Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bence ilk sefer için çok da güzel olmuş, yapa yapa daha da geliştirirsin kendini ve tülle fln çok hoş olur kolay gelsin..

kızlaar ben bugün ilk defa ders anlattım, nasıl heyecanlandım anlatamam :78: ama çok güzel geçti ders, bir de ben tahtada dikilip kalmasaydım çok daha güzel olacaktı artık kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım

canım bende cok begendim, tülle süsleyince çok güzel olur, iki tarafınada da yap bence, yaptıkça elin alısır zaten,
ya bnde merak ettim denemek istiyorum anlatır mısın nasıl yaptıgını

ayyy ne güzeli allah tamamını cok cok güzel getirsin inşallah,
canım bence menü tam yerinde hem ceşitli hem sevdiğinin de zevkine göre, sen sakin olmaya calış bence zor olacak ama, erkek arkadasına destek olman lazım cunku onun için daha da zor o akşam

haberlerini ve gelişmeleri bekliyoruz bizde, aklına takılan birsey olursa buradayız

canım tebrik ederimi ilk anı atlatmıssın işte, ee olacak o kadar heyecan ama gecer bence,

Ne güzel canım yavaş yavaş heyecanı atlatırsın bizde sunum yaparken bende çok heyecanlanıyorum
Senin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var

hayırlı olsun canım inş kolaylıkla atlattırsınız ikinizde herşey mükemmel gözüküyor

güzelmiş tatlıya karar verirsin daha tatlı bulmak kolay

amin canım sonunda bu günleri de gördük az beklemedik bu günleri görebilmek için
menüyü beğenmene sevindim tatlım valla ben çok heyecanlanıcam o akşam biliyorum ama belli etmemeye çalışıcam artık napalım konuşarak heyecanımı bastırmaya çalışıcam o zaman tanışma gününden sonra ben size tecrübelerimi anlatırım darısı sizin de başınıza özgecim

amin canım inşallah güzel temennilerin için çook teşekkür ederim:) ben o gün sakin olabilecek miyim çok merak ediyorum sanki sevgilim bize değil de ben onlara tanışmaya gidiyormuşum gibi heyecanlıyım o gün neler yaşadığımızı paylaşacağım burada inşallah bayılmazsam heyecandan aklıma takılan birşey olursa da danışacağım tek kişi sizlersiniz

teşekkür ederim canım beğenmeniz beni ayrı bir mutlu etti :)

çok mu heyecan yaptın anlatırken:) öğretmen adayı mısın :)

Son düzenleme:
canım bende cok begendim, tülle süsleyince çok güzel olur, iki tarafınada da yap bence, yaptıkça elin alısır zaten,
ya bnde merak ettim denemek istiyorum anlatır mısın nasıl yaptıgını

evet canım şimdilik yeni bunlar daha hiçbişeyini yapmadan sizlere göstermek istedim :)
anlatıyım tabi ki canım :)

dekupaj tutkalı
desenli peçete
fırça
sabun

sabunları alıyoruz üstündekileri yazıları kazıdım.
daha sonra sabunun üstüne tutkal sürdüm .
peçete üç katlı oluyor ya onun katını ayırıyoruz .ilk katı yani desen olanı alıp yapıştırıyoruz.
üstüne yavaş hareketlerle tekrar tutkal sürüyoruz yırtmadan yapmamız lazım :)
bulanık gözükebilir o kuruyunca geçiyor
sonra kuruyunca süslüyoruz işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…