2015 Şubat Anneleri

Kizlar ilk is gunu nasildi...biz bugun gittik odamizi sectik pazar gunu alicaz

merhaba hanımlar. ben de 22. haftamdayım. bugün doktor randevum vardı. ayrıntılı için geç kaldığımı düşünerek panik bi halde gittim randevuya. detaylıyı ne zaman yapacağız dedim, 20 gün sonrasına randevu verdi. eve geldiğimde randevu için verdiği kağıtta renkli doppler ultrason yaptıracağının yazdığını farkettim.

renkli doppler ile detaylı ultrason aynı şey değil galiba??? neden benden doppler istemiş olabilir ki? ayrıntılı yaptırsa daha iyi olmaz mıydı? hala ayrıntılıyı yaptırmayan var mı?

kızlar benim mesanemde çok baskı var tuvaletim gelir gelmez gitmezsem kaçırıyorum o_O
sizde de varmı böyle bir durum
Bende hapşırma öksürme hepsinde kaçırıyorum.ilerleyen zamanlarda oluyormuş ama senin demek idrar torbana baskı yapıyor.

merhaba hanımlar. ben de 22. haftamdayım. bugün doktor randevum vardı. ayrıntılı için geç kaldığımı düşünerek panik bi halde gittim randevuya. detaylıyı ne zaman yapacağız dedim, 20 gün sonrasına randevu verdi. eve geldiğimde randevu için verdiği kağıtta renkli doppler ultrason yaptıracağının yazdığını farkettim.

renkli doppler ile detaylı ultrason aynı şey değil galiba??? neden benden doppler istemiş olabilir ki? ayrıntılı yaptırsa daha iyi olmaz mıydı? hala ayrıntılıyı yaptırmayan var mı?
canım renkli doppler ultrason ile detaylı(ayrıntılı) ultrason aynı şey. 24. haftaya kadar deyatlı ultrason yapılabiliyor.

Bende hapşırma öksürme hepsinde kaçırıyorum.ilerleyen zamanlarda oluyormuş ama senin demek idrar torbana baskı yapıyor.

benim zaten rahmim aşağıda
otururken bile bazen sancı giriyor
şiddetli öksürmeye yada ıkınmaya kalksam doğuracam heralde

Kizlar bugün çok kötüyüm basim catliyor gözlerim yuvalarından cikacak sanki cevap yazamadim eslaa ve pkass arkadaslarim kusura bakmayin. Bu bas agrisi insani surunduruyor resmen. Parol falan hiçbirşey almak istemiyorum tansiyonum cikmis olmasa iyi..

http://www.annelutfen.com/urun/aven...m=referral&utm_campaign=facebook_avent_081014

kızlar bir bakarmısınız buna
kampanya varmış
aventi çok duydum ama daha önce ilgimi çekmiyordu
artık en iyisini aramakla meşgulüm
avent kullanan yada kullanacak olan varmı

bende avent alıcam canım. ama bu set bana fazla geldi. ben bir tane cam biberon ve bir tanede büyük almayı düşünüyorum. bu kadar fazla biberon istemediğim için 2 tane yeter diye düşündüm.

bende avent alıcam canım. ama bu set bana fazla geldi. ben bir tane cam biberon ve bir tanede büyük almayı düşünüyorum. bu kadar fazla biberon istemediğim için 2 tane yeter diye düşündüm.

bende fazla mı acaba dedim ama tekli fiyatları görünce uygun geldi
260 ml tek biberon 24 lira
125 ml tek biberon 26 lira
e ikişer tane olunca daha iyi geldi
ama bilemedim
hala bebeğe tek iğne bile almadım
yarın kontrole gidince almayı düşünüyorum yavaş yavaş
ama gördükçe de içim gidiyor
ne güzel şeyler var
hemen doğurup giydiresim geldi kıyafetleri bile

Ben mandela biberon almistim. Sut olmazsa bebek cekmeden akmiyormus anne memesi gibiymis diye. Onu da kullanmadim. Cok sukur emzirebilim. Simdiden o kadar cok almayin bence. Her ihtimale karsi bir tane bulunsun yeter. Ben davranislarimizin bilincaltimizi yonettigini dusunuyorum. Biberon varsa meme neden sut yapsib ki. Her seyimizle sut olacagina inanmaliyiz simdiden.

bu arada benim küçük ninja inşallah doğduktan sonrada böyle olmaz
yine uyandı tepikler başladı
sabaha kadar uyanık tekmeleyip duruyor
akşama kadar da uyuyor

Ben mandela biberon almistim. Sut olmazsa bebek cekmeden akmiyormus anne memesi gibiymis diye. Onu da kullanmadim. Cok sukur emzirebilim. Simdiden o kadar cok almayin bence. Her ihtimale karsi bir tane bulunsun yeter. Ben davranislarimizin bilincaltimizi yonettigini dusunuyorum. Biberon varsa meme neden sut yapsib ki. Her seyimizle sut olacagina inanmaliyiz simdiden.

ben süt için düşünmedimki bunu
ilerisi için düşündüm süt aklıma bile gelmedi

bu arada benim küçük ninja inşallah doğduktan sonrada böyle olmaz
yine uyandı tepikler başladı
sabaha kadar uyanık tekmeleyip duruyor
akşama kadar da uyuyor
Cnm bende ayniyim hic uyumazmi bu bebek ya vurmasada icerde dönüp duruyo kurt var popisinde heralde smdiden :)

bende fazla mı acaba dedim ama tekli fiyatları görünce uygun geldi
260 ml tek biberon 24 lira
125 ml tek biberon 26 lira
e ikişer tane olunca daha iyi geldi
ama bilemedim
hala bebeğe tek iğne bile almadım
yarın kontrole gidince almayı düşünüyorum yavaş yavaş
ama gördükçe de içim gidiyor
ne güzel şeyler var
hemen doğurup giydiresim geldi kıyafetleri bile

bende henüz sadece bir tane kısa kollu alttan çıtçıtlı aldım. başka da bir şeyi yok henüz bende artık yavaş yavaş başlıyacağım. ama biberonda dediğim gibi sadece avent değil e-bebek mağazasında çok güzel ürünlerde var. bizim burada var e-bebek mağazası gidip bizzat oradan almayı düşünüyorum ben. en azından seçip güzel mi değil mi görücem. internetten çok güvenemiyorum bu tür şeylere umduğum gibi çıkmaz vs. diye.

Back
X