2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Sabah 2 kuru kayısı,1 bardak süt,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 cherry domates,4 zeytin,2 kaşık keçiboynuzu pekmezi

Ara:1 su bardağı portakal mandalin suyu
1 sigara böreği

Öğlen: 3 peynirli pişi 2 bardak çay 1 dilim pasta --Arkadaşımdaydım gün gibi oldu:)

Akşam domatesli biberli tavuk sote 2 3 kaşık,ev yapımı patates kızartması ve yanında yoğurt

Gece 1 elma 1 tam ceviz

dun aksam et suyu corba ıspanak yogurt yedım. gece acıktım ılk defa bı uyandım kıtlıktan cıkmıs gıbıyım. nutella ve beyaz peynır yedım. sabah da klasık kahvaltımı yapıp ıse geldım.

Sabah 2 kuru kayısı,1 haşlanmış yumurta,2 tam ceviz,domates salatalık 2 dilim peynir 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt içtim....

Öğlen bir kaşarlı salamlı tost yanında 1 bardak kola ve üzerine bir dilim tiramisu yedim...

Bugün tam bir pis boğazlılık örneği oldu öğle yemeği neyse akşam sebze ile telafi edicem

Dün akşam yemeğinde telafimi yaptım..Tavuklu pırasa ile bir kase yoğurt yarım dilim ekmek yedim..Gece de 1 elma yedim bitirdim günü kurtardım:)

Bugün yine berbat başladım ağız burun tıkalı..Keyif yok...Sabah oğlum krep istedi..
Bende yumurta haşlamıştım....

1 krep yedim nutellalı 1 haşlanmış yumurta bir dilim kaşar bir dilim beyaz peynir 1 bardak süt içtim ekmek yemedim krep olunca ağır gelecek diye...

Öğlen 1 tost kaşarlı domatesli yanında taze sıkılmış portakal suyu

Üzerine büyük bir dilim tiramisu ev yapımı

Midem haliyle bu kadar tatlıya cayır cayır yanıyor şuanda.....

Akşam balık salata yicem telafi edicem

Akşam sardalya fileto 1 dilim ekmekle yanında bol salata ...

Üzerine 1 elma ile yarım muz yedim

Kimseler yazmıyor artık neden
Bugün sabah 2 kuru kayısı 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 sahanda kaşarlı sosisli ve sucuklu yumurta 2 zeytin ve 1 domates 1 salatalık elma suyu bir bardak...

Öğlen 4 5 tane etiform yedim labne ile ve biraz süt içtim.......

Akşam yemeğinde pide yaptırcam içini hazırlıyorum şimdi...Sabahta sağlam yediğim için öğleni boş geçtim:)

Sabah
1.5 yumurta yeşillik
Zeytin peynir
3 bardak açık çay

Ara
1 mandalina, portakal

Ara bugün midem ağrıdı çok kötüydü
1 bardak süt, yarım muz,

Ara
4 kaşık yoğurt

Akşam
3 yemek kaşığı pirinç pilavı ve etli fasulye

Ara
Sütlaç yaptım ondan yiyecem

Akşam 1.5 kıymalı kaşarlı pide yedim ev yapımı olduğu için dayanamadım valla bol yeşillik ile hoşuma gitti:)
Üzerine yine kendi yaptığım ev yapımı muzlu pastamdan yedim bir dilim:)

Çok abarttım bugün ama sağlık olsun :)

Sabah iki haslanmiş yumurta domates salatalık zeytin ve sıcak katmer . Oglen bişey yemedim sabah kahvaltısını saglm yaptıgım için . Akşam patatesli borek yanında çayla . Gece muz mandalina ydim ve bir bardak sut içtim.

Yarın bi etli peynirli pidede bn yaptırıyım . Bak sen diyince canim istedi. Tabi içini kendim hazırlıcam. Yanındada yesillik ve kola super olur ya gece gece ne pis bogazım : )

Yarın bi etli peynirli pidede bn yaptırıyım . Bak sen diyince canim istedi. Tabi içini kendim hazırlıcam. Yanındada yesillik ve kola super olur ya gece gece ne pis bogazım : )

Evet canım insan kendi yapınca bir başka oluyor hem bereketli oluyor hemde bol bol yeniyor:)Bende fanta içtim yanında oh mis:)Valla şimdi olsa yine yerim iştahım hiç kapanmıyor:)

Bugün sabah 1 boyoz,1 /2 simit,1 yumurta haşlanmış,1 dilim peynir,bol salatalık domates bir bardak meyve suyu

Öğlen yulaf ezmesi 1 kase 1 bardak süt çeyrek muz ve bir kaşık bal ile....

Akşam tavuk sote 3 4 kaşık sebzeli bulgur ve yanında yoğurt brokoli salatası....

Biraz önce ev yapımı meyveli pasta ve 1 bardak açık çay.....

Sabah
Zeytin, kaşar haşlama patates marul falan
Açık çay

Ara
1 Kup Sütlaç

Ara
Elma

Aksam
4 çöp şiş
1 kase mercimekli erişte çorbası
Salata

Ara
1 Küp Sütlaç

Ve yine ara 1 mandalina portakal ve orda kal

Yazamadim ne zamandir bugün bol peynir zeytinli kahvaltı ardindan oglen elmalı kek ve cay keyfi. Aksamustu biraz fındık fıstık yedim. Aksam yemeginde basamelli sebzeli tavuk ve dunden kalan domatesli makarna var. Gece de kestane keyfine devam feci sardim vazgecemiyom iyi mi

Bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak meyve suyu beyaz peynir,domates salatalık ve bir kaşık pekmez....

Öğlen 5 6 bebe bisküvisi:)Yanında 1 bardak süt

Akşama doğru acıktım 1 tost yanında yine bir bardak meyve suyu içim yanıyor bu ara deli gibi içesim var....

Birazdan 1 tabak tavuklu barbunya ile 1 kase yoğurt yicem bir dilim ekmekle.....

Canım deli gibi abur cubur yemek istiyor:)

Ankara'da yakınım biryerde bulamadım ki ben. Nasıl yapılır acaba evde yapsam.

Evet canım insan kendi yapınca bir başka oluyor hem bereketli oluyor hemde bol bol yeniyor:)Bende fanta içtim yanında oh mis:)Valla şimdi olsa yine yerim iştahım hiç kapanmıyor:)

İçini kendiniz hazırladığınız için yağsız da oluyordur çoook sağlıklı afiyet olsun

Bugün sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir küçük dilim eski kaşar iki kaşık tahin pekmez iki dilim tam bugday ekmeği sütlü çay
Öğle yemeğini çok geç üç buçuk civarı yiyebildim öncesinde okulda sınav yaptım öğrencilere.
Bir tabak etli nohut iki dilim tam bugday ekmeği üç kaşık yoğurt ve turşu yedim limonlu sora içtim
Ara dört beş tane rulokat
Ara bir elma
Acıkmaya başladım ama bu saatten sonra yemeyeyim bişey süt içerim herhalde yaklaşık yarım litre.

Sabah 2 kuru kayısı ,2 tam ceviz,1 bardak ballı süt,1 yumurta tereyağında kaşarlı,1 dilim ekmek,bol salatalık domates....

Ara 1 küçük ev yapımı poğaça,2 badem 2 fındık

Öğlen dışarda bir big king menü

Akşam 2 ev yapımı poğaça,1 bardak süt,1 muz,yarım mandalin yarım portakal,1 kaşık pekmez....

Öğlen ağır kaçınca akşam aperatif meyveler ile geçiştirdim..Ama eminim öğlen yediğim bana yetecek sağlam kilo yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…