Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden :) menü gayet güzel özenle düşünmüşsün herşeyi :) bundan sonrası için herşey güzel ilerler inşallah ben bile okurken heyecanlandım bir an önce bu günlerin gelmesini istiyorum:) senin deneyimlerinden faydalanacaz :)aklına takılan bişeyi bize danışabilirsin burdayız :)
babanı nasıl ikna ettin yani nasıl açtınız konuyu onu merak ettim =)

Son düzenleme:

Evet ya senelerce bekleniyor bizde bekliyoruz kısmetse resmen 8.seneye girmemize 1 ay varken yapacağız sözü inşallah görebiliriz o günleri
Hemen tecrübelerinle bizi aydınlat canım cumartesi merakla bekliyorum sen anca pazar anlatırsın bize sevgilin gidince babanla konuşursunuz büyük ihtimal amin canım hepimizin başına inşallah :)

canım bekliyoruz hepsini an an :)

Şu tutkalı bulursam bende deneyeceğim teşekkür ederim tatlım

ben geldimmm ben geldimmmmm
hemde evlendim
harika bi gün geçirdik kızlar sabah buluştuk eminönünde kahvaltı yaptık ordan kabataşa gittik şansımıza sabah hava güzeldi
küçük bi tekneye bindik biraz açıldık tabi ben bişey anlamadım kaptan kılıklı adam nikahımızı kıydı o an tam komediydi benim elimde gelin buketi beyaz şal başımda herşey hem çok komikti hem çok güzeldi
ordan geri döndük bi gelin arabasına şapşal arabasını ciddi ciddi süsletmiş
çemberlitaş sinemaları var hemen tramvay duragının karşısında kocaman salonları var ama her zaman boş
neyse ben film izliycez sanıyorum kocaman ekranda bizi gördüm ayyy o an nasıl utandım anlatamam
önce kendini anlatmış sonra beni... ama uzun uzun mesela mesajlarda sinirlediğimi cümlenin sonuna koyduğum noktadan anlıyomuş (ve düşündüm gerçekten öyle) zeytinli açmayı hiç bi yerde yemek tek bi pastane hariç böylee bir sürü ayrıntıyı anlatmış beni ne kadar iyi tanıyormuş çok şaşırdım
sonra beraber çektiğimiz 2 video izledik ve günüm bitti biraz önce beni eve bıraktı

evlendin miiiiiiiiiiiiiiiiii sembolik mi :)

Teşekkür ederim canım :) inşallah güzel ilerler buradan bütün deneyimlerimi paylaşıcam sizinle darısı başına alıma gelenleri de soracağım tek yer burası :) babamı ikna etmemiz çok zor oldu canım yaa babam bu konularda öyle sertti ki biz beş senedir birlikteyiz tanıştığımızda ben lise ikinci sınıftaydım sevgilim üni ikinci sınıfta. babamın hep dediği şey hayatında erkek arkadaş olunca okul hayatı biter cümlesiydi sınav zamanı geldi ve ben Türkiye'de hatırı sayılır bir üniye dereceyle girdim. Şu an üçüncü sınıfım sevgilim de sosyal bilgiler öğretmeni atandı benim memleketime kadrolu oldu çok şükür. babama sürekli baskı yaptık baba artık tanışma söz olsun falan diye garibim sonunda dayanamadı gelsin erkek arkadaşın tanışalım dedi sanırım artık büyüdüğümün farkında :) biz babama şap diye söylemedik canım 3 senedir hep laf arasında belli etmeye çalıştık. Böyle gerçekleşti bu aşama =)

İnşallah canım aynen pazar günü yazarım neler olduğunu ayy sonradan babamla konuşmak da çok heyecanlı olur utanırım çok dua edin bana :18:

nası yaniiii ön provamı yaptınız ayhh süper olmuş ya cok romantik ee yüzükte olsa evlenme teklifi yani?

ay tatlım güzel olmuş bence seni anlatması çok güzel
evlenme olayına çok güldüm şimdiden hayırlısı olsun diyelim

evlendin miiiiiiiiiiiiiiiiii sembolik mi :)
sembolik tabi kaptan kılıklı adamın kıydığı nikahtan nolur
nası yaniiii ön provamı yaptınız ayhh süper olmuş ya cok romantik ee yüzükte olsa evlenme teklifi yani?
hem romantikti hem çok komikti baya evlendik evlenme teklifini geçen mayıs ayında almıştım o zamanda 3 aydır beraberdik
ay tatlım güzel olmuş bence seni anlatması çok güzel
evlenme olayına çok güldüm şimdiden hayırlısı olsun diyelim

amin canım evet anlatması çok hoşuma gitti o kadar ayrıntılara takılmış ki

woooww her şey mükemmel teknede nikah ve gelin arabası fikrine bayıldım :)
Ekranda sizi anlatması zaten çok güzel :)
Allah bozmasın canım

ayy çok romantik yaaa ne güzel ilk nikahınız kıyılmış

İnşallah canım aynen pazar günü yazarım neler olduğunu ayy sonradan babamla konuşmak da çok heyecanlı olur utanırım çok dua edin bana :18:

Her şey güzel olacak canım zaten tanıştıktan sonra gerisi gelir bence rahatlarsın tanışma anını atlattıktan sonra :)

canım tebrik ederimi ilk anı atlatmıssın işte, ee olacak o kadar heyecan ama gecer bence,

Ne güzel canım yavaş yavaş heyecanı atlatırsın bizde sunum yaparken bende çok heyecanlanıyorum
Senin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var

Yapa yapa geciyor heyecan, ben geçen sene bir dönemde 19 sunum yaptim haliyle sunuma alışmıştım kendi sınıfımda ama yeni nesil çok fena.. Biz oturur uslu uslu ders dinlerdik, bunlar birer canavar =D insan kendini büyümüş hissediyor
teşekkür ederim canım beğenmeniz beni ayrı bir mutlu etti :)

çok mu heyecan yaptın anlatırken:) öğretmen adayı mısın :)

Evet ins ingilizce ögr. olacagim=) ilk defa bir okulda ögrencilere hic bilmedikleri bi konuyu anlatmak beni heyecanlandirdi, ama cok sürmedi =D

ayyy biraz önce annem babama ne dese beğenirsiniz kızlar
kardeşimden okuldan filan bahsediyorduk babam bana senin planların ne kızım dedi okuldan filan bahsettim bende eee başka? dedi babam annemde bi anda konu açılmışken kızımızın doğum gününde söz planlıyorlar yani ağustos sonu gibi misafirlerimiz olacak kısmetse dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…