Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

:):) yalnız değilmişim, bende markafoni, trendyol takip ediyorum ama almadım hiç,evet uygun oluyor ama magazadan gidip almak daha heyecanlı daha guzel olur diye dusunuyorum

:):) yalnız değilmişim, bende markafoni, trendyol takip ediyorum ama almadım hiç,evet uygun oluyor ama magazadan gidip almak daha heyecanlı daha guzel olur diye dusunuyorum

bende mağazaları pek sevmiyorum herkes benim bişey almamı bekliyomuş gibi hissediyorum ama bu hafta fırsat bulursak sevdiğimle dolaşcaz iddaya girdik o kaybetti bana benim istediğim bişeyi almak zorunda bende çeyiz aldırıyım diyorum

ben ucuzları yakaladımmı size hemen burdan haberdar ederimmmm

güzelmiş boyle:) ne aldıracaksın peki ?

ben ucuzları yakaladımmı size hemen burdan haberdar ederimmmm
ayyy çok güzel olur hemen mağzalara sitelere koşarız
güzelmiş boyle:) ne aldıracaksın peki ?

bilmiyorum ki ne aldırsam acaba? English Homedan mutfak seti aldırabilirim herşeyiyle beraber yoksa başka bişey mi aldırsam

English Homeda kadınlar gününe özel masa örtülerinde indirim varmış kızlar

bilmiyorum ki ne aldırsam acaba? English Homedan mutfak seti aldırabilirim herşeyiyle beraber yoksa başka bişey mi aldırsam

mesala şuan madame coco da indirim var cnm ben mutfak önlğü nihale ve eldivei 15 tl gibi bir fiyata aldım.. resimdekinin kremi benim çeyizime eklenmiştirrr

mesala şuan madame coco da indirim var cnm ben mutfak önlğü nihale ve eldivei 15 tl gibi bir fiyata aldım.. resimdekinin kremi benim çeyizime eklenmiştirrr

Eki Görüntüle 1011339

ben mutgagım tam takım olsun istiyorum o yüzden gözümü english homea diktim
ama baya ucuza almışsın yine nasıl takip ediyosun magzaları hergün gezmiyosun dimi ben çok üşeniyorumda

ben mutgagım tam takım olsun istiyorum o yüzden gözümü english homea diktim
ama baya ucuza almışsın yine nasıl takip ediyosun magzaları hergün gezmiyosun dimi ben çok üşeniyorumda

yok canım hergün nasıl geziyim çalışıyorum zaten :) sitelerine bakıyorum ve ctesileri geziorum ozaman görünce alıyorum :) ben iki takım aldım 1 i tam takım masa örtüsünden önlğüne herşeyi var onu da linensten 50tlye indirimden almıştım çokçok ucuzdu
bunu ise 3 parça aldım. masa örtüsü ve kalanlarını ise tamamlıcam 2 takımyapmış olcam yani :)

Aaaaa kıskandım
hangi markaları takip ediyorsun söylesene çok merak ettim

Aaaaa kıskandım
hangi markaları takip ediyorsun söylesene çok merak ettim

daha güzelleri senin olsun inş canım

valla ben taç linens madame coco evkur ve istanbul avm mağazalarını takip ediyorum.. onun dışında mudo ev gereçleri mağazasındanda ucuz şeyler almışlığım var.. birde esse çok uygun oluyor. şuan kırmızı etikette yüzde 50 indirim var ordan mutfak için baya ıvır zıvır almıştım şuan baktımda ne çok şey takip ediyormuşum

english home dan henüz çeyizime 1 iğne bile girmedi o mağazaya gitmek nasip olmadı

onun dışında ise mutlaka internet siterlerini taip eidoyurm gidiorum magazadan canlısını görüorum fiyatında uçuk fark varsa direk sitden alıyorum

En iyisini yapıyosun üstad ben bu işlerde henüz tücrübesizim
Artık bu markalarda benim kontrolüm altında olcak
english home biraz önce baktımda masa örtüleri peçeteler battaniyeler indirimde bayıldım valla
benim genel arkadaşlarım hep okuldan bu konulardan bahsedemiyorum hepsi kariyer peşinde bu konulara çok uzaklar
ama ben çocukda yapıcam kariyerde

canım az once ENGLİSH Home daydım mutfak takımları cok guzeldi aldırabilrisin, masa örtülerindede %50 indirim var

bende çok konuşamıyorum kimseyle canım benim çevremdeki herkes evlilik aşamasında çalışmaya başlayınca böyle oluyor

annemde bana hem birikim yap hem çeyizini yap der :) benim çok konuşamamın nedeni ise daha net tarihi belirlemedik herşey ağustosta belli olcak oyüzden kimse bak gelin güveyolmuş kendikendine demesin diye söylemem :) annemle erkek arkadşımla alırız

benim sinirimi bozuyolar bugün sevgilimle konuşuyoruz telefonda hemen arkadan bi kızz ayy talia daha çok gençsin niye böyle şeylerle ugraşıyorsun dedi
Bende ona dönüp dedim ki kıskanma ben senin gibi huzur evinde ölmeyi planlamıyorum
O kız çıldırmış gerçekten meslegini zirvede yaşayıp huzurevinde ölcekmiş

hahahhahaahahah çok iyi cevap vermişşinn canım ama hiç takma bende böyle tipler yüzünden hiç bişeyimi anlatmıyorum nazar değmesinden korkuyorum açıkcası.

bu arada bak burdan mutfak setinin fiyatını topladım tam takım 200tl pahalı sanki ya linens daha uygun gibi ama bu indirimli halimi bilemiyorum tabi
http://www.englishhome.com.tr/AltKategori/4/223_singing-bird-mutfak-seti/index.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…