2015 şubat annelerinin beslenmesi ve kilo takibi

67 ile hamile kaldım. sonra 65 oldum. şimdi 68 im. drum normal dedi. sadece göbeğim çıktı biraz o kadar. 18. hafta bitiyor.

bende 20.haftamdayım 2 kilo aldım. 52 ile başladım 54 kiloyum. Hipotiroidim var. 50 mg levotiron kullanıyorum bunun yanında ferro sanol demir hapı ve omega 3 alıyorum. süt yoğurt ve her gün en az 3 ceviz yiyorum. çok şükür yiyemediğim bir şey yok. her şeyden yiyebiliyorum.

Yaa 1 haftada yarım kilo almışım Zaten göbeğim resmen 1 gün içinde acayip büyüdü

Slm.Bende 20.haftadayım ılk hamılelıgım pek fazla agır seyler yememeye calısıyorum genelde hep sebze tuketıyorum.Ozellıklede hamur ısı ve mayalı seylere yememeye cok dıkkat edıyorum.67 ıle kaldım su an 71 kıloyum ve her sabah bakıyorum kac haftadr aynı kılodayım ve sabahları hıc gobısımde bebıs yokmus gıbı oluyor sonradan sısıyor :) Bence kraker yeme cunku o bendede mıde yanması ve eksımesıne neden oluyor.Herkeste aynı guzel etkıyı vermıyor demek kı kraker. bence aralarda meyve ye ben oyle yapıyorum sabah hafıf kahvaltı oglen meyve aksam da hafıf sebze dene derım bence :) Ozellıkle aralarda meyve cok ıse yarıyor kurtarıcım meyve benım :)

Ay cnm o durum bende de vardı ama neyse kı kıs sebzelerı guzel guzel cıktıda rahatladım :) sebze ye bence cok faydalı bıde bol bol yesıl salata ben her aksam muhakkak bol havuclu ve yesllıklı salata yıyorum ve bol vıtamınlı tum sebzelerden yıyorum :) Balık ozellıkle haftada en az 2 kez tuketıyorum. sebze sevıyorsan bence hasla hasla ye :) Hele bırde eksı sevıyorsan ohh daha ne olsun lımonu bol bol sık ve ye :)

Bıde bende tavuk yıyemıyorum o pekte faydalı degıl zaten yapay yemlı seyler

Oooo canım yaaa sen cok ıyısın suan hem hemen hemen herseyı yıyorsun hemde kılo almamıssın bunyeden sanırsam :) Bende bol bol yesıl sebze tuketıyorum ve bol yesıllık yıyorum.Bende herseyı yıyorum ama bırtek tavuk sevmıyorum cunku tıksındım baslarda balık cok sevıyorum bırde eksı :) eger yaglı ve mayalı bırsey yersem mıde yanmam oluyor onun dısında aralarda da meyve yıyorum. Bende euxh 25 mg lık kullanıyorum ve decavıt ıle ferro sanol ama hergun ıcmıyorum onlarda mıde bulantısı yapıyor gun asırı almaya calısıyorum bır sabah bırını bır aksam bırını :) 67 kgla kaldım sımdı 71 kg oldum bakalım sonumuz nasıl olacak :) cok sısıp kocaman olmaktan cok korkuyorum yaaa

dogru soyluyosun cnm ozellıkle bol yeşillik yemek lazım. salata nerdeyse her aksam olur soframda ama ben hala domates salatalık biberle yaz salatası yapıyorum soyle marullu havuclu kış salatasına gecemedım :) bayramdan sonra kışlık yemeklere başlıyım bnede :)

Herkes ne guzel az kilo almis. Ben 55 ile hamile kaldim. Suan 61 kiloyum. 21. Haftamdayim. Dikkat ettigim halde boyle. Bide mazallah dikkat etmesem doguma yuvarlanarak girerdim sanirim.

Herkes ne guzel az kilo almis. Ben 55 ile hamile kaldim. Suan 61 kiloyum. 21. Haftamdayim. Dikkat ettigim halde boyle. Bide mazallah dikkat etmesem doguma yuvarlanarak girerdim sanirim.
Seninde kilon iyi canım sıkma canını bende 7 kilo aldım birazda kilolu kaldım inşallah daha fazla almam

merhaba hanımlar.bende erken kilo alanlardanım sanırım.59 ile başladım şuan 65 kiloyum.ikinci hamileliğim belfıtıgı da çıktı hamıle kalmadan hemen önce dr um fazla kılo almamam gerektıgını soyledı ama tam tersı bu hamıleligimde daha çok alıyor gibiyim.inşallah çok fazla almadan 9 ayı tamamlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…