o kadar da az değilmiş canım4 nevresim takımı
1 saten nevresim takımı
2 yorgan (kaz ve yün) yastıklarıyla beraber
2 battaniye
2 dantel masa örtüsü
2 runner takımı peçeteleriyle beraber
2 pike takımı
1 bornoz takımı
100 patik( anneannem sıkıntıdan örüyor)
5 tane dantel yatak takımı (çarşafa geçicek)
2 fiskos örtüsü
1 salon takımı
1 oturma odası takımı
1 yatak odası takımı
10 tane tülbent
20 tane seccade
buraya kadar eksik olarak gördüğüm lifler ve havlular:44:
mutfakda olanlar
1 misafir yemek takımı
1 günlük yemek takımı
1 günlük su takımı
1 günlük çatal bıçak takımı
1 fincan takımı
1 çay takımı
1 bakır cezve takımı
kahvaltı takımı
gördüğünüz gibi dünya kadar eksiğim var
o kadar da az değilmiş canımbizim düğünümüze yaklaşık 1.5 sene gibi bir zaman var biz şimdiden misafir yemek kahvaltı takımlarımı günlük yemek takımlarımızı yatak örtülerimizi bardak takımlarımızı çatal bıçakları falan aldık bence seçimlerini doğru yaparsan uzun süre aldığın şeyleri modası geçmez diye düşünüyorum. ben de mesela daha alacağımız ev ve haliyle banyosu tam olarak belli olmadığı için havlu banyo takımı gibi şeyler almayı düşünmüyorum çünkü havlularımla banyon ve aksesuarlarım uyumlu olsun istiyorum. Sen de tabaklarını bardaklarını falan artık alabilirsin bence
bizim ev belli olduğu için banyoyu filan biliyorum canım zaten öyle çok renkli şeyleri sevmiyorum daha sadece olucak herşeyim...
mutfak eşyaları üzerinden hareket ediyim diye düşünüyorum küçük küçük ama birikince çok para tutuyor
o zaman havlularını falan da al canım :) mutfak eşyaları gerçekten çok tutuyo biz tek bir yemek takımını 1.500 TL'ye aldık :18:
ayy sorma canım yaa benim yemek takımımda 1.300 tl:18:
bi çatal bıçak kaşık seti begendim 700 tl
Selaammm kızlaaarr :)
kızlar şimdi benim aklımı kurcalayan bi durum var
çeyiz için bi liste hazırlayıp almaya başlıycam önce para biriktirip tencere seti çatal kaşık bıçak seti misafir için su seti filan mı alsam yoksa bunları en sona bırakıp her ay ufak tefek bişeyler mi alsam kendime en sona onlar kalsa da babam alır artık çok yük olmadan kısa yoldan halletmek istiyorum bu kısmı elimden geldiği kadar:44:
Selaammm kızlaaarr :)
aman kaç defa alcaz sanki çok paramız olsunda her begendiğimizi alalımben de yemek takımlarıma taşlı çatal kaşık bıçak seti almıştık pazarlıkla zar zor 1000 TL ye anlaşabilmiştik adamla düşününce insana çok geliyor da aman napalım canım yaa beğenince güzel güzel sofralar kuralım
beni demir baş olarak zorlıycak tencere çatal kaşık bıçak bide su seti kaldıtatlım ben ufaklardan basladım anabasları en sona sakladım ama daha zaman var bide öğrenciyim diyegelirim olsaydı bide az zaman olsaydı büyüklerden baslardım heralde sanırım kafanı karıştırdım
selamm canımm
kızlarrr yazdıklarınızın çoğunu okuyamadım ama okuduğum kadarıyla siizin adınıza bile çoook mutlu oldum. inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şey. ben de şu an öğrenciyim üniversite 3. sınıf. 5 buçuk yıllık bi ilişkim var ilk aşkım bizde nasipse seneye onbeş tatilde söz düşünüyoruz ailelerimiz biliyo zaten bir yıldan az kaldı şimdiden çoook heyecanlıyım :)
kızlarrr yazdıklarınızın çoğunu okuyamadım ama okuduğum kadarıyla siizin adınıza bile çoook mutlu oldum. inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şey. ben de şu an öğrenciyim üniversite 3. sınıf. 5 buçuk yıllık bi ilişkim var ilk aşkım bizde nasipse seneye onbeş tatilde söz düşünüyoruz ailelerimiz biliyo zaten bir yıldan az kaldı şimdiden çoook heyecanlıyım :)
selamm canım hoş geldiin :)
hoşgeldin canım inşallah hersey istediğin gibi olur bizde senin dediğin tarihte düşünüyoduk ama biraz erteledik bende 2. sınıftayım şu okullar bitsede biran önce hayallerimize kavussak dimi
selamm canımm
hoş buldum canım biraz geç oldu ama olsun artık :)
ayyy nerelerdesin sen canım yaahoşgeldinn
hoş buldum canım biraz özleteyim kendimi dedim
okul açılınca dersler yordu uykumu düzene sokamadım tatil modun da takılınca her bulduğum fırsatta uyudum o yüzden pek giremedim :)
alışırsın bi kaç güne çok özletme kendini
Özletmem canım :)
Çıkıyorum şimdi derslerim hep erken saatte
İyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?