2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Sağolun kızlar aniden oldu benim doğumum 36+0 da gerçekleşti çok şükür ikimizde iyiyiz:)Umarım hepiniz sağlıcakla alırsınız kucağınıza .....

Duygu nerelerdesin? Nasılsın?

Ah canım ne kadar uzun zaman oldu yazmayalı değil mi bir baktım ki ocaktan beri buraya bakmamışım bakamamışım bile..Çok şükür iyiyiz iki çocukla hayat bir hayli zormuş :)Sen nasılsın canım nasıl bebiş?

Canım benim iyi olduğunuza sevindim. Biz de iyiiyiz bebişe kilo aldırıcam diye kendim alıyorum kiloları. Hamilelikte dort kilo almıştım ne guzel. Buraya yazıyorduk ya belki de diyorum gereksiz abur cubur yemegi önlüyordu burası. Yine yazsak ne guzel olur

Tabii yazalım neden olmasın:)Evet sen hamileliğini ne güzel geçirdin:)4 kilo ile bitirdin demek ne güzel..O da doğumda gitmiştir ama sonrasında mı aldın kuzum?Ben 16 kilo aldım 17.5 verdim:)Bundan sonra yazalım

Tabii yazalım neden olmasın:)Evet sen hamileliğini ne güzel geçirdin:)4 kilo ile bitirdin demek ne güzel..O da doğumda gitmiştir ama sonrasında mı aldın kuzum?Ben 16 kilo aldım 17.5 verdim:)Bundan sonra yazalım
76 ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma gittim ilk bir ay 73 kiloya düştüm sonra tiroid hapımın dozajını değiştirdi Dr kilo almaya başladım 73 ün üstüne. En son tok karnına tartıldığımda 80 çıktı ( tiroid Kontrolü yaptırıcam yine. Yememi içmemi de artırmıştım onları da azaltayım bakAlım. Sen çok iyi vermişsin kiloları. Ekstra bişey yaptın mı?

Ekstra yaptığım tek şey bol su ile protein ağırlıklı beslenmek tok tutması açısından canım...Doğumdan beri hemen hergün et yedim o da hem tok tuttu hemde sütüme yaradı...

Ekstra yaptığım tek şey bol su ile protein ağırlıklı beslenmek tok tutması açısından canım...Doğumdan beri hemen hergün et yedim o da hem tok tuttu hemde sütüme yaradı...
Ben de eskilerin vardır bir bildiği deyip baklavaya şerbete sarıldım. Neyse Zararın neresinden dönersek Karmış yazıcam bundan sonra yediklerimi

Ben de eskilerin vardır bir bildiği deyip baklavaya şerbete sarıldım. Neyse Zararın neresinden dönersek Karmış yazıcam bundan sonra yediklerimi
Yok canım ya baklavayla börekle olmuyor bu iş...Ben illa ki tatlı ise bol kayısı suyu içtim...Belki hazır gıda ama hem sıvı hem şekerli dolayısıyla süte yaradı hemde iştahımı kesti..

Mesela bugün neler yedim paylaşayım

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim kaşar 1 yumurta 3 4 zeytin salatalık domates bir bardak meyve suyu bir kaşık pekmez

Öğlen bir kaşarlı tost yanında meyve suyu

Akşam et sote patatesli bir porsiyon yanında bol roka domates salatası yoğurt

Gece 1 kup meyveli dondurma ve bol su tabi ki gün içinde..

Meyveyle aram yok zorla kayısı yiyorum..

Benim bugun yediklerim
Sabah bir dilim kaşar peyniri nir dilim beyaz peynir, 4 küçük Chery domates, bir Salatalık bir biber 5 yesil zeytin bir kaşık tahinpekmez üç dilim kadar beyaz ekmek ili bardak sütlü çay
Ara bir bardak rezene
Ara bir bardak Ziya dede cayı
Öğle bir çupra fırında yapılmış yağsız, bir tabak kıvırcık maydonoz salatası, üç dilim tam bugday ekmeği
Ara etimek tatlısı
Ara bir bardak rezene Çayı
Ara bir bardak lactamil
Ara bir kaşık Keçiboynuzu pekmezi
Akşam yemeği yiyemedim bu kadar.

Sabah uyanir uyanmaz su sonra bir bardak sut..

Kahvalti; bir adet kasarli boyoz yanina cok acik cay

Ogle yemegi; taze fasulye, cacik

Ara ogun; muz, frambuazli yogurt bir saat ara ile

Aksam; yayla corbasi, makarna

Kapanis yine sut :)) allahtan seviyorumda baymiyor

Merhaba arkadaşlar ALlah nasip ederse bende şubat annesi olacağım... bir sorum olacaktı size şu lays reklamı yüzünden canım fena cipsi istiyo saçma gelio ama çok tatlı yiyolar.. acaba yesem zarar olurmu????

Ayy bende marifet gibi yazmisim ohhh yagli yagli seyleri .. simdileri kepekli ekmek favorim oldu :))

Sabah 07.20 uyanış ve 1 bardak su

Kahvaltı: kaşar, peynir, çeri domates, salatalık, 1 bardak açık çay ve ceyrek ekmek.
2 saat sonra birkaç adet ceviz.
yarım saat sonra 2 adet mandelina.

Öğle:Yarım kase mercimek çorbası, 2 adet köfte, 1 adet tavuk ve pilav.
yanında; közlenmiş patlıcanla yoğurt ve mevsim salatası (somates salatalık marıl)..
1 bardak su.

İkindi: 1 Adet elma olacak.

Akşam: Sadece yeşil mercimek çorbası yicem (çünkü akşam işim var ne bulduysam o )

yatmadan önce: decavit ve efa daily omega 3 ilaçlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…