Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) hahaha inanırım :)) resmen rahatsız oldu mu yaa die sıkıldım :))Ablam gitmiş Matrix é hamileyken. Film boyunca göbeğini tutmuş çocuğum içerde korktu diye.yarıda çıkarmış eşine.
Ama hepimiz az çok birşeyler aldık,hem fiyatlardan hem indirimlerden bahsetsek çok iyi olurdaha henüz kimse pek birşey almadı yani ben bir tane çıtçıtlı haricinde birşey almadım ha birde beşiği ve şifonyeri var. alınca hepsini koyucam ben zaten :)
Kızlarrr ikizlerime odasını aldık:)))
Ohhh masallah saglikla dogsunlar gule gule kullansin kuzucuklarKızlarrr ikizlerime odasını aldık:)))
Bebegim bugun cok tuhaf hareket ediyo.pitlama pek yok sanki icerde hafifce ziplayip dalga yapiyo gibi:s
Kızlar aldıklarınızı 2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri sayfasında paylaşın,hepimize fikir olsun.
Zamanla oda yapmaya başlayınca da paylaşırız
Güzel ve iyi olur
Hiç aktif değil ne yazıkki o sayfa
Aynen canımArkadaşlar yazıları okudum da genel bir yorum yapayım dedim buhar makinesini bi çok dr tavsiye etmiyor arkadaşımın 7 aylık bebeği hasta olmuştu dr sadece hastalığı geçene kadar kullansın demiş
Kıyafet konusuna gelince ben henüz bi çorap bile almadım biraz daha beklicem Arkadaşım yeni doğum yaptı bebiş toplu doğmuş giydirememiş bile 0-3 aylıkların çoğunu:) alabildiğin kadar az al sonra alırsın dio mantıklı bencede.Şimdi bi arkadaşımdan liste bekliyorum adı pinti liste:) ona göre alcam her şeyi yeteri kadar kararında eksik olmadan çok hevesleniyorum almak için ama 1 ay daha beklicem.herşeyin %100 pamuk olmasına ve baskısız olmadına dikkat etçem polyesterden uzak durun mutlaka polar falan çok zararlı
Merhaba, ben de medistate ye gidiyorum gecen ay normal dogum fiyatini sormustum 6.500 tl epidural istenirse +650 ekstra herhangi bir ucret talep edilmiyor Allah korusun yogunbakima ihtiyap olursa sgk dan karsilaniyormus. Tabi ucret cok yuksek bu ayki randevumda odalarini gezicem .....anladım canım ben sana ctesi haber veririm
Fiyat cok yuksek geldi ben central hospitale gidiorum normal dogum 1550 epidural +500Merhaba, ben de medistate ye gidiyorum gecen ay normal dogum fiyatini sormustum 6.500 tl epidural istenirse +650 ekstra herhangi bir ucret talep edilmiyor Allah korusun yogunbakima ihtiyap olursa sgk dan karsilaniyormus. Tabi ucret cok yuksek bu ayki randevumda odalarini gezicem .....
İki yatak mı alıyorsun? Senin masraf iki kat ama güzelliği de iki kat.Kızlarrr ikizlerime odasını aldık:)))
Kiz alistirma gecelereOkadr cok uykum varki kizlar ama benim sipam bu saatde yememis icmemis icerde tepiniyo baacaksizbende inu dinlemektn uyuyamiyorum ki masallah prensesime gecelerin kizi ayda
![]()
Bende 7 aydan sonra alıcam. Sadece bir tane tulum aldım. Benim gibi çocuk kıyafeti manyağı birisi bile almadan durdu ama işte riskli olunca insan korkuyor.Arkadaşlar yazıları okudum da genel bir yorum yapayım dedim buhar makinesini bi çok dr tavsiye etmiyor arkadaşımın 7 aylık bebeği hasta olmuştu dr sadece hastalığı geçene kadar kullansın demiş
Kıyafet konusuna gelince ben henüz bi çorap bile almadım biraz daha beklicem Arkadaşım yeni doğum yaptı bebiş toplu doğmuş giydirememiş bile 0-3 aylıkların çoğunu:) alabildiğin kadar az al sonra alırsın dio mantıklı bencede.Şimdi bi arkadaşımdan liste bekliyorum adı pinti liste:) ona göre alcam her şeyi yeteri kadar kararında eksik olmadan çok hevesleniyorum almak için ama 1 ay daha beklicem.herşeyin %100 pamuk olmasına ve baskısız olmadına dikkat etçem polyesterden uzak durun mutlaka polar falan çok zararlı
Yerim onu benKiz alistirma gecelere
Cnm bende yatamiorum ama yapck bisey yok zorla uykuya daliorumYerim onu bensipam uyusa bende uyicam simdiden uykusuz birakiuosa beni dogunca ne olur bilmem
![]()
Yok cnm bebisden bahsediyorum buyuk kizim misil misil uyuyo kucugude tepiniyo:) hic mesanende falan baski.hussetmiyomusun bem bazen o vurunca direk kendimi wc ye atiyorum gerci saglikli olsun gec hisset ne olcak surda 1 hafta daha beklesenBenim bebek dik duruyormuş.öyle durulur mu Allah aşkına. Yan dursa hissedicem. Dr kilodan çok şeklinden dolayı hissetmiyorsun dedi.
Hissetsende. Ayakları aşağıda olduğundan aşağıda hissedersin dedi.
Bugün rahatladım ufak tefek kıpırdanmalar var sanki ama nasıl olsa iyi diyorum.
Bende bugün artık dr aradım ama yoğunluktan açamadı sanırım iyice moralim bozulmuştu ki kasıklarımda başladı pıt pıtlar bizimki henüz çok narin:)ve tabi mutlu oldum 3 günden sonra nihayetBenim bebek dik duruyormuş.öyle durulur mu Allah aşkına. Yan dursa hissedicem. Dr kilodan çok şeklinden dolayı hissetmiyorsun dedi.
Hissetsende. Ayakları aşağıda olduğundan aşağıda hissedersin dedi.
Bugün rahatladım ufak tefek kıpırdanmalar var sanki ama nasıl olsa iyi diyorum.