Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydın =) banyo setin çok güzelmiş her renk banyoyla kullanılır :)

Günaydın =) banyo setin çok güzelmiş her renk banyoyla kullanılır :)

tşk ederim canım :) evet oyüzden beyaz takım aldım banyom ne renk olursa kullanırım diye :) çeyizde 1 er tane gözüksün sonra daha iyilerinide alırız inşallah hepimiz

canım sen bunlarla eksiklerim cok diyorsan biz napalım
bence sıra simdi banyoya gelebilir, yada küçük ev aletlerini almaya başlayabilirsin canım.

Günaydıınnn kızlaaarr nasılsınıızz :)
Günaydın demek için baya geç oldu ama olsun

merhaba hoşgeldin aramıza =)

mutluhatun canım sana bahsettiğim banyo setim nasıl :)Eki Görüntüle 1010705
bayıldım canım bende böyle beyaz istiyorum birazdan bakıcam sitelere ne var ne yok güzel günlerde kullan inşallah
canım sen bunlarla eksiklerim cok diyorsan biz napalım
bence sıra simdi banyoya gelebilir, yada küçük ev aletlerini almaya başlayabilirsin canım.

ip alıcam annem liflerimi örsün ayy bayılıyorum ben liflere
mutfak için ıvır zıvır almaya başlıyım artık diyorum ucuz buldukça her ay bi parça alabilsemde yeter dimi böyle böyle birikir

bu arada herkese günaydın ne kadar akşam olsada

sanada günaydın canım , ben gunu bitirip nerdeyse eve gidecegim ama lifler ve mutfak esyaları guzel fikir bende az once nevresim takımlarına baktım ama almadım , nedense sonra alırım diyorum hep :44:

çok teşekkür ederim canım :) markafoniye banyonuza dair her şey adıyla kampanya gelmişti ordan almıştım. o kampanya uygun oluyor aklında olsun
paspas takımımıda beyaz aldım onuda evkurdan 49a almıştım buarada bana ucuzcu neso dersler herşeyi yarı fiyatına yakalıyorum

sanada günaydın canım , ben gunu bitirip nerdeyse eve gidecegim ama lifler ve mutfak esyaları guzel fikir bende az once nevresim takımlarına baktım ama almadım , nedense sonra alırım diyorum hep :44:
okuldan bu kadar fırsat bulabiliyorum napıyımayy çok yoruldumm o huy bendede var hep sonra sonra diyorum ama öylede güzel oluyo param birikiyo

Oooo seni bu işlerde ustam ilan ediyorum canım
ben şimdilik markafoniyle trendyolu keşfettim bi gözüm kulagım bu sitelerde olucak bu ayda bir miktar kalıyo elime alırım bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…