2015 ŞUBAT ANNELERİ DOĞUM HİKAYELERİ

Merhaba. Öncellikle bebeğine sağlıklı uzun ömürler dilerim. Doğum hikayeni okudum. Çok güzel.:) Bizimde yavaş yavaş yaklaşıyor nasipse. Rica etsem hangi hastanede ve doktorla doğum yaptın bilgilendirirmisin?

Merhaba. Doğum hikayeni okudum, bebeğine sağlıklı uzun ömürler dilerim. :) Kordon bağı için görüştüğünüz firmanın iletişim bilgilerini gönderebilir misin rica etsem.

Canım İzmir deyim ben özel Tınaztepe hastanesi Aylin hanım doktorum

izmirdeyim canım ben özel Tınaztepe hastanesi Aylin hanım doktorum

İşyerindeyim utanmasam ağlayacağım...Mutlulukla büyütün kuzunuzu.Şimdi bu anlattığınız epidural sezeryan oluyor değil mi? Benim bilgim az ve kafam karışık bu doğum konusunda da

İşyerindeyim utanmasam ağlayacağım...Mutlulukla büyütün kuzunuzu.Şimdi bu anlattığınız epidural sezeryan oluyor değil mi? Benim bilgim az ve kafam karışık bu doğum konusunda da

teşekkür ederim darısı başınıza. evet epidural sezeryan oluyor
bende sezeryan konusunda bilgisizim hiç düşünmemiştim sezeryanı
mecbura kalınca olacaksa kızım doğduğunda ona hoşgeldin demeliyim deyip belden uyuşturma tercih ettim

Peki ıkınmak diye bir şey yok mu orda.Sanırım benim dediğim epidural normal oluyor.Evet evet epidural sezeryan daha iyi gibi sanki, o anı yaşamak...Ama ben çok stres heyecan altındayken mimiklerimi falan kontrol edemiyorum, bi ağlarım bi gülerim garip şeyler yaparım kesin doğum anında Neyse onu ilk görüşüm dünyanın bütün saçmalamalarına değer sanırım...Tekrar hayırlı olsun cevap için teşekkürler

sezeryanda ıkınmak yok canım yatıyorsun kalkıyorsun bebeğin yanında oluyor senin dediğin epidural normal
prenses doğum dedikleri sanırım o
onda ebe sana ne zaman ıkın derse o zaman ıkınıyorsun ağrı sancı hissetmiyorsun
o anı yaşamak inan tüm saçmalamalara değer
zaten o an kimse senin ne yaptığınla ilgilenmiyor herkes bebeğe odaklanmış oluyor
sen istersen bağıra bağıra şarkı söyle kimseye garip gelmiyor

Slm subat anneleri
dun sancilanarak hastaneye gittim ve bugun oglen anne oldum normal dogumla cok zordu ama oglum yanimda cok mutluyum 7subat ti ama oglum acele etti 3 subat ta geldi Allah sizlerede yardim etsin Insallah
CANIM ANLAT AMA NASIL OLDU bende normal düşünüyorum.

Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt İNŞAALLAH sana bişey sorcam epidural iğnesiyle mi normal doğum yaptın bacaklarda uyuşukluk ıkınmayı hissedememe oldumu

CANIM ANLAT AMA NASIL OLDU bende normal düşünüyorum.

Ay cnm 15 saat sanci cektim aksam 9da basladi ertesi gun oglen 11de dogdu bebegim. Seni korkutmak istemem ama ben hemsireye yalvarmisim sezeryana alin beni diye esim soyledi. Avrupada yasiyorum burda mecbur kalmadiklari surece Sezeryanla almiyorlar bebegi. Benim sancilarim tipki sanki buyuk tuvaletim varmis gibiydi bebek basiyla baski yapti orama. Mahvoldum ikinirken fazla bsy olmuyor. Ama o sancilar......
ve dikislerim var yirtilma oldu bebegin kafasi cikarken ALLAH herkese yardim etsin Insallah sende bi nefeste kurtul cnm

Hayır canm hiç bi sorun olmadı kasılma hissediyorsun zaten sıkıntı olmuyor acı hissetmiyorum sadece ayaklarıma bastım hissettim ama uyuşuk tu

merhaba bu ara en çok takıp edecegım yer olacak sanırım :)
doktorumdan memnunum ama telefonla ulaşamıyorum ve endişeliyim İstanbulda doğum yapan var mı taze annelerımızden
Ben varım özel muayenehane ye gıttım ve memnunum doktorumdan ilk bebeğimde onunla doğdu şimdide o doktorla doğurdum ben normal doğurdum ama sezeryanda da cok başarılı nir doktor.. sait Halil

cnm ya gözlerim doldu en güzel yaşamışsın doğumu bebişini kucagına almanı....
ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah...
Muhammed Alperen hayırlı evlat olsun adıyla ömrüyle...
mübarek ALLAH diye doğmuş maşaallah...
Cenabı Hak bizlere de nasip eylesin inşaallah hayırlısıyla kucagımıza almayı...

Oncelikle bebegini kucagina saglikla alan tum anneleei tebrik ederim. Yazilanlari okurken yeri geldi guldum yeri geldi agladim... Allah anali babali buyutsun meleklerinizi. Darisi basima diye dua ediyorum rahmimde perde oldugu icin erken dogum tehlikem var cok kprkuyorum...

Amiinnnnn Ecmain canım RAbbim her bayana anneliği her hamileye sağlıkla meleğine kavuşmayı nasip etsin inşAllah.
İnşAllah salih hayırlı bir evlat yetiştirirz RAbbim bize iyi anne baba olmayı, vatana millete ailesine hayırlı iyi huylu ahlaklı bir evlat yetiştirebilmeyi nasip eder :)

Hafta:38+2
boy:48 cm
kilo:300.68 gr
doğum şekli: mecburi sezeryan

evet biz bugün 32 günlük olduk ama anca yazabiliyorum benim doğum Hikayem gece hafif sancılarım olmuştu sabaha kadar fakat ben mışıl mışıl uyuyordum gene sabahta öğlene kadar olunca eeşimi aradım sancım va ama kkorkma doğym değil dedim gidip bi ğörüneyim ne olacak sanki dedim gerçektende Doğum sancısı değildi benim için ama ablam daha önce iki bebeğini kaybetmisti korkmustum gitmek istedim ve saat 2.5 gibi hastaneydeydik önce nst ye alındım sancım 100 leri geçiyor fakat o kadar acı hissetmiyorum sonra doktorum sancın var dedi ve çatal muane si yaptı ve sadece 2 cm açulma var dedi ben şok tabi ultrasonada aldı bebisin keyfi gayet yerindeyse doktorum ohh paşaya bak gelecek hiç umrunda değil :) ve hemen yatırıyoruz seni dedi ve ben hemen ağlamaya başladım heycan korku sevinç eşim tabi beni hastaneye bırakıp gitmişti isr tekrar eşimi aradım almaktan konuşmadm sadece beni yatırıyorlar dedim tabi o.sok oldu ne aslanm. Geliyormu tanı dedi evet dedim suratın kapattım teli hastane calısanları nasıl sseviniyorum doğum mu diye allah kurtarsın felan yatış işlemleri yaptım hemsireyle ama dedim benim eve gitmem lazım hazırlık yapmam lazım tamm doktorumdan izin alalım gidersin dediler ama izin vermedi doktorum daha sonra odama geçtim eşim geldi sarıldı yüzündeki mutluluğu anlatamm zaten neyse nst takıldı bütün gece aynı sancı kasılma ama ben çok az ağrı hissediyorum açılmadan ilerlemiyor 2 cm de kalmış ve ben saat akşam 9 eve gidecem diye ortalığı aya kaldırdım ama izin vermediler Sabaha kadar böyle geçti pazar sabahıydı zaten doktorum esorrmanlarıyla geldi muane etti hala aynıydı açılma ve suni sancı vermeye karar verdiler ve tavan sancılarrrr başladı sabah 10 dan aksama 6 ya kadar anca 3 cm më ulaştı açılma tabi ben kimseyi istemiyorum yanımda eşime git degol diyorum senide oğlunu da sevmiyorum diyorum :) ve artık 6.5 mecburi sezeryan almaya karar verdiler ve amelyat öldüğü zaten üstümdeydi sabahtan yeni serum takıldı ve sedye nasıl korkmustum ama hiç ağlamadım sedyeye alındım eşim bana öyle bakıyordu ki çok kötü oldum amelyata girerken zafer işareti yaptım ve buz gibi amelyat hane doktorum senin için sinemada filmini yarım bırakıp geldim mucize filmini dedi ve spinal dedi anestezi doktorum ben genel istiyorum dedim ısrarla ama doktorum izin vermedi iyiki de vermedi iğne yapıldı ve hiç acımadı direk sıcaklıkla birlikte uyuştum zaten ve amelyat başladı onlar sohbet ediyordu benle vee eee anestezi doktorum atlayacak şimdi dedi beee ıngaa sesi allahım nasıl bir duygudu o kendimio lkadar güçlü hissetimki bütün dünya benim olmuştu onu gözümün ününde silip gidiyorlar dı meleğim çok tatlıydı çocuk doktoru onu şimdi aşağıya gönderiyoruz dedi ben neden dedim soğuk buras dedi ama neden aşağı dedim ben bizi aşağıda sanıyorum meğerse biz yukardaymısız bebeğim gitti o 15 20 dk bana 15 20 saat gibi geldi ve amelyathaneden çıktıkbeni kapıda bekleyen kimse yok eeşim kv kayıncolarım hep bebeğin yanında beni unutmuslar bile ve odaya girdiğimde eşim şok olmuş beni baygın bekliyoken ben kahkahalarla geldim odaya bebek tatlımı kime çekmiş diye yüzündeki mutluluğu tarif bile edemem ilk eşimim kucağına vermişler yavrumu aşkım çok tatlı bişey bu diyor bakmaya doyamîyor bende görmek istoyorum dedim görmüştüm ama yine istiyordum foto çekip gösterdi çok güzeldi hersey rabbim herkese nasip etsin inşallah kolay kolay sahip olmadık çok çektim ama az bile cekmisim bu güzellik için 3 kişilik bir aile olduk ailemi çoook seviyorum

Çokkkkk güzel ya maşallah Allah bağışlasın bebişinizi. Çok duygulandım darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…