2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Selam kızlar herkese iyi seneler :)Yılbaşı dolayısıyla yediklerimi yazmadım zira abartı yedim ne yediğimi kendim bile sayamadım:)Neyse haftaya pazartesiye kadar bu ufak tefek kaçamaklar kabul edilir malum tatil evdeyiz:)Sonrasında yazmaya devam :)

Bugün yazmaya başlayım en azından az kaçamaklar yaparım diyorum:)

Sabah 1 kuru kayısı,1 uno ekmeğe kaşarlı domatesli tost,sahanda tek yumurta kaşarlı,2 3 zeytin ve 1 bardak portakal suyu,1 kaşık pekmez

1 mandalin

Öğlen 2 dilim kek 1 bardak süt,2 ceviz bir kaç tane fıstık....

Akşam 1 büyük tabak domatesli makarna yanında salata ve yoğurt

Gece bir meyve yerim yada biraz kaçamak yapar çikolata :)

Günaydın kızlar sağlık sorunlarım dolayısıyla ihmal ettim burayı.....

Bugün yazmaya başlıyorum yine....

Sabah 2 haşlanmış yumurta,1 dilim tulum loru 1 dilim kaşar 1 su bardağı süt ve 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 kaşık bal....

2 kuru kayısı yedim birde.....

ne zamandır yazamadım. valla ne bulsam yıyorum pozısyonundayım bu ara
bugun evdeyım. sabah kızarmıs ekmek tereyagı bal beyaz peynır kasar peynır zeytın cay sucuklu yumurta yedım.
oglen mercımek corbası ıspanak yogurt var. aksama nolur bellı deil

Öğlen yemeğinde 1 tabak domatesli şehriye çorbası ile 1 dilim tahıllı ekmek yedim.....

Sonra 1 kuru incir ile 2 3 tane ceviz yedim.....

Akşam yemeğinde 4 5 kadar izmir köfte patatesli yanında yoğurt ve yeşillik yedim....

Gece 1 sütlü tatlı yerim tamam.....

Bugünlük bu kadar....

Bugün kahvaltıda 1 kuru kayısı+1 incir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
1 lorlu yumurta
2 zeytin
1 kaşık bal
2 bardak süt

1 mandalin

1 dilim tiramisu
3 küçük poğaça

1 kase yayla çorbası

Akşam izmir köfte var dünden kalan biraz lahana sarması var 2 3 köfte ile biraz lahana sarması yerim akşamda bir elma tamam

Günaydın sabah 1 kuru kayısı yarım portakal yarım mandalin bir yumurta,1 dilim kaşar,1 bardak süt yarım dilim ekmek yedim....Sabah sabah meyve krizi geldi soğuk soğuk ilaç gibi geldi:)

Yeniyıl zamanı yediklerim yüzünden tüm. Yeme düzenim Değişti sonrasında kabızlık falan yazamadım bir türlü. Bugün sabah mantarlı peynirli dereotlu omlet yedim iki dilim tam bugday ekmeği ve sütlü çay.
Ara beş küçük hurma yedim
Öğlen köfte patates kızartması yoğurt yedim limonlu soda içtim.
Ara bir elma
Ara birkaç rulokat
Akşam dolma yaptım ama biraz geç yicez sanırım.

Aynen benimde düzenim kaçtı hala da aynı...Son haftalar artık sıkıldım sanki.....
Bu arada bende de zeytinyağlı dolma var bugün:)

Sabah 1 kayısı 1 incir 2 tam ceviz 1 yumurta 1 dilim lor 1 dilim kaşar 1 bardak süt 2 zeytin yarım dilim ekmek.....

Öğlen misafirle birlikte sayısını bilmediğim ev poğaçası ve kurabiyesi yanında bir bardak açık çay ile....2 kaşık pekmez.....

Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt 3 zeytin yağlı biber dolması

Üzerine bir sütlü çikolata 1 büyük bardak süt 1 kurabiye....

Anlamsız ne varsa menümde var...

Bugün sabah mide bulantısı ile uyandım...Zaman yaklaştıkça sanırım eziyetler çoğalıyor...

Sabah 1 bardak meyve suyu,1 yumurta,1 dilim zeytinyağlı lor,yarım dilim ekmek ve bir kaç tane zeytin yedim.....

Yemek yemek istiyorum ama yediğim zamanda kötü oluyorum midem bulanıyor..Yesem bir dert yemesem bir dert.....Neyse az kaldı geçecek inşallah bugünlerde....

Öğlen 1 kaşarlı sosisli tost ile meyve suyu içtim yanında 3 4 zeytin ile

Akşama doğru 2 incir 1 muz 2 tam ceviz 2 bardak süt içtim....

Akşam yemeğinde bir kase tarhana çorbası,2 zeytinyağlı dolma ile bol yeşillik ve yoğurt yedim....

Gece 1 mandalin 2 portakal:)

Bugün meyve günü oldu sanki:)

Bugün sabah 2 dilim ekmek,1 dilim tulum peynir,domates salatalık,4 zeytin,1 kaşık fındık ezmesi,1 bardak süt

Öğlen: 3 zeytinyağlı biber dolması 2 3 kaşık yoğurt

Ara 1 küçük ev poğaçası yanında 2 tam ceviz

Akşam 1.5 kıymalı yumurtalı kaşarlı pide yanında 1 bardak kola

Gece 1 elma bir bardak süt

Merhaba:)
Bugün sabah 2 kuru kayısı 1 dilim tulum peyniri 1 dilim ekmek 1 kaşık ayva reçeli 1 yumurta 1 bardak süt ve 3 4 zeytin

Ara 2 ev poğaçası 1 bardak vişne suyu

Öğlen ve akşamı birleştirdim bir karışık sandviç yedim :)

Gece meyve ve süt içicem.....

Pazartesi
Sabah kaşarlı beyaz peynirli yağda yumurta bir bardak ılık süt iki dilim tam buğday ekmeği
Ara bir Trabzon hurması beş küçük hurma
Öğle iki tabak tarhana çorbası iki dilim tam buğday ekmeği
Ara bir ayva
Akşam zeytinyağlı bezelye yemeği yoğurt ve iki dilim tam buğday ekmeği
Ara süt

Salı
Sabah patatesli yağda yumurta iki dilim tam buğday ekmeği bir bardak ılık süt
Ara bir elma
Öğle zeytin yağlı bezelye yemeği iki dilim tam buğday ekmeği yoğurt bir limon sıkılmış soda
Ara 4 küçük hurma
Akşam beyaz ekmek arası kaşar ve tarhana çorbası

Çarşamba bugün
Sabah salçalı yağda yumurta iki dilim tam buğday ekmeği bir bardak süt
Ara bir elma
Öğle brokoli öğreten ve yarım limon sıkılmış soda (ekmeksiz)
Ara dört dolu kaşık kadar tahin pekmez (bunu abarttım sanırım ama tatlı istedi canım)
Akşam kaşarlı ekmek yapmayı düşünüyorum fırında.

Kızlar selam :)13 ocak ta en son buraya yazdıktan sonra 14 ocak çarşamba günü 36.haftamda bebeğimi kucağıma aldım..Dolayısıyla bundan sonrası için artık lohusalık için yazmaya devam edicem:)Rabbim herkese nasip etsin:)Görüşürüz:)

Aaaaa çok şaşırdım ve sevindim.Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüyün

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşAllah analı babalı büyüsün minik :)
sen nasılsın normal mı oldu sezeryn mı bebiş ne kadr doğdu nasılsınız son durum nedir doğum hikayeni bekliyoruz =)

Tebrikler canim saglikla buyut neden erken geldi kuzucuk belirtin var miydi. Dogum nasıl oldu umarim hersey yolunda gidiyodur

Canım hayırlı olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Lohusalık yemekleri için hepberaber yine burda buluşuruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…