Maşallah sana22. haftamdayım.. 44 kilo ile hamile kaldım,bulantı kusma sıkıntım olmadığı için hiç kilo vermedim,50 kiloyum şu an..6 kilo almışım düzensiz beslenmeyle,maşallah bana =)) inşallah 60 kilo ile tamamlarım hamileliğimi
Yemedigim halde hızlı kilo aldım inşallah daha fazla almam 7 kilo aldım bendemerhabalar.bende 59 ile başladım şimdi 66 kiloyum çok hızlı kilo alıyorum ne olucak sonu bilmiyorum.ilk hamılelıgımde 5 ay da sadece 2 kılo almıştım doguma gıderken 20 kılo fazlayla gıttım dusunun,şimdi ise daha hızlı kılo alıyorum ınsallah bu aylardan sonra daha az alırım.bırde sezeryan dogum olunca kıloları vermek normal dogum kadar kolay olmuyor.masallah bogazımıda hiç tutamıyorum bakalım ne olacak
Sanırım şişlik ama o bile çok rahatsız ediyor beni bir gören kilo almissin diyor bir diğeri vermiş sin diyor sonu ne olacak bakalım hayırlısı bu arada bobreklerinizde hiç ağrı oldumu???Kilo olduğuna emin misiniz yemiyorsanız ama yok yiyorsanız kesin kilodur, ben ayakta kalsam bile şişiyorum da
Yok canım, öyle bir soruna rastlamadım...Sanırım şişlik ama o bile çok rahatsız ediyor beni bir gören kilo almissin diyor bir diğeri vermiş sin diyor sonu ne olacak bakalım hayırlısı bu arada bobreklerinizde hiç ağrı oldumu???
benim sag bobregim agriyo arada bi. agri siddetli oluyo senin de oyle mi?Sanırım şişlik ama o bile çok rahatsız ediyor beni bir gören kilo almissin diyor bir diğeri vermiş sin diyor sonu ne olacak bakalım hayırlısı bu arada bobreklerinizde hiç ağrı oldumu???
Benimde 2 gündür ağrım var suyu bbiraz fazla içmek istiyorum ama soğuklar başlayınca pek icemiyorum ayaklarimi sisıcak tutuyorum bakalım inş geçer sen bişey yapiyormusun ?benim sag bobregim agriyo arada bi. agri siddetli oluyo senin de oyle mi?
bol bol su iciyorum. corap mutlaka giyiyorum. belimi sicak tutmaya calisiyorum.belkiusutuyoruzdur. insaallah gecer.Benimde 2 gündür ağrım var suyu bbiraz fazla içmek istiyorum ama soğuklar başlayınca pek icemiyorum ayaklarimi sisıcak tutuyorum bakalım inş geçer sen bişey yapiyormusun ?
Çokta fazla değil sıkma canını her gebelik bir olmuyor benim 3.gebeligim ikisine göre iyi gidiyorum bakalım69la basladim 23.hafta bitmek uzere basta hoc kg almiyordum gayet iyiydi ki ilk gebeliğimi 6 kg ile bitirmis insanim ondan sebep de rahattim ki bu ay tam uc kg almis bulunuyorum soklardayimvitamin de kullanmiyorum oyle aman aman da yemiyorum isyerinde mecbur tost simit vb karbonhdrat agirlikli besleniyorum diye mi boyle oldu bilmiyorum canimi sikmaya basladi su an 74 kiloyum totalde 5 kg etti bile acil durum freni lazim bana
Süt icemiyorum diye uzuluyordum bunu yazman iyi oldu tşk23. haftamdayım. 57,5 kg ile hamile kaldım. 56 ya düştüm. İlk dört ay hiç kilo almadım bulantım yok denecek kadar az olduğu halde. Şu an 59 kiloyum. Karnım daha yeni belli olmaya başladı. Bebeğin kilosu normal.
Gayet sağlıklı besleniyorum. Doktorum 8 kilodan fazla alma dedi. Çok kilo alınca bebek daha sağlıklı yada kilolu olacak diye bir şey yok, önemli olan onu besleyen damarlar dedi.
Bir de aklınızda olsun kalsiyum diye süt içmeliyim derken gereksiz kilo almayın. Doktorum önermedi. Yoğurt peynirde daha çok var dedi. Hatta light sütte yağlı sütten daha çok kalsiyum var.
Tanıdığım ilk 4 ay 16 kilo aldı, bardak bardak muzlu süt içmekten. Diyete soktu doktor sonunda.
Kaçıncı haftadasin65 ile başladım ilk aylar kilo verdim şimdi geri aldımşu an 71 im kaçla bitircem çok merak ediyorum
demir, folik asit, vitamin ,omega 3 ve kalsiyum kullanıyorum bunlar da kilo yapıyo sanırım
23.haftadıyımKaçıncı haftadasin
Her bünye bir olmuyor bende 9 kilo aldım canım23.haftadıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?