merhaba kıslarr ben 22. haftadayım, 5 kilo aldım toplamda 66 ile hamileliğe başlamıştım şimdi 71 oldum. ikinici hamileliğim çok düzenli dengeli beslenemiyorum. öğretmenim öğleden sonraları okulda bisküvi krker fln alıyorum hem sağlıksız hem mide yanmasına neden oluyor hem de gereksiz kilo alıyorum
sizler ne durumdasınız nasıl besleniyorsunuz ne kadar kilo aldınız
merhaba,
bende 43 ile hamıle kaldım suan 48 i gectım. ama beslenmem cok duzensiz. iştahım yok dogru duzgun. hergun 1 bardak pekmezlı yada ballı sut içiyorum bır porsıyon meyve ve bıkac tane cevız yıyorum duzenlı olarak. elevıtı aksatmıyorum ama gynoferonu unutuyorum bazen bı oturtamadım. bırde gunde bırtane bebe aspırını ıcıyorum. et tavuk balık resmen zorla yıyorum oda bazenınsallah bebıs bana benzemez de iştahlı olur
Bıde bende tavuk yıyemıyorum o pekte faydalı degıl zaten yapay yemlı seylerAy cnm o durum bende de vardı ama neyse kı kıs sebzelerı guzel guzel cıktıda rahatladım :) sebze ye bence cok faydalı bıde bol bol yesıl salata ben her aksam muhakkak bol havuclu ve yesllıklı salata yıyorum ve bol vıtamınlı tum sebzelerden yıyorum :) Balık ozellıkle haftada en az 2 kez tuketıyorum. sebze sevıyorsan bence hasla hasla ye :) Hele bırde eksı sevıyorsan ohh daha ne olsun lımonu bol bol sık ve ye :)
Selam kızlar bende 21 haftalığım.
67 ile başladım.
68 im şuanda.
ilk hamileliğim benim.
Zaten göbekliydim hiç gitmeyen bir göbişim vardı.
Kilo almadım ama göbeğim çok çıktı benim.
Troidim var o yüzden euxh 50 mg ilaç kullanıyorum.
Kanım 11. haftamda tahlilerde 10 olduğu için dr um gyno ferro sanol verdi. Vitamin olarakta decavit kullanıyorum.
Beslenmeye gelince ilk 3-4 ay bişi yiyemedim midem bulanıyordu. Tiksinmelerim vardı yemekte yapamıyordum.
Sadece karpuz yiyordum birde yeşilzeytin. Sonra şükür geçti yavaş yavaş.
Ben her gün yumurta yemeye çalışıyorum yumurta yemezsem et yemeye çalışıyorum.
Süt içemiyorum ama bol bol ayran ve cacık yiyorum her gün.
Sebzede yemeye çalışıyorum baklagilde yiyorum. Balık çok sık yiyemiyorum eşim şikayetçi bundan.
Tatlıya düşmeye başladım son 2 haftadır. Ekmek çok yemiyorum.
Canım çiğköfte çok çekiyor. Bol bol domates salatalıkta yiyorum.
Kısır ve rus salatası oluyor ya makarnalı yoğurtlu garnitürlü bunları da sık canım istiyor.
Ayrıca benim hamilelikle birlikte meyve iştahım arttı önceden hiç yemezdim şimdi yiyorum haftada 3-4 kez.
Bol bol su içmeye çalışıyorum her gün sadece su içmem 1,5- 2 litre oluo ekstra sıvıda alıyorum ayran çay ıhlamur vs gibi.
Son 1 haftadır da yatarken fln tekrar açıktığımı hissediyorum midem kazınıyor resmen.
Ara ara gelip 3-5 gün süren mide yanmalarım oluyor.
Benden bu kadaaarrr :)
Ay cnm o durum bende de vardı ama neyse kı kıs sebzelerı guzel guzel cıktıda rahatladım :) sebze ye bence cok faydalı bıde bol bol yesıl salata ben her aksam muhakkak bol havuclu ve yesllıklı salata yıyorum ve bol vıtamınlı tum sebzelerden yıyorum :) Balık ozellıkle haftada en az 2 kez tuketıyorum. sebze sevıyorsan bence hasla hasla ye :) Hele bırde eksı sevıyorsan ohh daha ne olsun lımonu bol bol sık ve ye :)
Şaka değil bunlar gercek bende seninle aynı durumdayim ustelik bu kadar yiyemiyorum bileşaka gibi :) ben 48 kg ile basladim suan 21. haftadayım, 58.4 kgyum :)
Ne güzelŞükür ben en son aldığım gibi duruyor kilom, Buda iyi
Seninde kilon iyi canım sıkma canını bende 7 kilo aldım birazda kilolu kaldım inşallah daha fazla almamHerkes ne guzel az kilo almis. Ben 55 ile hamile kaldim. Suan 61 kiloyum. 21. Haftamdayim. Dikkat ettigim halde boyle. Bide mazallah dikkat etmesem doguma yuvarlanarak girerdim sanirim.
Vayy be çok iyi69la basladim 73 olmak uzereyim bu bir aydır kg alımı hizlandi hic de iyi olmadi
bence de kilon iyi bende 21 deyim 53 kilodan 59 a çıktım normal olduğunu düşünüyorum ama:)Herkes ne guzel az kilo almis. Ben 55 ile hamile kaldim. Suan 61 kiloyum. 21. Haftamdayim. Dikkat ettigim halde boyle. Bide mazallah dikkat etmesem doguma yuvarlanarak girerdim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?