- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
aynen kırmızı kırmızı iç açıyor yastıklarımızpembeler bizimkilerin taklidi
Guriçkimi ney kız ilahi..
Senin matias gibi işte
Yüreğim demek canım :)
Allah mululuğunuzu daim etsin kuzum..
Amiiinn sizin de
Peki matias ne ?
Matias Delgado Futbolcu adı..
Eski Beşiktaşlı idolümüz..
kızlarrrrrmalzemeleri alıp sonunda sabunları deneme fırsatım oldu haftasonu =) bunlar sadece denemelik oldu pek beğenemedim ama üstüne kurdele yapacaktım beceremedim böyle kaldı :44:daha ilerletirsem güzel şekilde süsleyebilirim:121: eğlenceli bir işmiş :) sizin sabun yapımına fikirlerinizi alabilir miyim ne gibi farklı şeyler yapabilirim ki?
Eki Görüntüle 1006322
Eki Görüntüle 1006323
Eki Görüntüle 1006324
Eki Görüntüle 1006325
kızlarrrrrmalzemeleri alıp sonunda sabunları deneme fırsatım oldu haftasonu =) bunlar sadece denemelik oldu pek beğenemedim ama üstüne kurdele yapacaktım beceremedim böyle kaldı :44:daha ilerletirsem güzel şekilde süsleyebilirim:121: eğlenceli bir işmiş :) sizin sabun yapımına fikirlerinizi alabilir miyim ne gibi farklı şeyler yapabilirim ki?
Eki Görüntüle 1006322
Eki Görüntüle 1006323
Eki Görüntüle 1006324
Eki Görüntüle 1006325
Kızlar hep sevgilimin askerden gelmesini bekliyorduk ya sonunda hayallerimize bir bir yaklaşıyoruz çok şükür bu cumartesi günü sevgilim babamla tanışmak için akşam yemeğine bize geliyorannemle kız kardeşimle menüyü ve oturma planını hazırladık sevgilim çekinmeden yemek yiyebilsin diye babam karşına oturmaz diye düşündük planı öyle hazırladık Menüye gelince bunları yapacağız:
Çorba: prensimin çok sevdiği bize has olan kıymalı şehriyeli bir çorba
Acılı ezme
Kıymalı kol böreği
Yeşil salata
çarliston biber sapından gül yapıcam dekoratif olsun diye
Sulu yemek: tavuklu mantarlı bir yemek yapacağız
Alt tabağa da: et kızartması, pilav ve patates püresi
tatlı olarak da: çilekli pasta, kardeşimin çok güzel yaptığı Rafaello ve benim yapacağım drajeler olacak. Sevdiğim tatlı yapmayın ben tatlı alacam dedi ama biz yine de pasta yapalım dedik sevgilimin getirdiklerini de yanına koyup servis ederiz diye düşündük :) şimdi bana fikir verirseniz sevinirim bu menü nasıl? sevgilimin geldiğinde yapması gereken bir şeyler var mı bir de ben nasıl davranmalıyım neler yapmam gerekiyor çok heyecanlıyım içim hüpür hüpür ediyor geceleri uyuyamıyorum vallahi sevgilim de aynı durumdaymışyardımlarınızı bekliyorum canlarım
bence ilk sefer için çok da güzel olmuş, yapa yapa daha da geliştirirsin kendini ve tülle fln çok hoş olur kolay gelsin..
kızlaar ben bugün ilk defa ders anlattım, nasıl heyecanlandım anlatamam:78: ama çok güzel geçti ders, bir de ben tahtada dikilip kalmasaydım çok daha güzel olacaktı artık kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım
bence ilk sefer için çok da güzel olmuş, yapa yapa daha da geliştirirsin kendini ve tülle fln çok hoş olur kolay gelsin..
kızlaar ben bugün ilk defa ders anlattım, nasıl heyecanlandım anlatamam:78: ama çok güzel geçti ders, bir de ben tahtada dikilip kalmasaydım çok daha güzel olacaktı artık kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım
Kızlar hep sevgilimin askerden gelmesini bekliyorduk ya sonunda hayallerimize bir bir yaklaşıyoruz çok şükür bu cumartesi günü sevgilim babamla tanışmak için akşam yemeğine bize geliyorannemle kız kardeşimle menüyü ve oturma planını hazırladık sevgilim çekinmeden yemek yiyebilsin diye babam karşına oturmaz diye düşündük planı öyle hazırladık Menüye gelince bunları yapacağız:
Çorba: prensimin çok sevdiği bize has olan kıymalı şehriyeli bir çorba
Acılı ezme
Kıymalı kol böreği
Yeşil salata
çarliston biber sapından gül yapıcam dekoratif olsun diye
Sulu yemek: tavuklu mantarlı bir yemek yapacağız
Alt tabağa da: et kızartması, pilav ve patates püresi
tatlı olarak da: çilekli pasta, kardeşimin çok güzel yaptığı Rafaello ve benim yapacağım drajeler olacak. Sevdiğim tatlı yapmayın ben tatlı alacam dedi ama biz yine de pasta yapalım dedik sevgilimin getirdiklerini de yanına koyup servis ederiz diye düşündük :) şimdi bana fikir verirseniz sevinirim bu menü nasıl? sevgilimin geldiğinde yapması gereken bir şeyler var mı bir de ben nasıl davranmalıyım neler yapmam gerekiyor çok heyecanlıyım içim hüpür hüpür ediyor geceleri uyuyamıyorum vallahi sevgilim de aynı durumdaymışyardımlarınızı bekliyorum canlarım
valla bu menü benimde aklımı kurcalıyorşimdilik karar verdiğimi yazıyım ben
Başlangıç mercimek çorbası
zeytinyağle çeşidi =sarma
ara sıcak=içli köfte ve sodalı börek
ara soğuk=yoğurtlu havuç yada kabak kızartması
ana yemeklerim sebzeli tavuk sarma hünkar begendi (patlıcan bohçada olabilir) üzümlü pilav
salata=mevsim salatası
tatlıyı henüz biliyorum
ohh şükür aramızdan biri bu işlere girişti artık diyerek hayırlı olsun devamı su gibi gelsin geçsin inşallah nazar değmesin diyorum
ben menüyü beğendim canım bol çeşit doyurucu güzel bir menü olmuş sevdiğine göre hazırlanmış her şey :)
Öncelikle sen sakin olmalısın ki sevgilinin de heyecanı biraz yatışsın diyeceğim ama heyecanlanmamak elde değil ya canım hiç bilmiyorum ki sevgilin nasıl davransın ne yapmalı vallahi biz senden öğreneceğiz :)
Ayy çok heyecanlı ya off bende istiyorum okurken bile ah ah biz ne zaman böyle olacağız dedim yani.
ayyy ne güzeli allah tamamını cok cok güzel getirsin inşallah,
canım bence menü tam yerinde hem ceşitli hem sevdiğinin de zevkine göre, sen sakin olmaya calış bence zor olacak ama, erkek arkadasına destek olman lazım cunku onun için daha da zor o akşam
haberlerini ve gelişmeleri bekliyoruz bizde, aklına takılan birsey olursa buradayız
hayırlı olsun canıminş kolaylıkla atlattırsınız ikinizde herşey mükemmel gözüküyor
canım bende cok begendim, tülle süsleyince çok güzel olur, iki tarafınada da yap bence, yaptıkça elin alısır zaten,
ya bnde merak ettim denemek istiyorum anlatır mısın nasıl yaptıgını
iki tarafına yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?