Günaydın =) banyo setin çok güzelmiş her renk banyoyla kullanılır :)
günaydın kızlarrrrrr
4 nevresim takımı
1 saten nevresim takımı
2 yorgan (kaz ve yün) yastıklarıyla beraber
2 battaniye
2 dantel masa örtüsü
2 runner takımı peçeteleriyle beraber
2 pike takımı
1 bornoz takımı
100 patik( anneannem sıkıntıdan örüyor)
5 tane dantel yatak takımı (çarşafa geçicek)
2 fiskos örtüsü
1 salon takımı
1 oturma odası takımı
1 yatak odası takımı
10 tane tülbent
20 tane seccade
buraya kadar eksik olarak gördüğüm lifler ve havlular:44:
mutfakda olanlar
1 misafir yemek takımı
1 günlük yemek takımı
1 günlük su takımı
1 günlük çatal bıçak takımı
1 fincan takımı
1 çay takımı
1 bakır cezve takımı
kahvaltı takımı
gördüğünüz gibi dünya kadar eksiğim var
iyiyim canım sen nasılsın :)
evet canım okuldalardır biz sabah nöbetçileri
mutluhatun canım sana bahsettiğim banyo setim nasıl :)Eki Görüntüle 1010705
canım çok güzelmiş güle güle kullan :)
Günaydıınnn kızlaaarr nasılsınıızz :)
Günaydın demek için baya geç oldu ama olsun
kızlarrr yazdıklarınızın çoğunu okuyamadım ama okuduğum kadarıyla siizin adınıza bile çoook mutlu oldum. inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şey. ben de şu an öğrenciyim üniversite 3. sınıf. 5 buçuk yıllık bi ilişkim var ilk aşkım bizde nasipse seneye onbeş tatilde söz düşünüyoruz ailelerimiz biliyo zaten bir yıldan az kaldı şimdiden çoook heyecanlıyım :)
Günaydıınnn kızlaaarr nasılsınıızz :)
Günaydın demek için baya geç oldu ama olsun
bayıldım canım bende böyle beyaz istiyorum birazdan bakıcam sitelere ne var ne yok güzel günlerde kullan inşallahmutluhatun canım sana bahsettiğim banyo setim nasıl :)Eki Görüntüle 1010705
canım sen bunlarla eksiklerim cok diyorsan biz napalım
bence sıra simdi banyoya gelebilir, yada küçük ev aletlerini almaya başlayabilirsin canım.
bayıldım canım bende böyle beyaz istiyorum birazdan bakıcam sitelere ne var ne yok güzel günlerde kullan inşallah
ip alıcam annem liflerimi örsün ayy bayılıyorum ben liflere
mutfak için ıvır zıvır almaya başlıyım artık diyorum ucuz buldukça her ay bi parça alabilsemde yeter dimi böyle böyle birikir
bu arada herkese günaydın ne kadar akşam olsada
bayıldım canım bende böyle beyaz istiyorum birazdan bakıcam sitelere ne var ne yok güzel günlerde kullan inşallah
ip alıcam annem liflerimi örsün ayy bayılıyorum ben liflere
mutfak için ıvır zıvır almaya başlıyım artık diyorum ucuz buldukça her ay bi parça alabilsemde yeter dimi böyle böyle birikir
bu arada herkese günaydın ne kadar akşam olsada
okuldan bu kadar fırsat bulabiliyorum napıyımayy çok yoruldummsanada günaydın canım , ben gunu bitirip nerdeyse eve gidecegim amalifler ve mutfak esyaları guzel fikir bende az once nevresim takımlarına baktım ama almadım , nedense sonra alırım diyorum hep :44:
çok teşekkür ederim canım :) markafoniye banyonuza dair her şey adıyla kampanya gelmişti ordan almıştım. o kampanya uygun oluyor aklında olsun
paspas takımımıda beyaz aldım onuda evkurdan 49a almıştımbuarada bana ucuzcu neso dersler herşeyi yarı fiyatına yakalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?