2015 ŞUBAT ANNELERİ DOĞUM HİKAYELERİ

Canım cok güzel bir doğum olmuş hayırlı olsun bebişin

Evet hanımlar Nur2808 dan sonra sıra bende:)
Sezeryan tarihim belliydi. 02.02.2015 saat 11:00
Saat 9:30 da hastanedeydik. Bu arada 38+4 deydim. Oda ayarlandı yatışım yapıldı ve nst ye bağlandım. Sancılarım 140-160 arasındaydı ama ben hissetmiyordum. Gelen hemşire istersen normal doğuma alalım sancın çok dedi. Yok dedim gerwk yok:) o gün sezeryan olmasaydım o gece veya ertesi gün suyum falan gelirmiş zaten.
Her neyse ameliyat saatim geldi. Sonda takılmaya çalıştı odada. Şükür takıldı derken hemşire baktıki olmamış. Israr ettim ameliyathanede uyuşukken taktılar. Sizde öyle yaptırın kesinlikle belden iğne yapıldı, ayaklar ısınmaya başladı. Ameliyat başladı hateketleri hissediyordum ama acı falan yok. 5 dk sürdü sürmedi hafif baskı hissediceksin dediler. Hissettim ve bebeğimin ağlaması duyuldu:) hemen yanıma getirdi doktorum gösterdi. Sonra hemşirelere emanet etti. Götürdüler, bakımını yapmışlar.beni diktiler falan, ama artık sıkılmıştım biran önce bitsin istiyordum. Sonra beni bi odaya aldılar ayılma odası diye. Neden orda durduğumu bilmiyorum ama:) 10 dk fln durdum. Bu arada tel elimde eşime kardeşlerime yazıyorum:) onlarda delimisin kızım sen diyolar:) neyse çıkarttılar yukarı. 4 şişe falan serum bağladılar arka arkaya, ağrı kesici yaptılar. Çok şükür dayanamayacak ağrılarım olmadı. En korktuğum baş ağrım olmadı. Saatim geldiikten sonra bol su ve sade nescafe içtim. Akşam yürüyüş yaptım, hala yapıyorum. Zorlayın kendinizi yürümeye, yürüdükçe insan daha iyi oluyor. Şimdi iyiyimol şükür, kızım yanımda uyuyor.
Bu arada kordon bankasında kordon kanını saklattık kızımın. Düşünen olursa araştırın derim.

Canım maliyeti nedir kordon bankasında kanının saklanmasinin?

Canım maliyeti nedir kordon bankasında kanının saklanmasinin?
Kampanyaları oluyormuş canım. Bizde kampanyadan yararlandık ama bizim yararlandığımız kanpanya bitmiş. Yerine mutlaka vardır. Bizim 6 yıllık 1900tl olması lazım.

merhaba arkadaşlar. öncelikle doğum yapanların gözü aydın. darısı bekleyenlerin başına. Gebelik için kan testi yaptırmak istiyorum İlk kez yapacağım Jinekoloğa gidip test yaptırmak istediğimi soyleyeceğim yoksa direk kan mı aldıracağım

merhaba bu ara en çok takıp edecegım yer olacak sanırım :)
doktorumdan memnunum ama telefonla ulaşamıyorum ve endişeliyim İstanbulda doğum yapan var mı taze annelerımızden

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Doğumun gönlüne göre olmuş, spinal anestezi yapmışlardı değil mi? Çok şükür baş ağrında olmamış :)
Kordon kanını. Saklatmak için hastaneyle mi görüştünüz, kordon bankasıyla mı? Bi de doğumdan önce anlaşmak mı gerekiyor?

Slm subat anneleri
dun sancilanarak hastaneye gittim ve bugun oglen anne oldum normal dogumla cok zordu ama oglum yanimda cok mutluyum 7subat ti ama oglum acele etti 3 subat ta geldi Allah sizlerede yardim etsin Insallah
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

aklı başında bir kız demekki ..şanslısın
dikişlerde ağrı oluyor mu rahat mısın
Rahatım canım çok şükür. Arada ağrı oluyot. Yanma hissi var ama dayanılmayacak şekilde değil çok şükür. Bol bol yürüyüş yapmak iyi geliyor.

Evet canım spinal anestezi oldum ve memnun kaldım. Biz kordon bankasıyla iletişime geçtik. Evet doğumdan önce anlaşmak gerekiyor. Doğum zamanı onlarda senin yanında oluyor. Eğer düşünürseniz bizim firmanın bilgilerini veririm görüşürsünüz.

Bayadır düşünüyoruz da icraat yoktu, senin mesajını görmem iyi oldu
Mesaj atarsan bilgileri çok sevinirim canım. Bu 1-2 gün içinde bu işi çözmem lazım doğuma az kaldı malum

Mesaj atarsan bilgileri çok sevinirim canım. Bu 1e bu işi çözmem lazım doğuma az kaldı malum
Mesaj atarsan bilgileri çok sevinirim canım. Bu 1-2 gün içinde bu işi çözmem lazım doğuma az kaldı malum
canım bilgileri özel msj attım haberin olsun.

ilk önce dr.a gireceksin canım ve gebelik şüphen olduğu için kan testi istediğini söyliceksin, dr. istek yapacak sonra gidip kan vereceksin.

merhaba bu ara en çok takıp edecegım yer olacak sanırım :)
doktorumdan memnunum ama telefonla ulaşamıyorum ve endişeliyim İstanbulda doğum yapan var mı taze annelerımızden
Ben istnbul medipol esenler hastanesinde doğum yaptım canım.

Ayy maşallah ne güzel doğum olmuş Darısı benim başıma inşallah bende salı günü 10 şubatta olucam hayırlısıyla :)

Bende hazır oğlan uyuyorken doğum hikayemi yazayım :)

Az çok beni bilenler bilir 4. gebeliğim idi oğlumu kucağıma aldım. Şubat gibi 3. düşüğümü yaşadıktan sonra Rabbim mucizemi 2 ay sonra verdi. Kolay zamanlardan geçmedik iğneler ,ilaçlar derken Rabbim zor zamanları atlatmayı nasip etti.Sıra artık cinsiyetimizi öğrenmeye gelmişti gerçi biz hep biliyorduk Erkek olduğunu içimden hiç kız olarak geçirmedim yavrumu.Doktora gittiğimizde 16. haftada oğlum hemen gösterdi kendini kız erkek tabi ki önemli değildi ama sanki erkek olduğunu öğrenince daha bir başka sevindim belki içimden öyle geçtiği için :) Günler geldi geçti derken doktorumuz bize çocuğun kilosundan dolayı normal doğumun mümkün olmayacağını söyledi üzüldüm ama zaten ben hiç bir zaman ne normal diye diretmek istedim ne de sezeryan diye. Önemli olan onun sağlığı idi. Doktorumuz tabi ki planlı sezeryan yapmak istemediği için herhangi bir doğum işareti beklemeye başladı günler gelip geçiyor bende ne sancı ne ağrı ne de başka birşey var idi.Artık etrafımdaki insanlar o kadar moralimi bozuyordu ki saçma sapan konuşmalara başladılar işte karnında bebeği ölenleri anlatıp,kakasını yiyenlerden bahsettiler o kadar korkmaya başladım ki sürekli dua ediyordum Rabbim sen herşeyin hayırlısını bilensin hayırlısı ne ise o olsun sonuçta olacak olanın önünde durulmaz ben ne yaparsam yapayım.Bursa 'da aşırı bir lodos oldu geçen hafta yollar,trafik herşey berbat bir haldeydi.Hafta sonu annemlerle yürümeye gittim alışveriş merkezine belki doğum başlar diye.Pazartesi doktor kontrolüm vardı.Eşim 2 saat önceden çıkmasına rağmen yola beni almaya gelmesi hastaneye gitmemiz o kadar zor oldu ki 1 saat geciktik hastaneye. Doktorun iş bitiş saatine denk gelmişti benim hastaneye yetişmem yukarıdan aşşağıya koşturmam öyle bir oldu ki velhasıl yetiştim zorda olsa :) oturdum doktoru bekliyordum ki belime bir bıçak saplamışlar gibi bir ağrı girdi.Doktor içeri girdi onu görür görmez daha da bir ağrı girdi doktor bana sen niye geç kaldın demeye kalmadan benim doktora ağrım var dememle beni doğumhaneye alması bir oldu.Tabiki hastanede elektirikler yoktu lodos yüzünden :) nst her odada çalışmıyordu beni acil hastam diyerek hemen boş bir odaya aldırdı nstye bağlandım bir yandan da üstümü değiştirip beni ameliyata hazırlıyorlardı ve işte nstde ki beklenen sancılar 100 lere vuruyordu :) uzun zamandır beklediğim rakam karşımda duruyordu doktor bu kadar yeterli dedi sezeryan için ve gerekli işlemler yapılmaya başlandı ben doktora habire soru soruyorum siz girmeyecekmisiniz diye o da hayır deyip duruyordu haklı tabi adamın iş bitiş saati idi her neyse beni hemen giydirip hazırlayıp sedyeye alıp ameliyathaneye aldılar eşimle annemi gördüm sonra yukarıya çıktım. Başımda 20 kişiye yakın vardı herkes beni rahatlatmaya çalışıyor benimle konuşup çok rahat olacağını söylüyorlardı sonra bir baktım doktorum girdi içeri ben birşey demeye kalmadan doğmayı unutan bebeği almaya geldim dedi :) her neyse beni hazırladılar bu arada kan sulandırıcı yüzünden bana epidural yapmaktan vazgeçtiler riske atmaya gerek yok diye. Bu arada ben ameliyat masasında hala sancı çekiyorum Az da olsa doğum sancılarını yaşadım...
Ve beni uyandırmaya çalıştılar kalk esra tontiş bir oğlun oldu çok tatlı maşallah diye.Hepimiz sevdik onu diye başımda habire konuşuyorlardı ve bir tanesi karnından çıkarırken oğlumun karnıma işediğini söyleyip gülüyorlardı buraları çok zor hatırlıyorum :) Ben uyandığımda odaya götürdüler tabi ki zor oldu annem babam kardeşim herkes ağlıyordu ben kötü birşey oldu zannettim korktum sonra nefesimi geri veremedim sakinleştirmeye çalıştılar filan hasta bakıcı korkmayın yukarıda da oldu aynısı anestezinin etkisi falan dedi. Ege tabiki ortalarda yoktu yukarıda yenidoğanda kilosundan dolayı şeker takibi yapılması için bekletiyorlarmış.Aradan bir 20 dakika geçti kızkardeşimle eşim biz bir yukarıya çıkıp bakalım dediler onlara göstermişler Ege'yi geldiler ağızlar kulaklara varıyordu onlar geldikten 5 dakika sonra Ege geldi. Allahım nasıl güzel bir şey olmuştu nasıl tatlı idi hayatımda anlatamayacağım duyguları yaşadım o an. kucağıma verdiklerinde kokusunu duyduğumda dünyalar benim oldu Rabbim'e binlerce şükürler olsun diye diye hem ağladım hem sevdim cennet kokulumu :)
Ve işte bu hikayenin sonu,yeni bir hikayenin başlangıcı 40+1 02.02.2015 tarihinde saat 18:00 de 4,560 gr 54 cm Dünya tatlısı Ege hayatıma girdi. Bugün tam 1 haftalık olduk zaman gelip geçiyor.Rabbim bu duyguları her kadına tattırsın kimseyi aratmasın kimseyi oyalamasın bu yolda inşallah.Herkese bu Duyguları tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…