- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 35
Kızlar hep sevgilimin askerden gelmesini bekliyorduk ya sonunda hayallerimize bir bir yaklaşıyoruz çok şükür bu cumartesi günü sevgilim babamla tanışmak için akşam yemeğine bize geliyorannemle kız kardeşimle menüyü ve oturma planını hazırladık sevgilim çekinmeden yemek yiyebilsin diye babam karşına oturmaz diye düşündük planı öyle hazırladık Menüye gelince bunları yapacağız:
Çorba: prensimin çok sevdiği bize has olan kıymalı şehriyeli bir çorba
Acılı ezme
Kıymalı kol böreği
Yeşil salata
çarliston biber sapından gül yapıcam dekoratif olsun diye
Sulu yemek: tavuklu mantarlı bir yemek yapacağız
Alt tabağa da: et kızartması, pilav ve patates püresi
tatlı olarak da: çilekli pasta, kardeşimin çok güzel yaptığı Rafaello ve benim yapacağım drajeler olacak. Sevdiğim tatlı yapmayın ben tatlı alacam dedi ama biz yine de pasta yapalım dedik sevgilimin getirdiklerini de yanına koyup servis ederiz diye düşündük :) şimdi bana fikir verirseniz sevinirim bu menü nasıl? sevgilimin geldiğinde yapması gereken bir şeyler var mı bir de ben nasıl davranmalıyım neler yapmam gerekiyor çok heyecanlıyım içim hüpür hüpür ediyor geceleri uyuyamıyorum vallahi sevgilim de aynı durumdaymışyardımlarınızı bekliyorum canlarım
amin canım sonunda bu günleri de gördük az beklemedik bu günleri görebilmek için
menüyü beğenmene sevindim tatlım valla ben çok heyecanlanıcam o akşam biliyorum ama belli etmemeye çalışıcam artık napalım konuşarak heyecanımı bastırmaya çalışıcamo zaman tanışma gününden sonra ben size tecrübelerimi anlatırım darısı sizin de başınıza özgecim
amin canım inşallah güzel temennilerin için çook teşekkür ederim:) ben o gün sakin olabilecek miyim çok merak ediyorum sanki sevgilim bize değil de ben onlara tanışmaya gidiyormuşum gibi heyecanlıyımo gün neler yaşadığımızı paylaşacağım burada inşallah bayılmazsam heyecandan aklıma takılan birşey olursa da danışacağım tek kişi sizlersiniz
evet canım şimdilik yeni bunlar daha hiçbişeyini yapmadan sizlere göstermek istedim :)
anlatıyım tabi ki canım :)
dekupaj tutkalı
desenli peçete
fırça
sabun
sabunları alıyoruz üstündekileri yazıları kazıdım.
daha sonra sabunun üstüne tutkal sürdüm .
peçete üç katlı oluyor ya onun katını ayırıyoruz .ilk katı yani desen olanı alıp yapıştırıyoruz.
üstüne yavaş hareketlerle tekrar tutkal sürüyoruz yırtmadan yapmamız lazım :)
bulanık gözükebilir o kuruyunca geçiyor
sonra kuruyunca süslüyoruz işte:)
ben geldimmm ben geldimmmmm
hemde evlendim
harika bi gün geçirdik kızlar sabah buluştuk eminönünde kahvaltı yaptık ordan kabataşa gittik şansımıza sabah hava güzeldi
küçük bi tekneye bindik biraz açıldık tabi ben bişey anlamadım kaptan kılıklı adam nikahımızı kıydıo an tam komediydi benim elimde gelin buketi beyaz şal başımda herşey hem çok komikti hem çok güzeldi
ordan geri döndükbi gelin arabasına şapşal arabasını ciddi ciddi süsletmiş
çemberlitaş sinemaları var hemen tramvay duragının karşısında kocaman salonları var ama her zaman boş
neyse ben film izliycez sanıyorum kocaman ekranda bizi gördümayyy o an nasıl utandım anlatamam
önce kendini anlatmış sonra beni... ama uzun uzun mesela mesajlarda sinirlediğimi cümlenin sonuna koyduğum noktadan anlıyomuş (ve düşündüm gerçekten öyle)zeytinli açmayı hiç bi yerde yemek tek bi pastane hariç böylee bir sürü ayrıntıyı anlatmış beni ne kadar iyi tanıyormuş çok şaşırdım
sonra beraber çektiğimiz 2 video izledikve günüm bitti biraz önce beni eve bıraktı
Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden :) menü gayet güzel özenle düşünmüşsün herşeyi :) bundan sonrası için herşey güzel ilerler inşallah ben bile okurken heyecanlandım bir an önce bu günlerin gelmesini istiyorum:) senin deneyimlerinden faydalanacaz :)aklına takılan bişeyi bize danışabilirsin burdayız :)
babanı nasıl ikna ettin yani nasıl açtınız konuyu onu merak ettim =)
Evet ya senelerce bekleniyor bizde bekliyoruz kısmetse resmen 8.seneye girmemize 1 ay varken yapacağız sözü inşallah görebiliriz o günleri
Hemen tecrübelerinle bizi aydınlat canım cumartesi merakla bekliyorum sen anca pazar anlatırsın bize sevgilin gidince babanla konuşursunuz büyük ihtimal amin canım hepimizin başına inşallah :)
hemde evlendim
harika bi gün geçirdik kızlar sabah buluştuk eminönünde kahvaltı yaptık ordan kabataşa gittik şansımıza sabah hava güzeldi
küçük bi tekneye bindik biraz açıldık tabi ben bişey anlamadım kaptan kılıklı adam nikahımızı kıydıo an tam komediydi benim elimde gelin buketi beyaz şal başımda herşey hem çok komikti hem çok güzeldi
çemberlitaş sinemaları var hemen tramvay duragının karşısında kocaman salonları var ama her zaman boş
neyse ben film izliycez sanıyorum kocaman ekranda bizi gördümayyy o an nasıl utandım anlatamam
önce kendini anlatmış sonra beni... ama uzun uzun mesela mesajlarda sinirlediğimi cümlenin sonuna koyduğum noktadan anlıyomuş (ve düşündüm gerçekten öyle)zeytinli açmayı hiç bi yerde yemek tek bi pastane hariç böylee bir sürü ayrıntıyı anlatmış beni ne kadar iyi tanıyormuş çok şaşırdım
sonra beraber çektiğimiz 2 video izledikve günüm bitti biraz önce beni eve bıraktı
hemde evlendim
sembolik tabi kaptan kılıklı adamın kıydığı nikahtan nolurevlendin miiiiiiiiiiiiiiiiiisembolik mi :)
hem romantikti hem çok komiktinası yaniiii ön provamı yaptınızayhh süper olmuş ya cok romantik ee yüzükte olsa evlenme teklifi yani?
ay tatlım güzel olmuş bence seni anlatması çok güzel
evlenme olayına çok güldüm şimdiden hayırlısı olsun diyelim
hemde evlendim
woooww her şey mükemmel teknede nikah ve gelin arabası fikrine bayıldım :)
Ekranda sizi anlatması zaten çok güzel :)
Allah bozmasın canım
hemde evlendim
Amin canım inşallah hepimizin masalı mutlu sonla biter
İnşallah canımaynen pazar günü yazarım neler olduğunu ayy sonradan babamla konuşmak da çok heyecanlı olur utanırım çok dua edin bana :18:
Her şey güzel olacak canım zaten tanıştıktan sonra gerisi gelir bence rahatlarsın tanışma anını atlattıktan sonra :)
canım tebrik ederimi ilk anı atlatmıssın işte, ee olacak o kadar heyecan ama gecer bence,
Ne güzel canım yavaş yavaş heyecanı atlatırsın bizde sunum yaparken bende çok heyecanlanıyorum
Senin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var
teşekkür ederim canım beğenmeniz beni ayrı bir mutlu etti :)
çok mu heyecan yaptın anlatırken:) öğretmen adayı mısın :)
ayy çok romantik yaaa ne güzel ilk nikahınız kıyılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?