okuldan bu kadar fırsat bulabiliyorum napıyımayy çok yoruldummo huy bendede var hep sonra sonra diyorum ama öylede güzel oluyo param birikiyo
Oooo seni bu işlerde ustam ilan ediyorum canım
ben şimdilik markafoniyle trendyolu keşfettim bi gözüm kulagım bu sitelerde olucak bu ayda bir miktar kalıyo elime alırım bişeyler
:):) yalnız değilmişim, bende markafoni, trendyol takip ediyorum ama almadım hiç,evet uygun oluyor ama magazadan gidip almak daha heyecanlı daha guzel olur diye dusunuyorum
okuldan bu kadar fırsat bulabiliyorum napıyımayy çok yoruldummo huy bendede var hep sonra sonra diyorum ama öylede güzel oluyo param birikiyo
Oooo seni bu işlerde ustam ilan ediyorum canım
ben şimdilik markafoniyle trendyolu keşfettim bi gözüm kulagım bu sitelerde olucak bu ayda bir miktar kalıyo elime alırım bişeyler
bende mağazaları pek sevmiyorum herkes benim bişey almamı bekliyomuş gibi hissediyorumama bu hafta fırsat bulursak sevdiğimle dolaşcaz iddaya girdik o kaybetti bana benim istediğim bişeyi almak zorunda bende çeyiz aldırıyım diyorum
ayyy çok güzel olur hemen mağzalara sitelere koşarızben ucuzları yakaladımmı size hemen burdan haberdar ederimmmm
güzelmiş boyle:) ne aldıracaksın peki ?
olsun tatlım sanada günaydın, görüşemedik bayağıdır, nasılsın napıyorsun
:) günaydın canım :) nasılsınız kızlar bugün :)
ayyy çok güzel olur hemen mağzalara sitelere koşarız
bilmiyorum ki ne aldırsam acaba? English Homedan mutfak seti aldırabilirim herşeyiyle beraberyoksa başka bişey mi aldırsam
mesala şuan madame coco da indirim var cnm ben mutfak önlğü nihale ve eldivei 15 tl gibi bir fiyata aldım.. resimdekinin kremi benim çeyizime eklenmiştirrr
Eki Görüntüle 1011339
ben mutgagım tam takım olsun istiyorum o yüzden gözümü english homea diktim
ama baya ucuza almışsın yine nasıl takip ediyosun magzaları hergün gezmiyosun dimi ben çok üşeniyorumda
yok canım hergün nasıl geziyim çalışıyorum zaten :) sitelerine bakıyorum ve ctesileri geziorum ozaman görünce alıyorum :) ben iki takım aldım 1 i tam takım masa örtüsünden önlğüne herşeyi var onu da linensten 50tlye indirimden almıştım çokçok ucuzdu
bunu ise 3 parça aldım. masa örtüsü ve kalanlarını ise tamamlıcam 2 takımyapmış olcam yani :)
Aaaaa kıskandım
hangi markaları takip ediyorsun söylesene çok merak ettim
daha güzelleri senin olsun inş canım
valla ben taç linens madame coco evkur ve istanbul avm mağazalarını takip ediyorum.. onun dışında mudo ev gereçleri mağazasındanda ucuz şeyler almışlığım var.. birde esse çok uygun oluyor. şuan kırmızı etikette yüzde 50 indirim var ordan mutfak için baya ıvır zıvır almıştımşuan baktımda ne çok şey takip ediyormuşum
english home dan henüz çeyizime 1 iğne bile girmedi o mağazaya gitmek nasip olmadı
onun dışında ise mutlaka internet siterlerini taip eidoyurm gidiorum magazadan canlısını görüorum fiyatında uçuk fark varsa direk sitden alıyorum
ayyy çok güzel olur hemen mağzalara sitelere koşarız
bilmiyorum ki ne aldırsam acaba? English Homedan mutfak seti aldırabilirim herşeyiyle beraberyoksa başka bişey mi aldırsam
evet görüşemiyoruz özlüyorum sizi
iyiyim canım okul ders öyle sen napıyorsun :)
En iyisini yapıyosun üstad ben bu işlerde henüz tücrübesizim
Artık bu markalarda benim kontrolüm altında olcak
english home biraz önce baktımda masa örtüleri peçeteler battaniyeler indirimde bayıldım valla
benim genel arkadaşlarım hep okuldan bu konulardan bahsedemiyorum hepsi kariyer peşinde bu konulara çok uzaklar
ama ben çocukda yapıcam kariyerde
canım az once ENGLİSH Home daydım mutfak takımları cok guzeldi aldırabilrisin, masa örtülerindede %50 indirim var
bende çok konuşamıyorum kimseyle canım benim çevremdeki herkes evlilik aşamasında çalışmaya başlayınca böyle oluyor
annemde bana hem birikim yap hem çeyizini yap der :) benim çok konuşamamın nedeni ise daha net tarihi belirlemedik herşey ağustosta belli olcak oyüzden kimse bak gelin güveyolmuş kendikendine demesin diye söylemem :) annemle erkek arkadşımla alırız
benim sinirimi bozuyolar bugün sevgilimle konuşuyoruz telefonda hemen arkadan bi kızz ayy talia daha çok gençsin niye böyle şeylerle ugraşıyorsun dedi
Bende ona dönüp dedim ki kıskanma ben senin gibi huzur evinde ölmeyi planlamıyorum
O kız çıldırmış gerçekten meslegini zirvede yaşayıp huzurevinde ölcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?