2015 Şubat Anneleri

Aman çabuk yaşlanma. Ben yaşlanmayayım diye metabolizmamı kaplumbağa gibi yavaşlattım :KK66:

metebolizma hızlı olunca çabuk mu yaşlanılıyor ki ? benim ailem hep aynı ama , teyzelerim hep genç görünür ve fit, 2 şer 3 er doğum yaptılar daha görenler evlenmemiş sanıyor : ))

bende eşime söyledim aldı sabah , o ilçede çalışıyor dedim akşama burdakiler biter küvet çok ucuzdu almamak olmazdı, ama bu indirimleri çok takip eden var kapı açılmadan sışarda sıra olunuyormuş
hiç sorma ya :( üzüldüm yetişemedim gitsem iş yerinede uzak gidemiyom

bende bılmıyorum nasıl bakıyor dedım normal bakıyor dedı. bende normal usg ıle baktıgı gıbı anladım.
nasıl yanı elle nerden bakıyor.

:D kız normal doğum olacağı zaman hemşireler zaten habire bakacaklar açılma varmı yokmu diye. bana vız gelir tırs gider açıkçası bu durumlar korkmuyorum yani. :D bir tandıığım hiç doktora ve hemşireye orasını göstermeden doğurdu sezeryan ile. neymiş takıntılıymış bu duruma. e çocuğu naısl yaptın diye düşünüyor insan. yani sezeryanlık bir durumun yoksa kaçınılmaz son çatı muayenesi :D zaten baby iri ise ve çatın darsa el mahkum sezeryan oluyorsun

hiç sorma ya :KK43: üzüldüm yetişemedim gitsem iş yerinede uzak gidemiyom

sağlık olsun belki yine gelir, geliyo mu acaba tekrardan biz hiç gitmiyorduk 101 e, bu küveti falan da sen paylaşmıştın ya kataloğu geçen hafta orda gördüm, sen vesile oldun teyzesi banyo yaptırırken hatırlarım hep artık seni : ))

:D kız normal doğum olacağı zaman hemşireler zaten habire bakacaklar açılma varmı yokmu diye. bana vız gelir tırs gider açıkçası bu durumlar korkmuyorum yani. :D bir tandıığım hiç doktora ve hemşireye orasını göstermeden doğurdu sezeryan ile. neymiş takıntılıymış bu duruma. e çocuğu naısl yaptın diye düşünüyor insan. yani sezeryanlık bir durumun yoksa kaçınılmaz son çatı muayenesi :D zaten baby iri ise ve çatın darsa el mahkum sezeryan oluyorsun

bi arkadaşım , herkes elledi beni sonunda da sezeryana aldılar doğuramadım bari o kadar ellenmeseydim demişti , o zmaan ne komik geliyordu bunlar ahh beeee : )))

metebolizma hızlı olunca çabuk mu yaşlanılıyor ki ? benim ailem hep aynı ama , teyzelerim hep genç görünür ve fit, 2 şer 3 er doğum yaptılar daha görenler evlenmemiş sanıyor : ))

Kaç yaşındalar ki? Zaten 20-50 arası pek bir yaşlılık olmuyor kadınlarda. Bir de bebiş doğurmak on yaş gençleştirirmiş insanı. Metabolizmanın hızlı olması zamanın hızlı akışı gibi. Ama tabii yaşlanmayı genetik faktörler hastalık falan da etkiliyor. Ah şu gençlik aşısını bir bulabilsem ;)

bi arkadaşım , herkes elledi beni sonunda da sezeryana aldılar doğuramadım bari o kadar ellenmeseydim demişti , o zmaan ne komik geliyordu bunlar ahh beeee : )))

Ben de hemşirenin falan gelip bakmasına karşıyım. Dr ya da ebe bakabilir. Bakma diyince de gözle bakma sanılmasın. Elle kontrol ediyorlar ama hemşireye dokundurtmamak lazım.

Kaç yaşındalar ki? Zaten 20-50 arası pek bir yaşlılık olmuyor kadınlarda. Bir de bebiş doğurmak on yaş gençleştirirmiş insanı. Metabolizmanın hızlı olması zamanın hızlı akışı gibi. Ama tabii yaşlanmayı genetik faktörler hastalık falan da etkiliyor. Ah şu gençlik aşısını bir bulabilsem :KK66:

50 den sonraysa canımm ooo , zaten sonra yaşlansam ne yaşlanmasam ne , bi emekli olup gezebilirsem o işte daha başka ne isteyim : )))) yok teyzelerim daha 35 lerdeler

Ben de hemşirenin falan gelip bakmasına karşıyım. Dr ya da ebe bakabilir. Bakma diyince de gözle bakma sanılmasın. Elle kontrol ediyorlar ama hemşireye dokundurtmamak lazım.

orda hep ebeler çalışıyo zaten ya : ))

valla başından bir kürtaj ardından defalarca vajinal muayene hatta elle muayene ve üstüne rahim ağzı yara yaktırma geçmiş biri olarak çatı muayenesi ve normal doğum vız gelir tırıs gider bana :KK59: :KK70:

aynı şekilde 3 kürtajı uyuşturmadan yapılan biri olarak hatta son kürtajımda rahim ağzım kapalı iken 1 saat kürtaj yapmaya çalışan kasap bir doktora denk gelerek rahim tersi diyip düzeltmeye çalıştığı için acının a'sını hissetmem çatı muayenesi filan bana etki etmez. ben o çatala hiç tereddüt etmeden yatan biriyim. baştan beridir korkmamıştım belki onun etkiside var. sorgulamam yani çıkar alttan bakıcaz dediklerinde D: biraz manyak biri olabilirim :D o yüzden normal doğumdan hiç ama hiç korkmuyorum. rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin dualarım hep o yünde allah bir avazda doğurmayı nasip etsin

Ahahahaha Olabilir Canım Ben Şimdiden Hevesliyim Vermeye :KK48: Geçen Ayda Ayakları Kafasındaydı Şimdide Öleydi Babası Katil Etcek Bu Kız Beni Ne Bu Hep Mal Beyanında Bulunuyo Diyo :KK48::KK48:

Bizim oğlanında hep ayakları kafasında canım:KK46::KK48:kontrollerde hep ilk gördüğümüz pipisi oluyor.
Tamamdır seni dünürüm ilan ediyorummm o zaman:KK68: aspirinin prensesi ile inzarın prensi :KK60:

yok canım benımkı zaten az tepıklı bır kez attıgı anda musait bır yerdeysem hemen tel elıme kameraya cekıcem dıye bekle bekle tık yok daha. işyerınde bıle bazen kapıları kapatıp göbegımı acıyorum. biri görse es kaza üşütük dıyecek.
Ben de izledim bu sabah :)) oynuyodu minnoş , hemen Göbek Açan bi tek ben değilmişim :)))

aynı şekilde 3 kürtajı uyuşturmadan yapılan biri olarak hatta son kürtajımda rahim ağzım kapalı iken 1 saat kürtaj yapmaya çalışan kasap bir doktora denk gelerek rahim tersi diyip düzeltmeye çalıştığı için acının a'sını hissetmem çatı muayenesi filan bana etki etmez. ben o çatala hiç tereddüt etmeden yatan biriyim. baştan beridir korkmamıştım belki onun etkiside var. sorgulamam yani çıkar alttan bakıcaz dediklerinde D: biraz manyak biri olabilirim :D o yüzden normal doğumdan hiç ama hiç korkmuyorum. rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin dualarım hep o yünde allah bir avazda doğurmayı nasip etsin

ya benim aklıma takılan şeyler var , misal giyinik gidiyoz iç çamaşırı falan çıkarınca nereye koyuyoz yer oluyor mu , doğuma gittiğimizde çamaşırımız olmayacak mı geceliğin altında , ben bu çamaşır işine de takığım

Ben de çalışmak istemiyorum artık :( cok yoruldum ya. Doğumdan sonra ne kdr süre sonra kendimize geliriz acaba ortalama ? 40 tan sonra mı? Ben serbest çalıştığım için bilemiyorum

Slm kızlar
sağlık ocağındam geldim.
2.doz iğnemi vurulmaya gitmiştim bebişimin kalp atışlarında dinledik hemşirem maşaallah sağlıklı güzel keyfi yerinde görünüyor dedi. Ama bana içeri girer girmez hayırdır seni gergin gördüm dedi o_O:KK43: Sonrada hamilelikte olur dedi duygu değişimleri hiç normalde tepki vermeyeceğin sinirlenmiyeceğin üzülmiyeceğin şeylere üzülürsün sinirlenirsin dedi. Evde eşine varsa annen yada k.valide söyle dio seni üzmesinler yormasınlar.

Pehhh şimdi dinleneyim kalkıp temizlik yapcam yine süpürüp silcem evi dipköşe toz alcam lavaboları yıkıcam.
Misafirleri gelecek büyük ihtimalle k.validenin akrabası vardı burada onlar gelecek pzrtesiden beri geliyor geliyor gelemiyorlar sinir oluyorum kardeşim gelceksen gel gelmiceksen gelme her gün gelirler mi die tetikte olmaktn sinir oluyorum.
Hemşire nasıl anladı bnm gergin mutsz olduğumu anlamadım demek dışarıya bu kadar yansıtıyorum ama bunu ne kocam nede k.valide anlıyor.

Kendi dr.umdan beri kilom aynı çıktı şükür artık yok gramı gramına aynı çıktı şaşırdım :)
Neyse güzel anneler çıkıyorum ben, işlerim var malum. Hepiniz kendine çok dikkat edin olur mu kafanıza takmayın hiç birşeyi bebeklerimizi üzmeyelim.

ya benim aklıma takılan şeyler var , misal giyinik gidiyoz iç çamaşırı falan çıkarınca nereye koyuyoz yer oluyor mu , doğuma gittiğimizde çamaşırımız olmayacak mı geceliğin altında , ben bu çamaşır işine de takığım
Çamaşır fln yok, bildiğin ameliyat elbisesiydi giydirdiler ablama

bildiğim kadarıyla ameliyathane önlüğü giyiyorsun ve çamaşırlarını çıakrıyorsun yani doğumhaneye giderken sadece önlük oluyor
haha :)) eşin duymasın. :)

kıskançlık krizlerine girer :D

çatı muayenesi uzun sürmez heralde bi bakıp çıkarlar : )))

bi arkadaşa bakıp çıkar :D

işte ben de o oranı düşünmüştüm. baktım hiçbir kadın doğumcudan kesinlikle yaptırmayın diyen görmedim, o yüzden iyice kafam karışmıştı. neyseki oldu bitti. bundan sonrasında Allah korusun bizi.

hadi kurtuldun sen darısı bizim başımıza

ayy o anestezisiz kürtajı bende yaşadım işte
her bir hücrem hissetti o acıyı
normal doğum koymazki bize :KK53:

Back
X