Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

o kadar da az değilmiş canım bizim düğünümüze yaklaşık 1.5 sene gibi bir zaman var biz şimdiden misafir yemek kahvaltı takımlarımı günlük yemek takımlarımızı yatak örtülerimizi bardak takımlarımızı çatal bıçakları falan aldık bence seçimlerini doğru yaparsan uzun süre aldığın şeyleri modası geçmez diye düşünüyorum. ben de mesela daha alacağımız ev ve haliyle banyosu tam olarak belli olmadığı için havlu banyo takımı gibi şeyler almayı düşünmüyorum çünkü havlularımla banyon ve aksesuarlarım uyumlu olsun istiyorum. Sen de tabaklarını bardaklarını falan artık alabilirsin bence

bizim ev belli olduğu için banyoyu filan biliyorum canım zaten öyle çok renkli şeyleri sevmiyorum daha sadece olucak herşeyim...
mutfak eşyaları üzerinden hareket ediyim diye düşünüyorum küçük küçük ama birikince çok para tutuyor

o zaman havlularını falan da al canım :) mutfak eşyaları gerçekten çok tutuyo biz tek bir yemek takımını 1.500 TL'ye aldık :18:

o zaman havlularını falan da al canım :) mutfak eşyaları gerçekten çok tutuyo biz tek bir yemek takımını 1.500 TL'ye aldık :18:

ayy sorma canım yaa benim yemek takımımda 1.300 tl:18:
bi çatal bıçak kaşık seti begendim 700 tl

ayy sorma canım yaa benim yemek takımımda 1.300 tl:18:
bi çatal bıçak kaşık seti begendim 700 tl

ben de yemek takımlarıma taşlı çatal kaşık bıçak seti almıştık pazarlıkla zar zor 1000 TL ye anlaşabilmiştik adamla düşününce insana çok geliyor da aman napalım canım yaa beğenince güzel güzel sofralar kuralım

tatlım ben ufaklardan basladım anabasları en sona sakladım ama daha zaman var bide öğrenciyim diye gelirim olsaydı bide az zaman olsaydı büyüklerden baslardım heralde sanırım kafanı karıştırdım

Selaammm kızlaaarr :)

selamm canımm

kızlarrr yazdıklarınızın çoğunu okuyamadım ama okuduğum kadarıyla siizin adınıza bile çoook mutlu oldum. inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şey. ben de şu an öğrenciyim üniversite 3. sınıf. 5 buçuk yıllık bi ilişkim var ilk aşkım bizde nasipse seneye onbeş tatilde söz düşünüyoruz ailelerimiz biliyo zaten bir yıldan az kaldı şimdiden çoook heyecanlıyım :)

aman kaç defa alcaz sanki çok paramız olsunda her begendiğimizi alalım
beni demir baş olarak zorlıycak tencere çatal kaşık bıçak bide su seti kaldı alcam ama hepsini alcam

merhabaa hoşgeldin aramıza bende 3. sınıf ögrencisiyim benim ilişkim daha 1 yıllık 3 ekimde söz düşünüyoruz 1 ocak 2015de nişan söz benim doğum günümde nişan sevdiğim doğum gününde olcak inşallah beni bu aralar bi çeyiz telaşı aldı

Son düzenleme:

hoş geldin canım hayırlısı ile olur inş burada bekleyen çok

hoşgeldin canım inşallah hersey istediğin gibi olur bizde senin dediğin tarihte düşünüyoduk ama biraz erteledik bende 2. sınıftayım şu okullar bitsede biran önce hayallerimize kavussak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…