35+4 teyim. 9,5 kilo aldım. İlk 4,5 ay hiç kilo almayan ben şimdi haftada bir kilo almaya başladım. Yeme düzenimde değişiklik yok ama neden böyle oldu anlamadım.
Bebeğim de 2600 gr, 49 cm
34.haftamdayim 9 kilo aldim. Ilk zamanlar cok yavas aliyodum son iki aydir hizlandi. Toplamda 15 kiloyla bitirirsem sevinicem ama allaha sukur hic şişmedim odem olmadi, herkes de cok kilo almadin diyo. Biraz vucut yapisiyla da alakasi var demekki.
Bende 35. Haftayım 73 kiloyla hamile kaldım 69 a düştüm şuan 77 kiloyum inşallah en fazla 80 kiloyla doğururum diyorum hergün yoğurt ve peynir tüketimime dikkat ediyorum benim iştahım yeni yeni açılmaya başladı ama yinede herşeyi yiyemiyorum canımın birşey istediği de olmuyor pek çok nadir oluyor ama öğün atladım mı midem beni perişan ediyor kusuyorum öğün atlarsam midem rahatsız olmasa belki çok daha Kilo alırdım çünkü çok iştahlı biriyim ama herhalde Rabbim çok Kilo almayım diye mideme sansür koydu :)
Kaç kiloydunız? Ben de haziranda doğum yapıcam inşallah. 54 le hamile kaldım. 58 kiloyum şu an, 27 haftalık hamileym. Nasıl beslndnz ve kaçla hamile kaldınız, inşllh bn de en fazla 12 ile tamamlarım
Kaç kiloydunız? Ben de haziranda doğum yapıcam inşallah. 54 le hamile kaldım. 58 kiloyum şu an, 27 haftalık hamileym. Nasıl beslndnz ve kaçla hamile kaldınız, inşllh bn de en fazla 12 ile tamamlarım