok desenli olmayan su takımları olabilir mesela ben jumbonun cam ürünlerini beğeniyorum
öyle çok çiçekli böcekli şeylerden uzak durmaya çalışacağıımdanasıl başarırım bilmiyorum ama küçük parçaları alıp diğerlerini sonra mı alıyım çok pahalılar yaa onlar için para biriktirmeye ömrüm yetmez
kızlar şimdi benim aklımı kurcalayan bi durum var
çeyiz için bi liste hazırlayıp almaya başlıycam önce para biriktirip tencere seti çatal kaşık bıçak seti misafir için su seti filan mı alsam yoksa bunları en sona bırakıp her ay ufak tefek bişeyler mi alsam kendime en sona onlar kalsa da babam alır artık çok yük olmadan kısa yoldan halletmek istiyorum bu kısmı elimden geldiği kadar:44:
evet güzel bi liste hazırlıyım böyle yapıyım en iyisiOkurken küçük parçalar almak daha mantıklı tabi
canım bence tencere yemek seti gibi seyleri sona bırak, küçük seyler alabilirsin nevresim takımları, havlular, v.s büyük seyleri daha sonra al, ben oyle düşünüyorum.
evet güzel bi liste hazırlıyım böyle yapıyım en iyisi
4 tane nevresim takımım var 1 tanede saten 2 pike takımı annem artık yeter diyoaslında ben ne var ne yok toparlasam buraya yazsam siz bu yeter bundan 1 tane daha olabilir filan deseniz sanki benim işim daha kolay olur
o zman oyle yapalım canım, sen aldıklarını yaz biz sana diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?