Yeniyıl zamanı yediklerim yüzünden tüm. Yeme düzenim Değişti sonrasında kabızlık falan yazamadım bir türlü. Bugün sabah mantarlı peynirli dereotlu omlet yedim iki dilim tam bugday ekmeği ve sütlü çay.
Ara beş küçük hurma yedim
Öğlen köfte patates kızartması yoğurt yedim limonlu soda içtim.
Ara bir elma
Ara birkaç rulokat
Akşam dolma yaptım ama biraz geç yicez sanırım.
Kızlar selam :)13 ocak ta en son buraya yazdıktan sonra 14 ocak çarşamba günü 36.haftamda bebeğimi kucağıma aldım..Dolayısıyla bundan sonrası için artık lohusalık için yazmaya devam edicem:)Rabbim herkese nasip etsin:)Görüşürüz:)
Kızlar selam :)13 ocak ta en son buraya yazdıktan sonra 14 ocak çarşamba günü 36.haftamda bebeğimi kucağıma aldım..Dolayısıyla bundan sonrası için artık lohusalık için yazmaya devam edicem:)Rabbim herkese nasip etsin:)Görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?