- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.943
yaa çok geç oldu ama artık hiç girmediğim için siteye anca gördüm yazdığını, artık kimseler yok malumAynen biZe de yazık bana iki çocuk peşpeşe bu yalnızlıkta gurbette çok ağır geldi hala rahata kavuşmuş değilim tuvalet eğitimi var şuan planımda
Benimkinde 2,3 hafta çok zorlandı kreşte ama dillerini anlamadığı için sıkılıyordu yoksa seve seve giderdi Emin’im sabah gidiyor öğlen 12 ye kadar zaten okula götür okuldan al bana yine fazla ZAman kalmıyor evde 2 yaşındaki ergenle başbaşayız yine
3 yaş gayet ideal bence geç kalmamışsın bunlar oyun çocuğu onların hakkından kreş gelir biz zapt edemiyoruz
Aralarında 5 yaş olması bence gayet güzel hayırlısı olsun şimdiden yaz yine biE haber ver :)

bende bi değişiklik yok canım hala güya ikna edip ikinci çocuğu yapcam bu gidişle benim kız liseye başlar

ne güzel artık oynamaya başlamışlar birlikte, yaşlarının yakın olmasının avantajı. ben şimdi yapsam en az 5 yaş plcak arada anca ablalık taslar, oyuncak bebek gibi oynar :) ama büyüyünce her türlü güzel olur ya. kardeşsiz bırakmak istemiyorum çocuğumu :)
seni tebrik ediyorum ama gurbet ellerde tek başına iki küçük çocuk büyütmek gerçekten ağır gelmiştir, inan ben dayanamazdın. ailem başka şehirde o bile zor geliyor. güçlü kadınsın belli :) ben çok dayanıksızım ya, bi de tembelim annem öyle diyor :) benden sonra evlenen biri var inan üçüncüye hamile, annem utan utan diyor

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 348 gün geçti.